Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Jó etvágyat mindenkinek!
En piritos kenyeret eszek parolt zöldséggel!irigyellek,hogy feküdheszt!nalunk 6-tol 8 -ig fenforgás!!készülödés suli,böli!!!ha elmentek a gyerekek én pakolok mosok stb!!!
Szia!
Láttam, hogy este elég sokáig fennt voltál. Azt hittem még pihengetsz. Mikor keltél?
Egy ismerősöm felköltözött Pestre albérletbe, mert itt nem talált munkát magának. Elment mekibe mosogatónak! A két lányát rábízta a nagymamára, a saját kertes házát pedig lezárta.
Egy alkalommal az Express-ben olvasta, hogy pesti nyugdíjas házaspár szívesen elcserélné lakását vidéki kertes házra, bárhol az országban!
Szóval a csere megtörtént, most már a csaj lányai is Pesten élnek, tanulnak, és nem albérletben, sajátban.
Sohasem tudni, hol, hogyan, alakulnak a dolgok!
Köszi!
Probaltam igy is ugy is eladni de eddig csak ingatlanközvetitök kerestek meg!azok meg nagyon sok pénzel dolgoznak!a legolcsobb 300000.-ft volt!de remélem majd ez is megoldodik!
Sajnálom!
Nehéz úgy élni valahol, hogy az ember nem érzi magát odatartozónak, és nincs senki-semmi, ami odakötné, csak a lakhatás. Próbáld meg, nem eladni, hanem csére hirdetni értékegyeztetéssel. Még azt is el tudom képzelni, hogy úgy esetleg összejön!
Köszi szépen!
De én nem vagyok tösgyökeres Tatabányai!én Dunavarsányi vagyok,ottlaknak a rokonaim itt senkim sincs csak 5 vagyunk!a volt parom volt idevalosi én 15 éve jöttem ide lakni és itt ragadtam!rossz,hogy nincs itt senkim mert ha baj van nincs segitségem!sajnos!!!szeretnék elköltözni a szüleimhez de sajna nem veszik meg a lskásomat!februar óta probálom eladni!
Én a dél-alföldön, Tisza-partján.
Ritkán jön át a Tiszán az eső, azt szoktuk mondani, hogy a felhőkből a vizet "lehúzza a Tisza".
De amelyik átjön fölötte, abból bizony kapunk vizet tisztességgel. No ez is olyan volt! Persze kérdés, hogy ezt az esőt most meddig kell a földeknek beosztani!???
Szerencsétek volt az időjárással!
Ha nem is volt gondolom túl meleg, legalább nem esett az eső!
Nálunk tegnap egész nap esett, és olyan erős északi szél-löketek voltak, hogy csak no!
Sziasztok!
Ahogy olvastalak, nálam is kizárt a nyeremény, mert én sem lottózok!
Pedig nagyon szívesen megnézném a maják-inkák-aztékok stb. által fennmaradt ásatási emlékeket. És a világon ugyanilyen más fejlett kultúra által hátrahagyott örökséget. De ahhoz valóban lottót is venni kellene. :)))
Szép jóreggelt!
Bocsi,hogy nem irtam tegnap de vendégeim voltak!bográcsoltúnk marha pöri,torta!reggel esett az esö de 11 körül kisütött a nap!nagyon jó volt a kertbe,a gyerekek is élvezték!késön mentek el a tesomék!ja én matol ananász lét iszok mert az zsirégetö,reggelire barna kenyér 1 szelet!most reggel méreckedtem 93,5 kg.am6gy veletek minden OK?remélem minden édesanyát felköszöntöttek tegnap!!!szép napot NEKTEK!!!
Igen, persze!
Csak most kétségeim vannak a márka-névvel kapcsolatban. Csajka az nem egy autó-márkanév volt?
De akkor minek nevezték azt a kis kerek női karórát, amit boldog-boldogtalan használt?
Kb. 5 évig használtam azt a kis órát, mikor valami hibája lett, az órás azt mondta, hogy kb. annyiba kerülne az új alkatrésszel együtt a javítása, hogy azon egy vadiúj órát is tudok venni.
Hát vettem egy újat. Igaz, hogy sokkal drágábban, (1970.márc.31.-én) és még mindig azt használom!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?