Betegség..., voltál idén télen beteg? (beszélgetés)
Lehet, hogy kinevettek, de én úgy alszom ősztől tavaszig, hogy egy kis pamut kendő van a nyakamra kötve. Mint a cowboyoknak. 😋
Ha megy a légkondi, akkor nyáron is.
Ez megvéd mindig a torok- és mandulagyulladástól. Nyaralásra is viszem magammal.
Jómagam évtizedek óta nem voltam beteg, családban max. nátha fordult elő, mostanában semmi.
Lekopogom gyorsan :)
Nemcsak az idén, de az elmúlt évtizedekben sem kapott el semmi vírus, semmi hasonló nyavalya.
Ha nyáron odafigyelünk, hogy feltöltsük a szervezetünket a zöldségekkel, gyümölcsökkel, a bennük levő ásványi anyagokkal, vitaminokkal, akkor már egy megerősödött immunrendszerrel megyünk neki a télnek.
És nem az orvos által felírt bogyókat veszem-eszem, hanem már megelőzés céljából a gyógyteákat és hasonló készítményeket.
És amikor azt hallom ősszel-tavasszal, hogy jön a járvány, még inkább odafigyelek ezeknek a fogyasztására, ... nem kell megvárni, míg a szervezetünk teljesen legyengül.
Nekem ez a módszer már több évtizede bevált!
További ajánlott fórumok:
- Crohn betegség
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Tudja valaki, hogy mi annak a betegségnek a neve, ami önkéntelen fejforgatással jár?