Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Itt vagyok:)
Tegnap nem tudtam jönni,mert az uram kitalálta,hogy egy két bútort ki kell cserélni...na ez délután lefoglalt,este meg pizzát sütöttem,ami rettenetes pocsék lett...:)
A vérvételt túléltem,nagyon ügyesen csinálja ez a csaj!a buszozást is,de kenyetlen.Először is komolyan kellett kapaszkodnom,nem is beszélve a hányingerről!!!!Na mindegy!
Ja!Dokihoz este fél 7-re megyek holnap,szóval este már meg tudom irni,hogy Jancsikának puncija vagy kukija van:)))
Moncsi!Hol bújkálsz?
Kiki,örülök,hogy jobban vagy.Akkor mostmár jöhetsz:)
Moncus,remélem te is túléled ezt a fránya kórt és jössz!
Melánia,hát tényleg jó régen találkoztunk:)már a 15.hétben vagyok.Lassan letelik a 4.hónap is.El sem hiszem!Veled mizújs?Remélem minden ok!Gyere gyakrabban!
Na.Én itt vagyok,ha valaki esetleg erre járna!!!
Sziasztok.
Lujzika:tudom hogy a másikon is vagy Krisztával,épp az előbb írtam neki is.Hogy vagy?
Moncus:beteg vagy? Vártam a levelemre a választ de nem jött.Nem baj,nem sértődtem meg ám!Influenzád van????
Vicus:rád is kiváncsi vagyok,nagyon! Illetve rátok,úgy eltüntetek hogy azt sem tudom hogy hanyadik hónapban vagy????
Én ma szabin vagyok.Megfőztem.
Aki Pesti az tudna nekem abban segíteni hogy 2 hétre hol tudnánk megszálni valahol a Dévai közelében???? Még ez csak egy ötlet de ha tudtok segíteni az jó lenne.Azt hiszem a Törökbálinti úton van a Dévai vagy ilyesmi.Persze nem valami szuper drága hotelre gondolok.puszi.
Sziasztok!
Meli, örülök, hogy ismét jelentkeztél. A másik topikban tartjuk a frontot Krisztával!
Jaaaj, Aranyanyám! :) Nekem 21:28-kor már úgy kell fogpiszkálóval kitámasztani a szemhéjamat, hogy bele ne pislákoljak a sorozatba! :DDDDD
Hiába, öregszem... :)))))
Ugyi, ugyi! Az a fránya bötögség! Láz is játszik, vagy csak a takonymanók? :)
Gyogyuljál - akaromírni gyógyuljál!!!
Na mire ideértem elhúztál Kikikém:((( én innen isa látom már a évét, ezért a szülifeliig itt ólálkodok, ha vki jönne, vagy ilyesmi...
Melikém! Na végre, ez az idetaláltál:))) szupis!!!!
Jelentem én még vacakolok, de az augmentin már megindította a zóld trutyeszt az orrombúl:)))
Lujzikám! remélem a fogdoki nem fog túlzottan megkínozni!
Monesz! Meddig tart ez a gépet összerakom ákcijá???
Vicus! Mindjárt megtudjuk, hogy Jánoska puncis lesz-é....olyan kíváncsi vagyok! remélem jól vagy, szorítok!
Chris! Gynevac alakul???? nem kínoz meg nagyon???rég dumáltunk!
Szia! Igen, Mango az Moncsi (is... :DDDDDDDDDD)
Nem hiszem, hogy ismerjük egymást, törzsgyökeres Hoxás vagyok! :)
MangoM:te vagy az Moncsi????
Kiki:téged ismerlek már másik oldalról????
Moncsi ha te vagy:hogy vagy????
Örülök nektek nagyon!!!!!!
Sziasztok.
Nahát csajok megtaláltalak titeket.De jó!!!!! Moncusom,Vicusom,Lujzika,Christine mind itt vagytok???? Vicusom:mi újság kismami?????
Hello Kiki!
Végre, újra egészségesen!
Jó takarítást!
Nekem mennem kell fogdokihoz.
Szia!
Halihó!!! Meggyógyultam (asszem...), úgyhogy itt mostmár itt vagyok!!!
Hát, azért az elmúlt egy hét gyötrelmes kínszenvedéseit nem kívánom senkinek!!! Nagyon borzasztó volt! (Remélem, most mindenki sajnál!!!!) :DDD
Most megyek takarítani, du. jövök 5-6 körül és a Tiétek vagyok... fél 9-ig... Mert ugye ma van a nagy maratoni sorozatnézős napocskám! (Bk, Vészhelyzet, Szülcsi felcsi)
Bár szerintem fotelból nézem vagy állva, mert a fekvéstől már herótom van... :))))
Pussssz!
Sziasztok!
Vica, remélem túléled a mai vérvételt és főleg a buszozást!
Chris a jövő hónap mindjárt itt van! Karifa alá zebrás teszt, az ám a nem semmi!
Csajok gyógyuljatok gyorsan és gyertek!
Én ma nem nagyon leszek, de próbálok később bekuksizni.
Szép napot!
Na csajok, csak gyorsan beköszönök és rohanok az ágyba-játékot fogom ma estére beiktatni. Nem túl rég értünk haza, csak még a padlásról ki kellett pakolnunk némi (kb.25 dobozt) mert holnap ott fognak ügyködni a munkásaink és ezek ne zavarják őket...nem vagyok jobban, de remélem túlélem!
Holnap jövök bővebben!
puszi
Sziasztok csajok!
A két betegünknek gyors gyógyulást,várjuk őket!Vessetek véget a fránya bacik támadásának!!!
Lujzika,sajnálom a mikit,de legalább pihentetek egy kicsit!Biztos nagyon kellemes hétvégétek volt!
Chris,gratula a második szurihoz:),mégha nem is kellemes.Ez már haladás,reméljük lesz eredménye is!A következő hónap jól hangzik!!!:)
Moncsi,remélem az urad előbb-utóbb összerakja az elemeket és jössz:)Szerintem semmi nem nőtt össze benned,vagy záródott el,ufo sem vagy:)szóval csak nyugi!Remélem azóta már jobb.A Bogi-küldetés sikerének is örülök!Ja!És köszönöm a cicát,nagyon édes!:)
Na.Én jól vagyok.
Holnap vérvétel:(((((ha a buszozást túlélem,akkor minden ok.Az visel meg,nem is a vérvétel!
annyi babarucit kaptam a szomszédból,ha hármas ikreket gyártottunk volna,akkor is sok lenne:)Annyira édesek.Majd valahová elteszem öket még egy darabig!
Itt vagyok egy kicsit,hátha jön valaki!!!!
Most megyek!
Sziaztok!
Ja és megvolt a második szuri!
:-)
Sziasztok!
Lujzi! Nálam nem sok! Szerintem most nincs baba- Mindjárt megyünk a második szurira!
És a köv hónapban talán már össze is jön.
Hello Chris!
Így is jó volt, pihiztünk egyet, feltöltődtem a napsütésben.
Reménykedtem nagyon, mert pont eltaláltuk az ovut, de úgy tűnik, nem tud beágyazódni. Volt niagara az első 2 nap.
Nálad mizujs?
Szia Lujzi!
Remélem azért jól telt, Miki ellenére is !
Bár jobb lett volna ha babó jön!
:-(
Sziasztok!
Oly sok mesélnivaló nincs, de kipihentem magamat. Összekötöttük a kellemest a hasznossal. Az uram kicsit dolgozott, én addig pihiztem, aztán sétáltunk 30 fokban a tengerparton. Sajna miki közbeszólt az egyéb élvezeteknek, de hát ezt már megszoktam.
Remélem Mango, már nem fáj a lelked, kikikém, te pedig ugye meggyógyultál már?
Jönnék én szívesen esténként, de a 2 gyerek és egyéb teendők után már este 9-kor bedőlök csak az ágyba. (Így akarok én 3. csemetét?:-)))
Sziasztok lányok!
Látom még korán van!
:-))
Kicsikéim!
Szép napot holnapra mindenkinek!
A betegek (Moncus, Kiki)gyógyuljanak, a többiek dolgozzanak!:))
Lujzika! Remélem, tele mesélnivalóval érkezel hozzánk.
Vicától is várom a jó híreket!
Christi rólad is szeretnék valami jót hallani!
Én nem biztos, hogy holnap tudok jönni, mert új gépet rakunk össze.Minden attól függ, hogy a futárszolgálat mikorra hozza az elemeit, meg hogy Petinek mikorra sikerül egyesíteni azokat.
Amint összeáll a kép, jövök!! Addig is mindenkit puszilok!
Jelnetem Kikitől megkaptam a szörnyű kórt...én is alig állok a lábamon:(((
kinek küldjem tovább???