Bunkónak gondolhat vajon az osztálytársam? (beszélgetés)
Nem értek egyet, mert ha spontánnak kellene lennie, akkor a gátlásos emberek sosem nyitnának, és még rosszabbul éreznék magukat.
Nyugodtan meg lehet tervezni, rá lehet egy ilyen, más szemében aproságnak tűnő dologra is készülni. A szándék a fontos, nem az, hogy hirtelen felindulásból, vagy előre kitervelten tesznek egy szívességet.
a szívességnek spontánnak kell lenni, nem kell agyonszervezni..sem neten, sem a suliban megbeszélni. ha legközelebb olyan a szitu, hogy csak szólni kell neki, akkor tedd meg...persze nem úgy, hogy elektromos ablak le, oszt ordítva kérdezed, elviheted-e? ...hanem kulturáltan, kilépve a kocsiból kedvesen felajánlod, hogy elvinnéd...akkor kiderül, aminek ki kell derülnie..
hogy neked kocsid van, az csak üdvözlendő..használd, ha megteheted, élj vele, mert az már az életünk része.
(az apró szívességek erősítik a barátságot)
Igazán szép gesztus lenne tőled, ha felajánlanád neki, hogy hazaviszed, amennyiben suli után úgyis haza tartasz.
Megkérdezheted tőled valamelyik szünetben is.
Amúgy úgy gondolom, hogy nem kell tartozni szívességgel a másik felé, hogy segítsd őt.
Ahhaaa! Hány éves vagy? Tetszik, mi?! :D
Legközelebb, amikor neten keresztül segít a háziban, akkor nyugodtan írd meg neki, hogy szívesen elviszed, ha szeretné. Teljesen jó ez így, meg úgy is, ha a suliban napközben felajánlod.
Off
Ha jól értem...
Gyakori az manapság, hogy a középiskolásoknak kocsijuk van? A mi időnkben még főiskolán is elvétve volt 1-2 embernek egy trabi, vagy zastava, skoda 120 sl.
On
Nem értem a problémát! Ha szeretnél kedves lenni, akkor szólj neki, hogy szívesen elvinnéd, és ennyi.
Amúgy nem hiszem, hogy bunkónak tartana. Én pl. az ilyeneket pont letojom. :)
Mindenképp megkérdezném tőle.
Ha nem segített volna korábban akkor is.
Biztos jól esne neki.
További ajánlott fórumok:
- Bűnbeesės: Nős férfi gondolhatja komolyan?
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Mit gondolhat rólam ez a férfi? (plátói szerelem)
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Vajon mit gondolhatnak a többiek azokról a gyerekekről, akik bullyingolva és/vagy kiközösítve vannak?