BKV-t nem lehet ilyenkor beperelni? (beszélgetés)
"nem lehetne valahogy másképp megoldani... "
de meglehetne oldani másképpen is. ahhoz viszont vissza kellene menni a peresztrojkáig, és agyoncsapni azt aki kitalálta. nem privatizálni, és nem ellopni.
ja, hogy az nem lehet?
akkor viszont szembe kell nézni a tényekkel: ezt a vadkapitalizmust akarta a kommunizmusban /nagyon szarul!!!/ élő tudatlan Magyar nép.
Vegulis Tillynek igaza van. Abszolut jo lenne, ha sajat kapukon belul megoldhato lenne, de mar nem megy. Amugy elarulom, hogy a sztrajk alatt is bent vannak a szolgalati helyukon, es 8-11 orat unatkoznak, mint sztrajk. Nekik sem leanyalom, elhihetitek. Gyakorlatilag szenvednek ettol ok is. \
Telifant, ha strajkol a korhaz, akkor pedig a kedves beteg drukkol, hogy rendezodjon a helyzet, hogy minel hamarbb elssak. Nemde? Miert mindig csak kovetelni tudunk? Jogaink vannak. Just for your information, vannak kotelssegeink is, is kellene az emberekbe egy kis embersegesseg, mondjuk szeriatartozekkent
Egy kérdésem van!
Miért is folyik a sztrájk?
Netán a közlekedési eszközök korszerűsítéséért, kulturált közlekedésért, vagy???
nekem nem a békávésokkal van gondom ,( szurkolok nekik ) hanem ezzel az egész helyzettel...
nem lehetne valahogy másképp megoldani...
én megveszem a bérletet...és nem olcsó...ezért valamit el is várok.
Másképp kellene ezt megoldani , hogy az utasok minél kevesebbet érezzenek meg ebből.
Mért csodáljam őket azért hogy szivatják az embert???
Majd ha egy kórházban nem fogják ellátni az illetőt,mert sztrájk van akkor ő is ugyan így fog viselkedni.
de igen azt mondod hogy neked szar mert nem keresel pénzt csak szívatnak. a bkv-ban ugyanez a helyzet, csak van köztük olyan ember aki meg meri tenni ezt!
nézz rájuk fel, és tiszteld őket!
lehet hogy átvitt értelemben a te ügyedért is harcolnak! ha már te, és a hozzád hasonlók nem képesek rá!
legalább csodáld őket, és példaképként tedd ki az ágyacskád fölé a Stevie Wonder kép helyett a bkv. emblémáját!
ERRŐL VAN SZÓ !
Egyetértek !
Sajnos el kell fogadni azt, hogy valaki sztrájkolhat, valaki pedig kereshet másik munkahelyet.
Természetesen egyetértek azzal, hogy a sofőröknek is javuljon az életszínvonala, de én is szeretnék eljutni A-ból B-be.
Sztrájkolj te is ....mondanák az okosok.....
:-(((((
"Mikor jut el a fovarosban kozlekedok agyaig, hogy a BKVra szukseguk van? "
soha a büdös életben. ezek csak köpködnek mindenkit.
egy kurva nagy száj a fejük agy nélkül.
apró kellemetlenség ????
nekem , és a kollégáimnak nem apró volt !
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni ilyenkor...?
- Milyen jó tanácsot lehet ilyenkor adni?
- Neked szokott erőkifejtéseknél szapora szívverésed lenni ami 3-5 percig tart? Ha igen, mit teszel ilyenkor? És mi lehet a probléma?
- 18 hónapos kisfiam szopja az ujját. Mit lehet ill kell ilyenkor tenni?
- Tisztelet hiánya lehet ilyenkor?
- Diéta és a szoptatás. Mit lehet tenni ilyenkor és mit nem?