Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Bon Prix katalógusáruház. Mi a tapasztalatod velük kapcsolatban? fórum

Bon Prix katalógusáruház. Mi a tapasztalatod velük kapcsolatban? (tudásbázis)

1 2
14. vvicus (válaszként erre: 13. - Becseiagi)
2010. febr. 26. 15:32
Ez meg hogy lehet? Nekem tök egyértelmű volt, bár nekem szégyen ide, szégyen oda AA-s kellene, de mivel abból nincs, A-sat rendeltem, hát az is jó.
13. becseiagi (válaszként erre: 11. - Vvicus)
2010. febr. 26. 12:52
Én is azt néztem, és lemértem magam, így a méretem 95, de a kosár méretem az a D és az E méretbe is beleesik. :)
2010. febr. 26. 12:50
Köszönöm azért a válaszodat, de mivel nem nagyon kapok magamra való melltartót, így kipróbálom azért. Sajnos a méreteim miatt szinte csak a Triump melltartókat tudom használni, de azokból szinte csak fehér meg fekete van, ésa zokat már unom.
11. vvicus (válaszként erre: 7. - Becseiagi)
2010. febr. 26. 12:50
Szia! Én a katalógus végén látható táblázat alapján rendeltem magamnak, ugyanez volt a Quellében is, onnan is rendeltem régen, de ugye az becsődölt. Nekem teljesen jó a méret, és a minősége, szabása is tökéletes, persze én sosem vásároltam magamnak Victoria's Secret fehérnemű boltokban, szóval nem ahhoz mérem, lehet, nekem ezért felel meg, másnak meg nem. :-)
2010. febr. 26. 12:21
méretben? mivel olyan méretek vannak mint a nétem katalógusokba, így ált egy mérettel kissebbet kell rendelni, és az a a jó. de sajnos volt már hogy ezt ajánlottuk, és kicsi lett. a probléma, hogy a minőségük elég sz*r, el vannak szabva. nem akarom rosszhírét kelteni, de én soha nem mertem innen rendelni...
9. becseiagi (válaszként erre: 8. - 2ef29f8a82)
2010. febr. 26. 12:17
Akkor te talán tudsz nekem segíteni?
2010. febr. 26. 12:16

sziasztok!

én dolgoztam az ügyfélszolgálatukon, úgyhogy én is mondhattam nektek hogy: "jó napot kívánok bon prix ügyfélszolgálat" :)

elég sok a panasz rájuk, sok minden miatt. vagy a vevő írja rosszúl, mondja rosszul, de ált. a céggel van a gebasz...

7. becseiagi (válaszként erre: 4. - Vvicus)
2010. febr. 26. 12:05
Szia! Neked sikerült könnyen megállapítani a méretedet? Én 16 hónapja szültem meg a 3. gyermekemet, és 9 hónapos koráig szopizott. Mostanra állt meg a cicijeim "zsugorodása", és seretnék tőlük rendelni, de ahogy a táblázatot nézem a méretről... a méret még oké, de a kosár méretet nem sikerül megállapítanom. Tudna nekem valaki segíteni?
2010. febr. 18. 11:13
Rendeltem, és elégedett voltam. Jó volt a méret és az anyaga is.
5. misz
2010. febr. 17. 22:57

Én nagyon megjártam. :(

Rendeltem 2 felsőt és kaptam egy törölközőt. :( Nekem kellett a visszaküldés költségeit fizetni, és a következő csomagban meg az egyik felső kisebb volt 2 mérettel, mint amit rendeltem. Küldhettem volna vissza saját pénzen megint. Inkább hagytam a farncba. Se elnézést kérő levél, se postaköltség megtérítés, semmi. :(

Nekem is küldözgetik a katalógust, de bontás nélkül dobom a kukába.

4. vvicus (válaszként erre: 2. - Meruru)
2010. febr. 17. 22:03
Szia! Én melltartót rendeltem tőlük, mivel nekem extra kis méret kell, és fehérnemű üzletekben sosincs a méretemben, és ígéretükkel ellentétben mindig csesznek nekem rendelni, majd visszahívni... És tökéletesen meg vagyok elégedve, pont olyan, amilyen a képen volt, nagyon jó az anyaga, méretben is jó, így azt mondom az ár/érték aránnyal 100%osan meg vagyok elégedve. 4300ért kaptam 3 melltartót, persze plusz 1000ft szállítási díj, de megérte. Nem mertem elsőre többet rendelni, de most majd bátran rendelek még fehérneműt, hogy feltöltsem a készleteimet. :-) Mást én nem hiszem, hogy fogok rendelni, ruhákra mindig is nagyon sajnáltam költeni, majd ha kell, akkor benézek Invázióba, vagy ehhez hasonló olcsóbb helyekre.
2010. febr. 17. 21:55
szia! én rendeltem, és remélem Te jobban jársz mint én, de nekem nagyon nem jött be amit rendeltem, pedig a kép alapján nagyon szép volt. Utána pedig a visszajuttatás nagyon bajos volt, de leginkább a csomagküldős szállító miatt. 4 hónapomba telt, de végül visszakaptam a pénzem. Mostanáig kapom a katalógust és nagyon tetszenek a cuccok, de én azóta nem mertem rendelni. Szóval remélem mások pozitívan válaszolnak, és akkor lehet én is adok még egy esélyt :)
2010. febr. 17. 21:53
Rendelt már tőlük esetleg valaki? Elégedett voltál a ruhával amit küldtek? Ha nem kellett tényleg visszafizették az árát? Ilyesmi érdekelne.
2010. febr. 17. 21:52
Bon Prix katalógusáruház. Mi a tapasztalatod velük kapcsolatban?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook