Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bundás csirkecombok recept

Bundás csirkecombok recept

A Bundás csirkecombok hozzávalói:
8 db kicsi csirkecomb

margarin

a bundához:
25 dkg liszt
12 dkg margarin
2 tojás



A Bundás csirkecombok elkészítési módja:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a húst megsózzuk,kicsit állni hagyjuk. Közben a bundához a lisztet az egyik tojással,a margarinnal,csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk,fél órára hűtőbe rakjuk. A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben egymás mellé fektetjük,tetejüket megkenjük margarinnal.Forró sütőben szép pirosra sütjük. A tésztát késfokvastagságúra nyújtjuk,és akkora darabokra vágjuk,hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele. Sütőlemezre hejezzük a becsomagolt combokat,tetejüket a másik tojással megkenjük,és forró sütőben pirosra sütjük. Salátával kínáljuk,de adhatunk hozzá rizst,vagy burgonyát is.


Kategória: Húsételek receptjei


A bundás csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook