Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Kõszi a segitséget! :)))
Amugy remélem rendbe vagytok!Te is jol vagy ugye?na most már rendszeressen irsz ide ugye?
Itt elkezdett sütni a nap,de délelött még esett:(((
Hogy álsz s ballagásal Katica?
Én kedden vettem öltönyt 23000.-ft nyakkendövel együtt!
Ja tegnap hoztak be epret a gyerekek 2 db piros volt rajta:))
Már kezd érni!!lassan küldöm Neked is:)))
Igen, nálunk is igyekszik kisütni, már d.e. még eléggé lustán csinálta. Most már kevesebb felhő van, de egy kicsit mintha olyan fülledt, nyomott lenne a levegő. Meglehet, hogy még mi is kapunk egy kis májusi esőt...
Majd megpróbálom összegyűjteni, csak azt nem tudom, hol adják érte az aranyat?? :)))
Szia-szia Snauci!
Hol jártál, amikor az ég dörgött! Nálunk így szokták kérdezni, ha valaki kedves ismerőst már régen nem láttunk. Jó hogy ismét itt vagy te is. Mondom, hogy szép napunk van ma!
Szia-szia!
Örülünk hogy előkerültél. Remélem, minden rendben van már otthon, rendeződtek a dolgok, és ismét rendszeresen köztünk leszel, maradsz köztünk. Nagyon hiányoltunk, és legalábbis nagyon hiányoltalak.
Mondom nektek, hogy szép napom van!
A másik fórumba, ahova be szoktam naponta nézni, köszönni, a "60-on túl is van élet", ma reggel egy olyan csodálatos szép verset rakott az egyik fórum látogató, hogy csodás szép napra ébredtem! Érdemes nektek is odamenni és elolvasni.
Mindenkinek további szép napot kívánok!
Felétek is kisütött napocska?
Hál istennek,végre nem esik,itt tegnap délután órákig esett,de nem is akárhogy.Most viszont szép tiszta idő van.
Szia ,megjöttél végre már nagyon hiányoltunk!
Minden rendben van körülötted?
Szia Katica:)))
De jó,hogy visszajöttél!!!
Tudtam éreztem,hogx visszajössz hozzánk,de jó:)))
Megjött a kapszula már szedi a lányom!!különben is sz eprrel még tartotom:)))
Puszi nektek!!
Jó lazitást!én haladok mar kész a leveske,most sül a süti és utánna a husi,meg krumplit kell pucolnom!!
Itt már megint esik az esö,pedig a parom azt mondta,hogy permetezni kellene a szöllöt és a rozsákat,kapálni kellene és füvet is kell nyirni!!de igy nem lehet egyiket sem sajna:(((
A tök fözi fini én is szeretem egy kis sült virslivel!!!
Az fincsi!
Én ma lazítok, kivettem a pacalt a fagyóból, tegnapról maradt vajjal-tejföllel kikavart kprumpli-püré, majd az lesz hozzá. (Most azért nem fogok külön főtt hasáb burgonyát készíteni)
Max. főzök még egy adag tökfőzeléket, arra éhezek! :)))
Oksi én benne vagyok:)))
Én ma sült oldalast csinálok petrezsekymes krumplival,és zöldség leves!!
Meggyes pite!!!
Most arra gondoltam, hogy mi van, ha napota-kétnaponta ide véssük, hogy mit főzünk, vagy mit tervezünk, egyrészt ezzel segítünk egymásnak is ötleteket adunk, stb. stb. másrészt talán még olyan elkészítési módokat is megismerhetünk egymástól... tudjátok, a jó pap is holttig tanul.
Persze, ez csak egy ötlet, nem akarom én, hogy ez a fórum "átmenjen" főzőcskébe, de talán adna egy keretet. Úgy gondolom, hogy jelenleg csupa-csupa nő van itt közöttünk, ha van esetleg férfi is, majd nőiesítjük! :))) Persze, ha nem tartjátok jó ötletnek, nem tudom, azért kérdezlek titeket!
Szép jóreggelt MINDENKINEK!!!
Igen egy kicsit sok volt minden!!
Remélemmostmár minden ok ledz!!!
Köszönöm nektek a szép szavakat!!
Jol esett.most már vagyok.
Puszi Nektek
Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek!
Én viszonylag korán keltem,mert már a piacon is voltam és most már főznöm kell nem is keveset.
Az este halászcsárda buliban voltunk a fiammal és a hugommal.Nagyon jó volt énekeltük,táncoltunk,és ahoz képest hogy délután még milyen rossz idő volt,estére egész jó lett.
További szép napot Nektek,bár itt sem süt a nap!
szia-szia!
Itt vagyok, azért vagyunk itt többen is, mert közben szaporodtunk is, jöttek újak, csak hétvége lévén, náluk is első a család.
Majd jelentkeznek, és dumcsizunk.
Örülök neked, előbb-utóbb minden visszarázódik a megszokott kerékvágásba. Én reménykedek benne!
Hellóka!
Olvastam mi történt Veled,vigyázz már magadra,szerintem túl hajtod magad ,és nagyon korán kelsz ,hogy a családot rendbe tartsd.
De akkor is az első az egészség.
Pihenjél sokat,legalábbis amennyit lehet.!
Puszi!
Itthon már nagyon jo lenni!!
Mindenki nagyon várt haza és szeretnek és ettöl gyorsabvan gyogyulok!!!
Remélem tényleg jó idö lesz már!!!
Vissza olvastam!!:(((
Neked is szép estét és jo pihizést:)))
Holnap leszek remélem TE is,jó hogy legalább TE maradtál,megint csak ketten leszünk?
Jóéjt
Nálunk is ma már nem esett, de még mindig borult. Tegnap is még csak arra a röpke órácskára hagyta abba, amíg sikerült bevásárolnom. Talán-talán már holnap javul, keddre állítólag visszatér a nyár!! Csak győzzünk igazodni hozzá! Te is nagyon vigyázz magadra, állítólag az ilyen hirtelen időváltozás a szívbetegekre van a legnagyobb hatással, őnekik a legnehezebb követni és átállni.
Én mára elköszönök tőletek, majd holnap ismét jövök és dumcsizunk. Mindenkinek kívánok további szép estét, jó éjszakát. Vigyázzatok magatokra! :))
Köszönöm a jeleket a lányom most mutatta,hogy én is kaptam:)))
Nagyon örülök neki köszi!!
Amikor ep a kórházba bent volt a tab én is küldtem!csak nem volt nálam mindig a tablet nehogy ellopják!!!
Felétek milyen idö van?
Itt be van borulva,már napok óta esik vizes minden!!!
Mi a pacalt nem szeretjük de anyukámék krumplival vagy kenyérrel eszik!
Mi nem tudjuk,hogy mi lesz a kaja majd kiderül
Inga TE milyen jeleket gyüjtesz?
Pipinek már küldtem:))
Katicának irtam privátba!!remélem,hogy válaszol!!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?