Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
További szép estét...
Nekem már meg volt a fontosabb helyeken eltoltam a havat...de még mindig hózik....reggel folytatása következik...
[link]
Itt van vilagosság...ráadasul valamelyik nap csetélték ki a villanypóznákon a fénycsõveket.
a sötétben,vagy nagyobb a világosság nálad,mint Dunaújvárosban?
nem is talán a munka,hanem a rendszeresség.a rendszerváltás előtt majdnem mindenki 6 órára járt,aztán elszoktak tőle.nem vagyok tisztában a bérekkel,2 óra kaszálásra 2000 forintot adtam.
Na majd lesz itt munka nem sokára,a piramis után megyek havat tolni...
A munka már nem tetszik...,pedig a lökést megadták volna hozzá...
itt sem kapkodnak utána,állítólag aki jelentkezett,az sem ment el.minek is fárasztaná az agyát.
Nem nálunk, de itt a környékbeli kis falukbaN is van ilyen,de hogy milyen sikerrel ,arról nincs tudomásom...
itt is esett,meg fújt nagyon a szél is.
nálunk.csak azt nem tudom minek,ha mindegyik kertjét felveri a gaz.a szerszámok,vetőmag is sokba kerül.igaz olcsóbba,mintha a boltban venné.
Csúszkálunk illetve csúszkálnak....
Itt pedig kotorja a szél a hsvat...Ugy érzem még ma lapátolás lesz...
a hét vicce,kerti közmunkás kihelyezett képzés falun.gondolom egy kalap pénzért.mindenre rá van írva,mikor kell vetni,ha gaz van kapálni kell.ha permetszer kell,elballagsz a boltba,ott adnak rá.talán a metszés,amit nem árt megtanulni.
"Az életünk nem attól lesz gyönyörű, mert tökéletesek vagyunk. Az életünk gyönyörű lesz, mert beletesszük a szívünket abba, amit csinálunk." – Sadhguru
mennénk a sámánhoz,vagy valami kézrátéteshez?nem is értem,hogy orvos,hogy mondhat ilyet. ha magas a vérnyomásod,menj a a borbélyhoz,majd eret vág rajtad.
nem valami jó dolog,amikor terhes voltam,felálltam, pont akkor ájultam el.a képes felemre estem,közben elharaptam a nyelvem is.úgy néztem ki,mint akit agyba-főbe vertek.
Aki ilyeneket mond, az semmi mást nem tesz, mint kárt okoz.
Ha nem lennének gyógyszerek, jó eséllyel egyikünk sem lenne most itt.
most volt a fészbukon egy orvos hozzászólása.a gyógyszeripar halálba taszítja az embereket.mondom éltél volna 100 évvel ezelőtt,amikor a gyermekbénulás,szifilisz,meg a többi szörnyű betegségre nem találták fel a gyógyszert,te sírnál a legjobban.senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez,ha nem akarja bevenni a gyógyszert.abban van a legnagyobb üzlet a kábítószer,meg a fegyver után.
ja, gondolom,mire 8-10 gyereket megszülték,sem szemérmesek nem voltak,sem angyaliak.
Csak próbálj meg minél többet pihenni...
Vettem egy gyömbért a teába:D
Van itthon torokfertőtlenítő, meg aspirin pezsgőtabletta, csak nem leszek betegebb.
"Az összevisszaságban találd meg az egyszerűséget, a hangzavarban a harmóniát. A nehézségek közt mindig ott van a lehetőség."
Albert Einstein
[link]
Mondjuk nem a betegségemre gondoltam, bárcsak ez lenne most a legnagyobb bajom!
És sikerült valami gyógyszert ,vitamint beszerezned a hétvégére?
A házasságban az évek múlásával egyre nőnek az állatok. Az elején van az "egérkém" , "bogaram" , "nyuszikám" . . .majd a nagy állatkert következik.
Sok-sok házasság boldog volna, ha a férfi épp oly figyelmes maradna a nő iránt, mint az esküvő előtt volt. A nő pedig oly szemérmes és angyali.
Gárdonyi Géza
Nagyon tré időnk lett, havazik,fúj a szél,csak úgy kotorja a havat...
Ez már biztos....
"Ha összebarátkozol saját magaddal,
sosem leszel egyedül.."
/Maxwell Maltz/
[link]
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?