Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Burgonya krémleves recept

Burgonya krémleves recept

A Burgonya krémleves hozzávalói:
1 liter víz
1 leves kocka
4 közepes burgonya
1 hagyma
1 doboz tejföl
só,bors,petrezselyemzöld


A Burgonya krémleves elkészítési módja:
1 liter vizet felforralunk,belemorzsolunk 1 leveskockát.Ezalatt a burgonyát megfőzzük, hagymát felkozkázzuk,olajon megpirítjuk.A megfőtt krumplit,a megpirított hagymát,és egy doboz tejfölt hozzáadjuk a leveshez.sóval, borssal,petrezselyemzölddel ízesítjük,majd az egészet összeturmixoljuk.

Kezdő háziasszonyoknak ajánlom,hiszen nagyon egyszerű megcsinálni és még finom is.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A burgonya krémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook