Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
igen igazad lehet meg másoknak is és már a fátyol is lehullott a szememről de kárpotolom őt ha nagyon nem akar erröl lemondani és nem 180000ért csak 5000ért majd ha lesz rá
és azért nem mindegy mennyi az annyi :S
szia
persze ráérek :)
most 4ig itthon vagyok és elvileg gép elött is
de fokozottan figyelek majd ;)
msnt ujrateszem és majd ott is leszek de majd csak betti után szerintem :)
Holnap megyünk szerződést írni majd akkor mondják meg, hogy mikortól költözhetünk!
54szám 1.lépcsőház 1em.3ajtó.
Sziasztok!Jó reggelt!
Ancsy olvastam a fórumot amit tegnap indítottál és szerintem is tuti átverés.Csak beszedik a pénzt és utána várhatod,hogy visszahívjanak.
Azért sajnálom Bettit,mert biztos szerette volna meg ha szeret is szerepelni,de azért csak sok lemondással és stresszel jár ez amit ő még nem biztos,hogy tud kezelni igazán.
nem veszem sértésnek :)
De ezt nem is én hanem ő szeretné :S eszembe nem jutna ezt eröltetni rá én nem vagyok olyan :)
Én biztos nem vinném a lányaimat modellkedni,egyrészt sokba kerül másrészt meg még gyerek és az a dolga hogy tanuljon és játszon sokat a korabali gyerekekkel,ne legyen hirtelen felnőtt mert az nem tesz jót neki.
Ne vedd sértésnek ez csak az én véleményem.
sziasztok
most jövünk peströl oda rohangásztunk mert bettit modellkedni hivták
fel is vennék csak a fotozás sminkessel meg mindennel együtt 70000ft lenne :S
Hát rendesen elintézte magát Evelin tegnap,addig bohóckodtak hogy ráesett a küszöbre és pont a feneke fölött ütötte meg a hátát az meg elég fájdalmas.Igaz ma már nem fájlalta annyira,de a helye meglátszik.
Mi is most kászálódunk ki a náthából vagyis én mert a lányok már túl vannak rajta meg a párom is.Csak most meg kezd kijönni a herpesz az orrom alatt.Tettem rá tapaszt hátha nem sebesedik ki,mert nagyon tud fájni.Meg nem is szép látvány.
Szegény kis csaj!Jobbulást Neki!
Szandra bab nincs valami jól alig alszik éjszaka és nappal sem alszik 1,5óránál többet!
Picit folyik az orrocskája úgyhogy lehet, hogy a nátha előjelét éljük éppen!:(
Sziasztok!
Denny ha elfogadod a születendő babucinak tudok kölcsön adni ruhácskákat, a húgom mondta, hogy pár darabot oda adhatok Neked mert bőven marad még annak is akinek Ő ígért ruhákat!
Hát jó nagy pangás van itt mostanában:(
Lányok hol vagytok?
Jó reggelt!
A tegnapi napunk katasztrófa volt!Evelin össze-vissza "törte" magát.Egész délután csak a sírását hallgattam és vígasztaltam.Megmondtam neki hogy ha ma hazajön lefekszik ő is aludni a hugival mert ez már a 2. nap volt,hogy a fáradtságtól esett,borult,fejét beverte stb...Megígérte,de tudom hogy úgy sem fog aludni.
Télire szeretnék neki venni nadrágot,harisnyát,kardigánt meg itthonra nadrágot mert igaz hogy van neki 1 csomó,de nagy a popó és sok nadrág feszül rajta,a bugyi meg bevág és így kényelmetlen neki.Egyébként 110-es rucikat hord.
Na meg persze most már nézelődnöm kell a legkisebbnek is,mert fiú ruháink még nincsenek.Bár 1-2 kedves ismerősöm már felajánlotta hogy ad majd fiú ruhákat:)
Evelinnek milyen rucikat szeretnél venni?
Mekkora méretet hord?
Én inkább a kicsiről viszek majd cuccot(ha megyek egyáltalán),mert a Bia ruháit odaadtam a szomszéd kislányának.
Jó reggelt!
Hú de korán keltél!Vagy nem is aludtál?
Majdcsak helyrerázódtok,lehet hogy a többi fogacskával már nem lesz gond.
Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem de az utóbbi 2 éjszaka elég nyafogósra sikerült:(((, most szunyál a kis Drágám de egész eddig nem vitte túlzásba az alvást.Apa mondta is, hogy most Ő is észre vette, hogy nyugtalan, na és persze ma kell 3:50-kor kelnie és 21:15-re hazaérnie mert nappal dolgozik!Hulla fáradt lesz:(
Jó hír, hogy a fogacska miatt nem alszik mert tegnap kibújt a második foga!:)
Sziasztok!
Hát mi vagyis én meg a lányok kicsit taknyosak vagyunk,de nem vészes.
Délután nem jöttök ki a Szab.térre?Mi kimegyünk ebéd után legalább sétálunk egyet.
sziasztok :)
hogy vagytok?
én picit jobban szerencsére :)
gyerkőcök?
Nálunk is ugyanaz a helyzet és csak fáj a szívem amikor azt kell mondanom a lányoknak hogy nem ugrálóvárazhatnak meg nem veszek nekik játékot mert nincs miből:(
Holnap azért lehet hogy kinézünk mert a bábműsorokat meg szeretik és lesz néhány belőlük,majd valahogy megmagyarázom nekik hogy nem tudunk most költekezni.
Lehet hogy majd a sporiba elmegyünk mert még 1-2 dolgot vennem kéne Evelinnek amiből a használt is megfelel.