Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Itt most is esik az eső.....
Nem ázok,mert bent vagyok,de már kimostam egy adag ruhát,amik bent száradnak...
"A legboldogabb pillanatok mindig csendesen érkeznek. Sosem harsányak, és néha bizony a színük is fakó. De ott vannak. A maguk csendességében adnak hitet, reményt, és erőt. Mert ott vannak, szürkén és hangtalan, de veled maradnak. Ott lesznek majd, amikor fázik a lelked, hogy melegséggel töltsék meg a szíved. Ott lesznek akkor is, amikor erő kell, amikor úgy érzed, fogytán a hited. Ott lesz egy mosoly, egy hang, egyetlen pillantás a tegnapból és elragad, átlendít azon, ami most mély és sötét. A legboldogabb sosem lesz kézzelfogható, sosem érintheted majd, de veled lesz és marad, elkísér a hosszú úton. Zárd hát a szivedbe, teljen meg a lelked az illattal, a kacagás hangjával, érezd, ahogy ölel, vagy rád tekint. Lásd az eső mögött a lehulló levél ezernyi színét, a felhő mögött a nap melegét. Mert ezért élsz, és ezért létezel."
(Theodorovits Andrea)
"A célnak nem kell világrengetőnek lenni. Elég ha pont annyi, amiért érdemes minden reggel felkelni."
(Léria Dipán)
josh groban-t jol ismerem,egyik kedvencem,nagyon jo.koszi szepen.
rengeteg jotorku enekes van,
tegnap az x-factor-t neztem/magyart persze/es egy 70 eves bacsika/Balogh Ferenc volt a neve ha jol emlekszek hihetetlenul jol enekelt,es amikor osszehoztak/megkerestek a 35 eve nem latott batyjat/na az olyan nagyon meghato volt!
Írtam lentebb ,hogy itt napok óta ramaty idő van...
nem láttuk a napocskát .
Hellóka Erzsike:)
Hogy vagy?
Sajnos ezzel nem mindenki van így....tapasztalat....
Tiszteld a másik akaratát...
és várd el...
hogy ő is tisztelje a tiedet.
Léria Dipán
Válaszd meg jól a gondolataidat!
Ma ott vagy,
ahová a tegnapi gondolataid hoztak;
holnap ott leszel,
ahová a mai gondolataid vittek.
Szia Lolita....jó szórakozást a zenehallgatáshoz....:)
Hallgasd meg ezt a dalt is,mert gyönyörűséges....
Imádom...
Sziasztok:)
Jó reggelt és szép napot:)
Itt már napok óta pocsék idő van...,most is sűrűn esik az eső....
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?