Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom! (tudásbázis)
Nekünk is sok macskánt tűnt el, sokáig nem volt szerencsénk a macsokkal, még 1 éves koruk előtt eltűntek, vagy elpusztultak. A legelső cicánk 6 éves volt, a közben- és utánacicák még kiskorukban csavarogtak el, patkányt ettek, elpusztultak blabla, aztán a következő "szerencsés" macska Szaros volt. Eddig ő tartotta a rekordot. Valahogy a kutyákkal is érdekes a helyzet. A nagykedvencek vagy megbetegednek és elpusztulnak, vagy beveszednek, és állatmenhelyre kerülnek (volt egy Max nevű óriás-schnauzer keverék kutyulim, bazinagy volt, imádtam, de folyton hatalmas lyukakat ásott, és állitólag megtámadta Anyut, ezért mennie kellett), vagy hirtelen ragadja el a sors keze (Lea, egy ir-szetter és labrador kölyke volt, az ir-szetter sajátosságaival, csak feketében, gyönyörű kutyi volt, infarktusa volt, el kellett altatni).
Remélem, Vacakkal vagy Szotyival sokáig boldogitjuk majd egymást! :) Úgy tetszik a Vacak név. :D Olyan éééédi! Viszont ha Szotyinak fogják hivni, akkor ha rosszalkodik, rávisithatok, hogy SZOTYOLA!!!!! :D :D :D
Hát szervusztok leánykák! :)
Nem jelentkeztem sokáig, vizsgaidőszakom volt, azóta meg pihenek :) Meg Apum dolgozik, és képtelenség géphez ülni... :(
DobosÉva: ha kandúr ciccről van szó, nem kell izgulni (ha egészséges). Nekünk volt, hogy 3 hét után jött haza egy cicánk (Garfield), lefogyva, összeverve, tele karmolásokkal, sebekkel, az egyik szeme hófehéren. Horrorfilmbe illő volt, mikor megláttam, fél szemére vakon, de hazajött! Pedig már azt hittük, soha sem fog hazajönni. 3 éves kandúr volt, tehát kizártnak tartottuk, hogy esetleg elszökött volna, vagy eltévedt volna. Csak aztán ivartalanitva lett, és amikor már ivartalanitva tűnik el a cica, na, akkor már lehet aggódni. Mikor ismét eltűnt, nem gondoltunk semmi rosszra, úgyis majd megint hazajön. Kb. 2 hét után jött egy kicsit távolabbi szomszédunk, hogy nézzük meg, nem a mi cicánk fexik -e az ő bokruk alatt. Apum ment megnézni. Garfield volt az... Ahogy Szaros az én cicám volt, úgy volt Garfield a nővérem kedvence. Évekkel később mondták meg Anyumék neki, hogy Garfield nem elszökött, hanem elpusztult. És akkor is megsiratta. :(
szia! :(( és szétnéztetek már a környéken? semmi nyoma?? jaj úgy sajnálom, mostmár tényleg régóta kimarad... remélem legalább befogadja valaki és nincs baja!
az enyém mostmár szerintem jól van, a héten csak egyszer hányta ki a reggelit még a hét elején. igaz elég körülményes az etetés, mert egy normál adag kaját három-négy ki részletben adok neki oda, így nem habzsol annyira és benne marad...
Sajnos ismrős a helyzet. Az elcsavargás, a mérgezés, és a kismacskaszoptatás is. Úgy az ember szívéhez tudnak nőni, hogy az elképesztő.
Ha mégis bekövetkezik a legszomorúbb, akkor jobb is, hogy nem láttátok elmúlni. Egy kedves ciccünk a kezemben múlt ki... (az ő hat gyerekét neveltük fel fecskendőből) nem ecsetelném azt az érzést.
Azért mégiscsak a reménykedésre bíztatlak!
További ajánlott fórumok:
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Mi a véleményetek Béky Lászlóról? Tud segíteni, nagyon súlyos tüdődaganatos betegeken?
- Valaki tudna segíteni? Anyukám betegápolását kéne megoldanunk!
- Pajzsmirigy betegek, tudtok segíteni?
- Pszichés betegnek segíteni?
- Ha valaki meddőségi kezelésre jár, azt el lehet küldeni a munkahelyről? A betegjogi képviselő tud segíteni?