Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Szia Pipi!
Nálunk nagyon szépen süt a nap, kék ég, a madarak csicseregnek.... szóval még néhány percig vagyok, utána megyek le az utcára, mert csütörtök óta gyakorlatilag nem is voltam levegőn.
Ha visszaértem, majd jelentkezek!
Sziasztok !Szép jó reggelt Mindenkinek!
Milyen reggelre ébredtetek,mert itt vegyes,sütött a nap ,most elborult.Pedig már mos a gépem javából,azt hittem jobb lesz az idő.
Takarítani akarok,csak sütne a napocska.:)
Értem én! Sajnálom, privi ment! Én is esendő ember vagyok!
De: Isten szeme mindent lát: a te lelkedet is, és az enyémet is. :))))
Be kell vallanom, most aztan mehetek gyonni!
Bunbe estem!
Unokam megtalalt egy eldugott csokit es ketten megettuk!
Esendo, gyarlo ember vagyok...
:D:D:D
De jos esett!
( Lehet hogy en is ugy jarnek, mint az egyszeri kislany a parti utan, ki elment gyonni, es elmonta a papnak, hogy elvesztette a ...
Megkerdezte a paptol, hogy milyen penetenciat fog kimerni ra?
A pap azt monta, hogy egy kilo citromot kell neki negyedenkent elszopogatnia!
Megkerdezte a leanyzo, hogy miert?
Erre a pap: azert, hogy azt a kielegult mosolyt letorolje az arcarol!)
Köszi, aranyos vagy! Délben megettem a tegnapi borsóleves-maradékot. Vacsira van még a petrezselymes krumpliból, gondoltam sütök mellé tükörtojást.
Ha esetleg úgy marad ki a csirkemellből, hogy valóban már nem kell a kis családodnak, akkor egy db-kát elfogadok. De ne sokat küldj, tudod, hogy fogyózok! :)))
Sok erőt, kitartást kívánok neked!
Mennék én segíteni, ... gondolj arra, hogy erős vagy, erősek vagytok, ez csak egy átmeneti állapot, és hamarosan minden rendben lesz!
Köszi Inga!!
Hát most ide oda szaladgálok,vettem 1 2 dolgot neki a lidlbe,megyek a piciért a bölibe!!
Utánna magyek vissza fürdetni!!!
Itthon mostam vasaltam összepakoltam!!!
Hát en aludnék de mikor ?
Majd este,holnap a nagyfiammal megyek pestre az epilepszia miatt:(((
Már nem tudom,hogy hiva szaladjak!!!
:)))
Látod, látod!
De ha még az mellett meg tudta enni azt az ebédet is, amit te főztél... jó étvágya van, vagy nagyon éhes lehetett. Látod, mekkora edénnyel küldtem? :))
Próbálj meg egy kicsit megnyugodni! És ha lehet, egy picit pihenni is, egy fél órás alvás nyugtatja az idegeket.
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Sziasztok eljöttem a kórhazbol,mert hal istennek nincs láza a lanyomnak:)))
Gyogyszert kap a kezébe a doktornö mondta,hofy 10 nap!!!sok gyerek van az osztályon!!
Köszönjük szepen a jókivánságokat hát hosszu lesz ez a 10 nap:(((
Minden jot nektek!!!
Sziasztok!Szép jó reggelt Mindenkinek!
Editkének már nem jól kezdődik a hét látom.Mielőbbi gyógyulász a kislányodnak.
Én meg a fiamat készítem vissza Debrecenbe, a 11-es vonattal megy.Majd leszek.
További szép napot Nektek.
Szia!
Mielőbbi gyógyulást kívánunk a kislányodnak. Szurkolunk nektek, hidd el erős lánykád van! Gyorsan túl lesz rajta!
Akkor indítottam, amikor szóltam, hogy nyisd az ablakot!
A testhő-rezonancia-mérő-műszerem vissza is jelzett, hogy valaki "magához vette" a küldeményt.
Ha te úgy gondolod, hogy nem küldtem el, nézz szét, az üres edény ott lesz valamelyik családtagod szobájában. Esetleg okos kutyus-cicus, amelyik eldugta az edényt???
Jóreggelt Nektek!
Nem tudom,hogy mikor tudok fellépni ide:(((
Tegnap este bekellett vinni a lányomat a kórházba:((
Vesemedence gyulladása van már ez a 13-dik!hát ez 10 nap,megyek hozzá reggel majd du megyek a piciért a bölibe és este megyek vissza fürdetni,mert branül van a kezébe és egyedül nem túd:(((
Ahogy tudok jelentkezek szép napot mindenkinek.
Sziasztok!!!
A neten megnézheted,egy sütés nélküli édesség.
Finom különben,én is most csináltam először.
Szia Kikericske mi vacsira meleg szenyot ettünk!
Maradt regröl szaradt kenyerem és sajtom,radobtam majkrémet parizsit sajt be a sütöbe!!ez volt a vacsi most fürdés van!!
Sziasztok!!!
Megjöttem én is,meg volt a tánc ügyesek voltak!
Vacsi is megvolt!!
A kertbe is voltunk:))
Sszevasztok!
Előkerültem már én is!
Ebéd után volt egy kis pihi, majd fél 2 körül kezdődött a tenisz-mérkőzés amit nézni akartam, most lett vége. Sajnos kikaptunk, a kedvencemnek hiába szurkoltam, nem jutott tovább!
Hát ilyen is van, hogy jobb az ellenfél, és a labda meg kerek...
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?