Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Sziasztok:)
Jó reggelt és szép napot mindenkinek:)
'Ki mondja meg, vajon meddig lehet,
hogy minden nap,
mindenhol erős legyek?
A csönd volna jó.
Kicsit könnyebb napok.
Ne kérdezz semmit, ha látod,
hogy fáradt vagyok...'
~ Balázs Fecó - Érints meg
Jó reggelt és szép új hetet mindenkinek:)
November 2.péntek....
A halottak napja keresztény ünnep az elhunyt, de az üdvösséget még el nem nyert, a tisztítótűzben lévő hívekért. A katolikusok november 2-án tartják....
Magyarországon a halottak napja fokozatosan vált a katolikus egyház ünnepnapjából – általános,felekezetektől független – az elhunytakról való megemlékezés napjává.
Emlékezzünk,mindenkire aki fontos volt nekünk az életünkben....
Én a drága férjemre,szüleinkre és nagyszüleinkre emlékezem....
November 1.csütörtök...
Ma Mindenszentek napja van!
Áldott, békés, méltó emlékezést kívánunk meghalt szeretteitekre!!
A hóhányást emlitetted...
Egy nekem erdekesseget emlitenek meg.
Az angolban a csunya szavakat ugy kategorizaljak ugy nagyjabol, hogy a "negybetus szavak"...
Amiert megemlitenem, mert nem csak azok a szavak a negybetusek, hanem pl. a ho is amelyet ugy irunk, hogy "Snow" igy aztan akik nem vagyunk mar "Ho imadok" mert a telisportokat nem uzzuk, mar azt is a "csunya szo", az az nem kivanatos szavak koze soroljuk! :-)))
Tobben, ahol nem tul sok ho esik, azt mondjuk, ilyenkor valunk vallasossa, es azt valljuk, hogy amit a Jo Isten adott, azt majd el is fogja venni!" tehat mi a fenenek menjek ki es hanyjam el!!??
:-)))
jó reggelt,
gyönyörű napsütés van,
mi lesz itt a télen?
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?