Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Búbos pecsenye recept

Búbos pecsenye recept

A Búbos pecsenye hozzávalói:
50 dkg sertéscomb
20 dkg sertés apróhús
liszt
fokhagyma
pirospaprika

bors
10 dkg reszelt sajt


A Búbos pecsenye elkészítési módja:
A combból vágott szeleteket kiverjük sózzuk borsozzuk,lisztbe forgatjuk majd hirtelen elősütjük.Az apró húst daráljuk , sózzuk,borsozzuk pirospaprikát keverünk bele.A tölteléket az elősütött húsra kenjük majd sütőben pirosra sütjük.tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal. Körete:tört burgonya


Kategória: Húsételek receptjei


A búbos pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook