Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Sziasztok:)
Szép jó reggelt :)
Szia Ildikó,szép jó reggelt neked is...
Tartalmas kis programod van mára is....és ez így jó:)
Szeretetet adni és kapni is jó,még ha egy kicsit is,....mert a szeretet önzetlenül jön és az a legjobb,ha sok mindenkinek tudunk belőle adni és viszont is ,sok mindenkitől kapunk.....ez boldogsággal tölti meg a szívünket...
Csak a "most" létezik. Csak abban szabad élni, abban hinni, arra figyelni. (...) Hiszen a jövőt nem ígérhetjük. De csak egy ok miatt. Mert törékenyek vagyunk. Mert emberek vagyunk és halandók. Ezért csak a "most" lehet a miénk.
Carpe diem
Január 12.szombat van....
Itt mínusz 11 fok van,és szállingózik a hó....
Szép, szombat reggelt mindenkinek:)
Ma már szép ,napsütéses időnk van végre....
Jó is kint lenni,mert olyan tiszta levegő van....
Pedig még a februárt is ilyennek jósolják.
Tudod mit kell tenni a tél ellen?...várni kell a tavaszt:)
Tegnap nálunk is fagyos hideg volt, ma + már olvadt, pedig egész éjjel esett a hó.
Sokkal jobb mintha márciusban csinálná.
Igen ,így is mondták tegnap is az időjósok,hogy ismét kettészakadt az ország ilyen szempontból is....
Az ország egyik felén olvad, eső lesz....míg a másik felén fagy és hó lesz...
Ez be is jött,25 cm es havat lapátoltam szinte egész nap...
És az egészben még az a szomorú,hogy még most újból el kezdett szállingózni a hó.....
Nagyon elegem van mindenből...
A hó lapátolásnak még nincs vége ,újból nagy mennyiségű hullt....Nem is tudom ,hogy mikor végzek vele ma....
Először kint az utcai részt lapátoltam el,a járdát és a kapubejárót ....
Jó reggelt és szép napot:)
Ki szokta nézni az Izaura tv csatornát?
Most ismétlik rajta a tizenvalahány évvel ezelőtt vetített Luz Maria perui tv sorozatot...Akkor is nagy kedvencem volt,sőt a sok sorozat közül ,amig a Feriha török sorozatot nem láttam, az első számú kedvencem volt..és most újra nézhetem,mert minden hétköznap adják....és szombaton délután pedig az egész hetit, még egyszer levetítik....
Csak ajánlani tudom annak ,aki nem látta....
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?