Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Szia Lolita:)
Nálatok is ünnep a pünkösd?
Én is most már inkább másnál szeretem...
Nem akarom kitenni magam, még egy ilyen traumának ,amikor így is van elég probléma mindig....
Örülünk ,ha ezeket átvészeljük...
Igen...örülök neki hogy a lányod jól van....
A mai fiatalok nem kapkodják el...nagyon sokan élnek itt is Mo-on papír nélkül...
Egyszerűbb az elválás ,ha netalán sor kerülne rá...
De inkább csak éljenek együtt,boldogan,megértésben...
igen volt reszem rosszban is boven sajnos!
lanyom koszonom jol van!
fiam nem nosult meg,de ugyanugy egyutt elnek.tul nagy a riziko azert,haza van esha nem jonnenek ki eseteleg egtymassal a haza ra menne,de nem ertem hisz boldsogok papir nelkul.az eskuvo a lany otlete volt.nem a papir tesz az embert boldogga hanem a masik szemely.
Lolita,hogy van már a lányod?
És a fiad megnősült már?
Igen mert Ausztrália egy földrész...
Irigyellek ezért ,mert sok szépet láthatsz és már láttál is eddig életed során:)
Sajnos nem mindenkinek adatik meg...
Persze tudom,hogy nem egyszerű dolgok történtek veled is az életed során...
Egy másik tüneményes fotó....Imádom..mintha magamat látnám,mert én is így szerettem már kicsi koromban is az állatokat...
Mindig voltak kedvenceim a kisállatok között...
Lolita!
Meglátszik,hogy nem vagyok nagy utazó...:)
Nekem sok minden furcsa,mert mostanában,még itthon sem nagyon voltam távolabb...
Ildikó szép kutyusai,világot járt kutyusok lesznek...
szia ildiko!az nagyon nem jo,ismerem ezt jol,mert nalunk is surun es sokat valtozik az idojaras telet leszamitva.
olvastam viszitek a kutyusokat majd szlovakiaban.nagyon ugyes kutyusaitok vannak!
Szia Lolita:)
Macskám soha nem volt,csak a szüleimnél,kutyám sok-sok éven át volt,de miután meghalt a férjem ,és pár hónap múlva a kutyánk is belehalt a bánatba...azóta nincs,de nem is vágyok rá....
A kutyás- macskás fotókat persze imádom....:)
A kutyákat a mai napig szeretem,bármerre járok..mindig beszélek hozzájuk...
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?