Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Na persze én csak az enyéimet látta, igazad van.:))
Olyan sok jószág, és sok föld volt, nem unatkoztak, mégis az én szüleimtől is nyugisabbak voltak.
Bírtam azt, hogy 12:kor ebéd, utána nagyapa ledőlt 30 percre, este meg nagymama kint ült 5-6 asszonnyal a padon, mi meg ott szaladgáltunk mezítláb a porban.
már csendesedik,
lesz-é vajon szivárvány,
Tudod ,hogy még egy fácán is milyen kárt tud okozni?
Egyszer elém futott egy jól megtermett fácánkakas,de akkorát dübbent az autó elején...összetörte elől a levegő rácsot ,meg behorpasztotta az autó orr részét...
Tényleg?
Minket elkerül valamiért....
Nem mondod?
Irigykedek ...:)
Nem tudom voltál e már ilyen szituban,de kívánom hogy soha se legyen benne részed,de ha hiszed ,ha nem,olyan pillanatok alatt történt,hogy én azt hittem ,hogy átugrott előttem az őz...
A rendőröknek is azt mondtam....
Aztán kiderült ,hogy úgy összetörte az autómat hogy akkor 300 ezer ft-os kár lett benne...ez kb.olyan 10 éve történt...
Bizony:)
Meg hát kellett azért a Te önuralmad és higgadtságod is.
Szia Erzsike,szép napot neked is:)
Itt még hírből sem látni most egy felleget sem,a rádió szólt útközben és most is inkább nyugatra mondja az esőt...
Ahogy jöttem hazafelé, a határban a földeken nagyon sok helyen locsolnak...,olyan szárazság van...
Bizonyára...:)
Tudta,hogy még nekem itt a földi létben vannak elintézendő dolgaim,és még valakiknek szüksége van rám...akkor még élt a férjem is...
Sziasztok:)
Szép délutánt...
Megjöttem,...nagyon meleg van,de az autóban klima van és így bírható....,a kinti hőség...
Én is rákaptam erre a műsorra.:))
A fizikai munka több volt, Erzsike, de a lelkük nyugodt volt.
Tudták, mikor mit kell elvégezni, nem hajtotta őket senki, nem volt határidő, idegesítő főnök.
Én nagymamáméknál voltam minden nyáron, mindig vidám volt, pedig már bejött a földről, munkát elvégezve, és kezdett főzni, mikor én felébredtem.:)
jó reggelt,
szép napot mindenkinek,
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?