Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Most, hogy lakodalomra sütöttem, nekem a linzerkarika, amit már százszor elkészítettem, nem akart sikerülni. Van ilyen, ha nagyon akarsz valamit, biztos hogy nem sikerül.
volt,a helyes választ a nő írta ki,a pupilla.
Nálunk is esik már....a dörgés nem olyan sok hogy kikapcsoljam a gépet.
Nálunk 14mm volt az éjjel. Délelőtt nagyon borult, de nem esett. Most ne is essen, mert temetésre szeretnék menni.
Nálunk is,de csendben, jó kis eső volt...
Az ország nyugati részén rettenetes idő volt...Láttam az újságban...jég is ,vihar is,minden ....
Itt ma mindenféle idő van egyszer olyan meleg hogy szakad rólunk a víz,máskor meg elborul és fúj a szél és hűvös van...Valami még lesz ma,persze ezt mondják is...
De volt választási lehetőség megadva nem ?
Vagy be kellett írniuk...?:)))
Főve nem szeretem ,egy így kisütve igen...
Szia Dati ,szép és vidám napot neked is:)
Persze nem minden kaja sikerül még nekünk sem,pláne amikor a legjobban szeretnénk akkor nem jön össze...,na ez az igazi blama,és bosszantó...
A férfiak egyre több helyen átveszik,a főzőcske szerepet,mert ők állítólag jobban főznek...
Én még nem tapasztaltam ilyet,de mindegy...
van ahol még mindig nincs áram,
késnek a vonatok vezeték szakadás miatt,
Az nálatok van...nálunk amolyan köztes állapot áll fenn, amiből bármi lehet...se szél, se nap és se eső.
Felénk is annyit jósoltak, de fogalmam sincs mennyi volt mert nincs mérőnk...pár éve szétfagyott és nem találtam fontosnak pótolni.
ird ée mond,
nálunk 10-perc alatt,,, 23mm eső ,,,esett,és még nincs vége,
volt a honfoglalóban,melyik szerv nő sokszorosára izgalmi állapot alatt.hát mit írna egy férfi?
Azt én is szeretném, de főve is, ezért nem tudnám összegyűjteni:))
Legyen szép és vidám napunk!
Most lett netünk újra...az éjjel volt valami eső, lehet hogy vihar is ha elszállt.
nem is tudom,én miért nem gyűjtöm össze.megvan,elviszem a kutyáknak.épp reggel mondja a húgom,az egyik már nagyon öregedik,hiszen most hoztuk.ja,vagy 8-10 éve.
a lányom szokott főzni,a barátja azt mondta,hogy nem szereti,de mikor megkóstolta,akkor azt mondta,ilyen finomat még nem evett.de mikor itthon az apjának akart főzni,nem sikerült,nagyon el volt keseredve.
pörkölt,kitől olvastam volna,mint Koncz Gábortól,szerinte van női és férfipörkölt.én a húst eleve pörkölköm,már,ha nincs tele vízzel,akkor nehezebb.a női pörkölt szerinte íztelen,külön van a zsír,meg a szaft.úgy látszik egyik felesége sem volt egy konyhatündér,de hát nem is azért vette el őket.
" Egy pszichológus sétálgat körbe a terembe, miközben a stresszkezelésről beszélt a hallgatóságnak. Amikor felemelt egy vízzel teli poharat mindenki várta, hogy a „félig teli vagy félig üres” kérdést teszi fel.
-Erre Ő mosolyogva megkérdezte: „Milyen nehéz ez a pohár víz?”.
Különböző válaszok érkeztek a hallgatóságtól a víz súlyát megbecsülve.
-Ő így válaszolt: „ A víz abszolút súlya nem számít.
Hogy milyen nehéz az attól függ, hogy meddig tartom.
Ha csak egy percig tartom nem probléma. Ha egy óráig tartom, fájni fog a kezem.
Ha egy napig tartom, elzsibbad és érzéktelenné válik a karom, majd megbénul.
Egyik esetben sem számít a víz súlya, de minnél tovább tartom annál nehezebb lesz.” Így folytatta: „ A stressz és az aggodalom olyan az életben, mint ez a pohár víz.
Ha egy pillanatra megéled, semmisem változik.
Ha egy kicsit tovább gondolsz rájuk, elkezdenek fájdalmat okozni.
Ha egésznap rájuk gondolsz, bénultságot érzel, képtelen leszel bármit is tenni. ”
Emlékezz: „Tedd le a pohár vizet."
Szia Lolita,további szép estét neked...:)
Remélem találkozunk holnap..:)
Figyelj ,mert van aki bő lével csinálja...
A jó pörkölt alá nem kell víz,mert a hozzávalókból fő annyi lé ,hogy igazi legyen,,én legalább is így csinálom...
itt meg mar eg a villany.pipikem mara elkoszonok,mert kave vendegek jottek,latom oket az ablakon keresztul.szia holnap!
igy igaz.mi pl noveremmel maskepp fozzuk a gulyast,mig itt au-ban a porkoltet hivjak gulyasnak.ne kerdezd miert en sem ertem.hiaba mondtam mar sok kulfoldinek,hogy az leves.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?