Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borjúsaslik almásan recept

Borjúsaslik almásan recept

Elkészítési idő 40 perc

A Borjúsaslik almásan hozzávalói:
45-50 dkg marhahátszín
20 dkg sonka
4 alma
4 nyers uborka
4 paprika
8 dkg szalonna
1 fej vöröshagyma
só, bors, vegeta, grillfűszerek


A Borjúsaslik almásan elkészítési módja:
A húst, a sonkát és a szalonnát 3 cm vastagságúra szeleteljük és befűszerezzük izlés szerint. Az uborkát és az almát négyfelé, a hagymát vastagabb karikákra, a paprikát félbevágjuk. A hozzávalókat felváltva nyársra húzzuk, megkenjük olajjal, majd grillsütőben átsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A borjúsaslik almásan elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook