Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
ilyen egy jo hazi asszony!
Itt is egyre nagyobb teret hódítanak a nem éttermek,hanem kifőzdék,és ízletes házias jellegű ételeket készitenek...,vannak akik ha kérik ,házhoz is szállitják őket...
Rengeteg pizzéria van,kinai kaják.... meg sorolhatnám...
Amikor üdülni voltunk akkor ebédeltünk ilyen helyeken,egyébként én megfőzöm magunknak amit kell...
en kristalycukrot szoktam megdaralni a kavedaralomban.es akkor meg friss is raadasul hiszha vennek sokaig kitartana,mert ritkan sutok.
te sutni vagy fozni szeretsz,vagy mindkettot?
ha sutok Neha napjan cask egyszeru sutikety,mint kossuth kifli,vagy gyumolcsos kenyer ,diosszelete.....stb
mióta állhat ott,mint a porcukor,azt is úgy kell szétverni.bár ritkán veszek.
igen pipi jo parat ki is irtam magamnak esha olyanom less kiprobalom.
igen,pipi million pizzeria van itt,hihetetlen,meg etterem,mintha senkise akarna otthon fozni vagy sutni,igaz itt kibirjak fizetni az emberek.nem dragak,otthon tudom tokre mas!orulnek sokan ha megelnek,nemhogy etterembe jarjanak.
A sütés sokkal bonyolultabb,mint a főzés,persze nem mindenben,mert vannak egyszerű sütik is,sőt már most egyre nagyobb teret hódítanak a sütésnélkül készíthető sütemények,amik kekszből és babapiskótákból állnak,természetesen krémek vannak köztük....
eletem legrosszabb pizzajat olaszban ettem/tudom nehez elhinni,de igy van/ es legfinomabbat meg baratnom csinalta,de nemreg mutottek a vallat igy ilyesmi szoba se johet!
Szereti egyébként mindenki a pizzát?
baj nem szeretek sutni abszolut semmitse,na hust,kolbit ilyesmit persze,de nem sutemenyt vagy pizzat.meg az olaszok is cask igen keves csinal otthon ezt!
Igen ennyit ígérnek,jó lenne ha így lenne...
Nagyon ismerős a történet, lehet én is láttam már...
Csak annyi sorozatot néztem már az évek során,hogy látnom kell belőle...
A pizza készítés nem olyan nagy ügy, miért is ne tudnád elkészíteni...
Mi is teszünk rá minimum kétféle sajtot...,két féle szalámit,kukoricát,van finom pizzakrém azaz alap...
szia ildikem!hogy vagy?mi finomat keszitesz hetvegere a nagy napra?
en vhol a hirekben olvastam/Magyar hirekrol beszelek persze.hogy vhol otthon hetvegen akar 20 c is lehet.nem hangzik ez mar rosszul ugye?
Szia Lolita! Szia Erzsike! Szia Mindenki, akivel még nem taliztam ma.
Legalább nem csúszik most már,mert minuszt meg nem igazán mond éjszakára sem.
A hétvégére már egész tavaszias időt mondanak,kíváncsi leszek rá,mert lehet hogy csak az ország egyes részein....pedig mi is nagyon várjuk már...
kepzeld egyszer jomagam is nekiduraltam magamat pizzat csinalni,finom is let,3 kulombozofele sajtvval es chives/ez azt hiszem medvehagyma otthon/.fincsi let,de en nem vagyok suto tunder!fozni imadok,de sutni?azt nem!
Ő nem ismeri ezt a fajta emberi tulajdonságot...
ember fiokapalantaja jon es pizzazunk egyutt vacsikor.
de szivesen kuldenek nektek kis meleget,33 c van nalunk s gyonyoru napsuteses oszi nap!
Semmi gond,ha dolgod van,akkor intézzed nyugodtan...
Nem jártam,de pont az előbb is mérgelődtem ,hogy olyan kristáycukor van,hogy úgy össze van állva,mint a kőtömb,csak úgy lehet használni,hogy először kalapáccsal szét kell verni.Na és megnéztem ez a euból származik Budaőrsön csomagolják...
Na és nem felejtették el ráírni,hogy minőségét korlátlan ideig megőrzi...,de milyen minőséget?
tudod pipi jovok en amikor cdsak tudok hisz szeretek koztetek!
szia pipi!itt vagyok cask egy herbnek neztem itt utana es elkalandoztam kicsit.holnap nem hiszem ,hogy leszek ilyenkor viszont.
pipi nekem is tegnap let vege egy kedves programomnak0rthe barchelor/tuti ezt adjak otthon is!tudod mi tortent?hogy a pasi/egy autoversenyo rossz csajt valasztott,de azt mondta szereti es ot akarja felesegenek,gyerekei anyjanak,oke eljegyezte a csaj igent mondott .par hetig egyutt eltek es cask nem tudta elfelejteni a masik lanyt akit hazakuldott,mert ugye mindket csaj nem lehetett a felesege.es hazkuldte a mennyasszonyat,azaz elkuldte es visszahivta a masik lanyt.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?