Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Szerintem, nem szabadna szem elol tevesztenunk, hogy az ablak mindig a masik felen a mocskos!
De ha egy kisse rossz majuk lehetek, talan tegyuk merlegrre a delikvens penztarcajat, akkor amikor kivankozik az ero , es a hatalom poziciojaba es amikor elveszti a kozos tulajdonhoz valo alkalmat akkor is es ugy fog e billenni valamerre az a merleg??
Akkor kerul fol a teli labbeli az asztalra!
Szia:)
Szép napot Neked is:)
Itt most délután van már...
Szia Piroska:)
Én is így vagyok,a hírek is és a reklámok közti szünet is ezzel van tele...Én már híreket sem nézek,vagy ha erről van szó,kikapcsolom a tv-t...
sziasztok,
én is várom már hogy vége legyen ennek a mocskolódásnak,
már komolyan rosszul vagyok tőlük,pedig csak tükörbe kéne nézniük ,mert egyik sem külömb mint a másik,
hogy ez a sok semmitmondó nevű kispárt mit akar ,azt meg nem is értem,
Nem baj,mindenki tegye a dolgát,beszélgetni majd tudunk dolgunk végeztével is....:)
További szép napokat Neked is:)
Örülök hogy tetszik..
Ilyen szép tavaszt szeretnénk már...
Rengetegen várják április 8-át! Én meg 9-ét! Hogy végre abbamaradjon ez a rengeteg gyűlölet, alábbhagyjon a feszültség, az egymás gyalázása! Remélem, akkor majd eltűnik a szótárból néhány szó, például a csicska, bérenc, hazaáruló, meg még egy csomó más is...
A politikusok talán el sem hiszik, hogy van olyan ember, aki nem minden nap álmodik velük! Én például ilyen vagyok. Szeretek élni. Békésen, nyugodtan, kedvesen és mosolygósan. Hogy finom legyek “a magyar politikus” nem segíti elő a nyugodt életemet...
Barátsággal: Tvrtko
Utóirat: lehet, hogy nem lesz így, de én örök optimista vagyok és a politikai feszültség helyett csak azért is fontosabb dolgokkal akarok foglalkozni. Mint például a BOLDOGSÁG!
Igen színház az egész világ és az életünk!....Csak tudni kell játszani!!!
“Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében…”
William Shakespeare: Ahogy tetszik II. felvonás 7. szín
-fordította Szabó Lőrinc
MÁRCIUS 27. – SZÍNHÁZI VILÁGNAP
1957. március 27-én volt a Párizsban működő Nemzetek Színházának évadnyitója.
1961-ben a Nemzetközi Színházi Intézet bécsi közgyűlése által elfogadott határozat alapján e napon van a SZÍNHÁZI VILÁGNAP.
A Nemzetközi Színházi Intézet 1975. évi kongresszusa úgy határozott, hogy 1978-tól a világ valamennyi országában üzenettel köszöntsék e napot. A színházi világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a színházművészet – és tágabb értelemben a kultúra – fontosságára, tisztelegjen a színészek, a színházi dolgozók előtt, kérje a közönség szeretetét és támogatását.
Ezen a napon köszöntik a színészeket.
"A boldogság nem valami globális jelenség. Élvezem a napsütést, szeretem a virágokat, örülök a kutyámnak. Apró örömökből áll össze az egész."
Ma lenne 89 éves Psota Irén, a nemzet színésze, kétszeres Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő. :(
Nyugodjék békében
"Soha, soha, soha ne add fel! Álmaid és céljaid megérik a küzdelmet, megérnek bármekkora árat, bármilyen hosszú várakozási időt."
Bob Gass
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?