Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
"Nem tudod meg nem történtté tenni a múltat, arra viszont kifejezetten képes vagy, hogy ne ismételd meg." (y)
Ma ünnepli 63.születésnapját Bruce Willis a német születésű amerikai színész.
Az 1980-as években robbant be a köztudatba. Legismertebb szerepe John McClane a Die Hard filmekből, amelyeknek a legnagyobb sikereket köszönheti. Több olyan nagy sikerű filmben szerepelt, mint az Ponyvaregény, Armageddon, Sin City, Hatodik érzék, Az ötödik elem.
Boldog születésnapot kívánunk Mr.Willis!
Happy Birthday Mr Willis:)
Akkora pelyhekben hull már a hó megint,hogy az a gyanúm,reggel megint lapátolás lesz belőle...
Óh, de nem vágyom rá....
na nekem ahhoz nem kell jég ,simán is össze tudom törni magam,
kétszer estem el,először a jobb csuklóm tört el ,3-év mulva meg a bal,
Én is szeretem a jó focit,bár kedvenc csapatom nincs,de annak szurkolok akik a jobbak és szimpatikus jatekosok vannak a csapatban...
Fanatikus rajongó persze nem vagyok....
megint szakad a hó,
annyi kismadár van, hogy már harmadszor töltöttem az etetőt,most csináltam agy másikat is,meg a földre is szórtam, mert összevesznek az etetőnél,
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?