Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Végre elállt a hó,és most a szép sem fúj,sőt a nap is kisütött,de hideg van....
A szél az éjszaka egyes helyeken jól összefújta havat,majd megyek és ellapátolom,mert néztem és seperni nem lehet...
Sziasztok:)
Jó reggelt és szép napot mindenknek:)
Jó éjszakát és szép álmokat kívánok:)
Így teszünk...
"Tűrd el csendes megadással azt, ami meg nem változtatható."
Batsányi János
További szép estét....
"Néha megáll egy pillanatra az idő. Egy-egy jelenet úgy marad meg bennünk, mint egy kimerevített kép. Elhalkuló hangok, lelassult mozdulatok. Semmi sem változik. Aztán elmúlik a pillanat." (y)
John Steinbeck
John Ernst Steinbeck: 1902. február 27.- 1968. december 20.
Az amerikai regény és novellaíró 1902. február 27-én látta meg a napvilágot.
Tizenhat regényt, két novelláskötetet, és különböző prózai műveket hagyott hátra,ezek közül a legismertebbek az Édentől keletre;Az egerek és emberek valamint az Érik a gyümölcs.
"A kapcsolatokban is vannak (...) jégkorszakok, amikor nem mozdul semmi. (...) Igen, nem mozdul, egy darabig, mert aztán megindul az ár, és mindent elsodor."
(Rados Virág )
Tudod azóta hányszor elgondolkodtam azon is,hogy mi lett volna ha engem talál el,mondjuk a kutya elmozdul vagy akármi...
Nem is jó még rágondolni,sem ,és mi ártatlan gyerekek,nem tehettünk semmit...,úgy meg voltunk ijedve...
Ha kész lesz és kizöldül minden, lefotózom,és felteszem ide...:)
Nálunk is aki jött vagy jön,mindenki mondja hogy meglátszik ,hogy kőműves a szakmája,mert a látvány önmagáért beszél...
Nemcsak hogy szemétláda volt, de elmebeteg is.
Ráadásul az összes vadászati szabályt megszegte.
Mi meg várjuk a végeredményről a képeket:)
Apu is kőműves, látszik is a házukon.
Igen,szegénykém ő keze munkáját dicséri,kőműves vállalkozó volt...
De elárulom neked, hogy most is szép lesz és már 70 % ban kész is az új változtatás a telken...,alig várom a jó időt és várom a mestert ,aki segít a kivitelezésben...
Nagyon igényes a burkolat kint is. A férjed kétkezi munkája?
Anyuéknak is nagy udvaruk van, sok betonos résszel, ők se győznek seperni, lapátolni.
A morfiumot is egy magyarnak köszönheti a világ
Az elviselhetetlen fájdalmaktól szenvedő betegeken a mai napig segít Kabay János tiszavasvári gyógyszerész fejlesztése.
A drog kifejezést szinte kizárólag negatív értelemben használjuk, pedig a mai napig nem találtak jobb megoldást a fájdalomcsillapításra, mint a morfium. És itt ne egy másnapos fejfájásra gondoljunk, hanem egy utolsó stádiumos halálos beteg ember pokoli kínjaira, amitől a Földön töltött utolsó órák csak a szenvedésről szólnak.
Rajtuk segített egy kiváló magyar tudós, Kabay János munkásságának gyümölcse.
Nagyon sokat kell, mert az utcai front 34 m és kapubejáró is van...
Plusz a lakás 10-12 m-es emeletes és azt körül,mert a férjem jóvoltából ,jó széles nagy lapos kőlapburkolós járda van...plusz a garázsunk bent van és onnan is el kell majd takarítani a havat...
Tudod ,ezért nem várom én a havat...:)))
Köszi ,de van is vele gondom,és ahogy öregszem egyre nehezebb lesz...
Jó sokat kell seperned, nagy portád van!
Már régóta mondani akartam, hogy nagyon szép a házad kívül-belül!:)
Szia Gyöngy:)
Didergünk pedig,most sepertem el az utcai fronton a havat és bent a lakás előtt is....
Sziasztok! Didergésmentes estét!:)
Nekem ma a táskám is szétfagyott.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?