Boldogtalan vagyok meg egy hülye, segítsetek! (beszélgetés)
Igen,mutatják a példák.. .
egyébként a kötsög pünkösd miatt van. senki ne jön. itt szenvedek
az melyik kút? én az OMV fogarasin vagyok shopban:)
egyébként meg valahol ilyenkor kettőn áll a vásár. ha a nő nem kivánja a pasit, vagy nem szereti úgy, akkor kiütköznek a gondok.
Neked is kedveske:-)
Álmodban tedd amit szeretnél :-) Előtte meg csikarj ki egy pár bókot az illetékestől:-) :-)
mondja valaki hogy nem kellenek ide pasik:) feldobjátok az unalmas melóm:) könyörgöm.. jöjjön valaki tankolni... please...:)
amúgy meg az érzelmek átalakulnak érzéssé.a szerelem szeretetté. ez természetes, ha nem olyan hévvel öleled, mint azelőtt. gondold át mi változott
Azok a hasragyúrók már az én időmben kihaltak:-) :-)
Mindenkinek köszönöm a segítséget, szép éjszakát!
ezt neked kell magadban lejátszanod. ha úgy érzed nem kivánod semmilyen téren, na ott kezdődnek az igazi problémák. és akkor lehet, magadban kell rendet raknod
Mikor hazaér,ránézel és elkezd valami bizseregni,akkor még nincs veszve semmi:-)
Öszintén nem tudom.
Van kedvem megölelni, de már nem öntenek el az érzelmek, ha a múltra gondolok, és nem tudom biztosan, hogy vele akarok még élni 30 évet :(
De fogok ezeken az érzéseken gondolkodni.
Carmena nagyon köszönöm az üzeneteid, nagyon sokat segítettek, nagyon értékes ember vagy, hogy így ismeretlenül is ennyit próbálsz segíteni!
Most már mennem kell pihenni, mert a kisbabám nem lesz reggel olyan megértő :)
hát ez az:D mondja azt valaki hogy a pasikhoz a gyomrukon át vezet az út:) a kozervbontót ők is tudják használni:DDD
Akkor legyen másé a "legjobb:":-)
ezért próbáltam azt mondani, hogy neki kéne "teperni" azzal hogy behálózza, és ezzel együtt elérhetetlennek lássa a pasi. a férfiak olyanok,hogy minél jobban kelleted magad, és ezzel együtt elérhetetlen vagy, annál jobban kellesz. csak gondolj a saját fiatalságodra, mikor nem feküdtél le elsőre senkivel. hogy tepert az illető:)
:-) :-)
Még a fiam is megtanitottam főzni stb - vesztemre. Nem akar megházasodni,pedig unokát szeretnék!!!
Hú! Ezt .neked kell érezned!
Ha nézed őt, van kedved megölelni? Megcsókolni? Elöntenek az érzelmek, ha a múltra gondolsz, a kapcsolatotok elejére?
Vele akarsz még élni 30 évet?
Honnan lehet biztosan tudni, hogy szereted még a párod???
Egy biztos! A fórumindító boldogtalan.... Neki kell megtalálni a módot, hogy jobb legyen a kedve otthon! A módszerek különböznek, mint a pasik is, meg a nők is!
Ha még szereti, küzdenie kell, ha nem..... na az már más kérdés!!!
gyerekek mire jó az éjszakás műszak:) pangás alatt itt olvasgatok:)
hallod, a face-n egy ismerős kirakott egy olyan képet, hogy: "a nő olyan mint az olimpiai érem. harcolnod kell érte, majd utána egy életen át a nyakadon lóg." beszól a felesége: ha nem lennék te éhen halnál, és koszos ruhában járnál. mire a férj: főzni mosni én is tudok. ahhoz nem kellesz
Nekem mindíg kedvesem szok lenni.háztartáshoz mi. ffiak!
már feltaláltuk a gépeket :-)
Bakker.... Ezt nagyon elcsesztem....
a férfiaknak egy olyan társ kell, aki egy támasz (független attól, hogy tud-e főzni, vagy mosni. elárulom, én tudok).hazajön, átöleled, és megnyílik. nem kell mondani semmit, mégis tudja, miért vagy.sok nő azt hiszi, ha alápakol mindent a pasinak, és kinyalja a seggét, mindent megkap. pedig nem. nem kell nekik semmi. csak hogy feküdj mellé.bakker a 30 év egyedüllét csak adott tapasztalatot. és mondhat bárki bármit: kurvából lesz a legjobb feleség:XDXD
Na akkor koppanna csak igazán!
Volt egy müsor a tv,ben ott mondták, ki nálam jobban szereti a rep.ed &t,az.. .
Szóval már a gondolatától fickándozik a vacsorám a hasamban.Hogy is kellene,mikor annyi édy hölgyike van árván e kifordult világban.:-((
ott a pont. na, erről beszéltem.
Szerintem se a gyomrán keresztül vezet az út a férfiak szívéhez! Én hetente 4-5 x főzök, szinte mindig rend és tisztasság van itthon mégsem hordoz a tenyerén!
miért? te háztartásbelit akarsz? :) de mint pasitól kérdem: szerintem sokban igazam van. a férfiak egyszerűbbek. csak a nők bonyolítják:)
További ajánlott fórumok: