Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
hát részvétem.én is voltam így,tegnap is fölmostam jó domesztoszos vízzel,úgy mentem,mint aki betojt.
Ne tudd meg.de én még ekkorátnem estem.
Par percig a világomat sem tudtam..pedig nem szédültem el hanem a vizes kövön elcsúsztam
hát ez borzasztó.én is úgy tipegek az utcán,mint egy 80 éves.
Szia Erzsike....
Mi történt veled?
Én is balesetet szenvedtem,mert elcsúsztam a konyhaban.
Hála nem tört el semmim,de irdatlan nagyot spárgáutam még csütörtök reggel.
A dpki szeint részleges inszalag szakadasom es izom húzodásom.lett.
A bal lábam combom olyan mimt akit jól összevertek...
A legnagyobbb.baj az,hogy alig tudok ülni.a fekvés sem egyszerű.mert nem mindegy merre forditom.yHajolni nem tudok...
Minden olyan keserves..
Sziasztok!
Szép szeptemberi hónapot!
Hogy találtál rá?:)))
Ő a mi városunk "disze":)))
jól ráfaragtam is.most már,úgy-ahogy tudok menni,de annyira fájt a derekam,éjjel majdnem sírva forgolódtam.
mondjuk étcsokit egy évben kétszer eszek.a születésnapomon,meg a névnapomon,ha jön a lányom.annyi meg nem árt meg.
...ez pont a fiamnak való lett volna :) mert mint a Gombóc Artúr :) szereti a fehér , a kerek , a....mindenféle fajta csokit :) ki is próbálja + is kóstolja , fel is avatja az összes új terméket :) csak tapadjon valami a szájpadlásához :) :)
... + egyéb se legyen má' kioktató akárki !!! a magyar nyelvből , ha nem éppen helyesírási fórum :( :( majd ha kérdezik a véleményét ! v éppen az iskolába oktatja a gyerkőcöket ! ott akarjon okosítani :(
nem.én mindig a keserű csokit szerettem.hát nem az az élet is?tegnap este néztem a sóder klubot,abban volt,hogy a vendég kért egy tiramisut.talán tiramiszut,nézett rá szúrós szemmel a pincér.mindenki dőlt a nevetéstől,én kérek egy húszlevest,én meg egy rántott húszt szavanyúval.nem tudom,ki mondta,talán Gundel,a vendég szava szent,a pincér meg nem kioktató akárki.
... és nem lesznek az étcsokitól ilyen olyan problémáid :( ? nekem mindegyik a kedvencem a nápolyitól a bármilyen csokiig , csak ne étcsoki legyen :( :(
Igen,ettem több félét is,mert vettünk kóstoló jegyet is...
remélem ettél finom csokikat.bár az én kedvencem a mogyorós étcsoki,na meg a sportszelet.az mindig van itthon.
Itt nincs pára,itt nagyon kellemes az idő....
3 napig Szerencsen voltam,a Csokifesztiválon.
Nagyon jól éreztem magam,mert olyan baráti társasággal voltam,ahol szinte repült az idő,és jó hangulat rendezvényeken vettünk részt...
[link]
itt is párás,meleg van.mondom,meghalok,de akkor is végzek az eper kigazolásával.
Szép jó reggelt és napot:)
NÁLUNK BORÚS ÉS ESŐS AZ IDŐ ,DE EDDIG KÁNIKULA VOLT,JÓL ESIK A FELFRISSÜLÉS...
"Ha békében akarsz élni, teremts békét magad körül."
(Tendzin Gjaco)
[link]
Mint ahogy a dal is mondja..."Virágos kert az én szívem.."
[link]
Akiben sok a szeretet,
szíve virágoskert!
[link]
Haza az, ahol otthon vagy.
Haza az, ahol a gyermekedet felneveled.
Az összes többi csak hely valahol.
Léria Dipán
[link]
Miért ne vihetnéd el?
Nyugodtan,bármikor....:)
Sziasztok:)
Jó reggelt és szép napot:)
[link]
Bocsánat! Természetesen nem viszem, ha nem akarjátok! További szép napot kívánok mindenkinek!
Ez nagyon szép! El-vihetem???
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?