Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Beszélgessünk kicsit! fórum

Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)

2007. okt. 18. 14:19
Megjöttem Lelkecskéim!Nem ígérek órákon át tartó dumcsipartyt, mert csak van valami gond az új monitorunkkal, és most egy őskövületet kaptunk kölcsön, amin 1. Qva picik a bötűk, oszt majkifolyik a szemem, 2. vibrál, mintha kötelező lenne, oszt azér is majkifolyik a szemem (ez a másik), de mán nem bírtam elviselni a hiányotokat...
5380. kiki32 (válaszként erre: 5378. - 82289e3eb4)
2007. okt. 17. 22:04
Naaaaa, kis pöcsös vagy kis cunkás? (Szerintem kuksikás... Csak így zárójelesen... Ha bejön, akkor innentől lottózom...) :DDD
5379. kiki32
2007. okt. 17. 22:03
Ideértem egy bekukk erejéig, de gondolom már mindenki lelécelt (a mindenki alatt most Vicát értem.........)
2007. okt. 17. 20:14

Sziasztok csajok!

Itt vagyok:)

Tegnap nem tudtam jönni,mert az uram kitalálta,hogy egy két bútort ki kell cserélni...na ez délután lefoglalt,este meg pizzát sütöttem,ami rettenetes pocsék lett...:)

A vérvételt túléltem,nagyon ügyesen csinálja ez a csaj!a buszozást is,de kenyetlen.Először is komolyan kellett kapaszkodnom,nem is beszélve a hányingerről!!!!Na mindegy!

Ja!Dokihoz este fél 7-re megyek holnap,szóval este már meg tudom irni,hogy Jancsikának puncija vagy kukija van:)))

Moncsi!Hol bújkálsz?

Kiki,örülök,hogy jobban vagy.Akkor mostmár jöhetsz:)

Moncus,remélem te is túléled ezt a fránya kórt és jössz!

Melánia,hát tényleg jó régen találkoztunk:)már a 15.hétben vagyok.Lassan letelik a 4.hónap is.El sem hiszem!Veled mizújs?Remélem minden ok!Gyere gyakrabban!

Na.Én itt vagyok,ha valaki esetleg erre járna!!!

5377. kiki32
2007. okt. 17. 19:51
Naaaaaa!!! Már megint így vagyunk!!!???
2007. okt. 17. 13:22

Sziasztok.

Lujzika:tudom hogy a másikon is vagy Krisztával,épp az előbb írtam neki is.Hogy vagy?

Moncus:beteg vagy? Vártam a levelemre a választ de nem jött.Nem baj,nem sértődtem meg ám!Influenzád van????

Vicus:rád is kiváncsi vagyok,nagyon! Illetve rátok,úgy eltüntetek hogy azt sem tudom hogy hanyadik hónapban vagy????

Én ma szabin vagyok.Megfőztem.

Aki Pesti az tudna nekem abban segíteni hogy 2 hétre hol tudnánk megszálni valahol a Dévai közelében???? Még ez csak egy ötlet de ha tudtok segíteni az jó lenne.Azt hiszem a Törökbálinti úton van a Dévai vagy ilyesmi.Persze nem valami szuper drága hotelre gondolok.puszi.

2007. okt. 17. 10:18

Sziasztok!

Meli, örülök, hogy ismét jelentkeztél. A másik topikban tartjuk a frontot Krisztával!

5374. kiki32 (válaszként erre: 5373. - Moncus)
2007. okt. 17. 10:16

Jaaaj, Aranyanyám! :) Nekem 21:28-kor már úgy kell fogpiszkálóval kitámasztani a szemhéjamat, hogy bele ne pislákoljak a sorozatba! :DDDDD

Hiába, öregszem... :)))))

Ugyi, ugyi! Az a fránya bötögség! Láz is játszik, vagy csak a takonymanók? :)

Gyogyuljál - akaromírni gyógyuljál!!!

5373. moncus
2007. okt. 16. 21:28

Na mire ideértem elhúztál Kikikém:((( én innen isa látom már a évét, ezért a szülifeliig itt ólálkodok, ha vki jönne, vagy ilyesmi...

Melikém! Na végre, ez az idetaláltál:))) szupis!!!!

Jelentem én még vacakolok, de az augmentin már megindította a zóld trutyeszt az orrombúl:)))

Lujzikám! remélem a fogdoki nem fog túlzottan megkínozni!

Monesz! Meddig tart ez a gépet összerakom ákcijá???

Vicus! Mindjárt megtudjuk, hogy Jánoska puncis lesz-é....olyan kíváncsi vagyok! remélem jól vagy, szorítok!

Chris! Gynevac alakul???? nem kínoz meg nagyon???rég dumáltunk!

5372. kiki32
2007. okt. 16. 18:48
De még mindig senki????? Ezért nagy dádá lesz! :))))
5371. kiki32 (válaszként erre: 5370. - Melánia80)
2007. okt. 16. 18:48

Szia! Igen, Mango az Moncsi (is... :DDDDDDDDDD)

Nem hiszem, hogy ismerjük egymást, törzsgyökeres Hoxás vagyok! :)

2007. okt. 16. 18:16

MangoM:te vagy az Moncsi????

Kiki:téged ismerlek már másik oldalról????

Moncsi ha te vagy:hogy vagy????

Örülök nektek nagyon!!!!!!

2007. okt. 16. 17:58

Sziasztok.

Nahát csajok megtaláltalak titeket.De jó!!!!! Moncusom,Vicusom,Lujzika,Christine mind itt vagytok???? Vicusom:mi újság kismami?????

5368. kiki32
2007. okt. 16. 17:53
Senki!? :(
2007. okt. 16. 12:30

Hello Kiki!

Végre, újra egészségesen!

Jó takarítást!

Nekem mennem kell fogdokihoz.

Szia!

5366. kiki32
2007. okt. 16. 10:18

Halihó!!! Meggyógyultam (asszem...), úgyhogy itt mostmár itt vagyok!!!

Hát, azért az elmúlt egy hét gyötrelmes kínszenvedéseit nem kívánom senkinek!!! Nagyon borzasztó volt! (Remélem, most mindenki sajnál!!!!) :DDD

Most megyek takarítani, du. jövök 5-6 körül és a Tiétek vagyok... fél 9-ig... Mert ugye ma van a nagy maratoni sorozatnézős napocskám! (Bk, Vészhelyzet, Szülcsi felcsi)

Bár szerintem fotelból nézem vagy állva, mert a fekvéstől már herótom van... :))))

Pussssz!

2007. okt. 16. 08:06

Sziasztok!

Vica, remélem túléled a mai vérvételt és főleg a buszozást!

Chris a jövő hónap mindjárt itt van! Karifa alá zebrás teszt, az ám a nem semmi!

Csajok gyógyuljatok gyorsan és gyertek!

Én ma nem nagyon leszek, de próbálok később bekuksizni.

Szép napot!

5364. moncus
2007. okt. 15. 22:20

Na csajok, csak gyorsan beköszönök és rohanok az ágyba-játékot fogom ma estére beiktatni. Nem túl rég értünk haza, csak még a padlásról ki kellett pakolnunk némi (kb.25 dobozt) mert holnap ott fognak ügyködni a munkásaink és ezek ne zavarják őket...nem vagyok jobban, de remélem túlélem!

Holnap jövök bővebben!

puszi

2007. okt. 15. 20:05

Sziasztok csajok!

A két betegünknek gyors gyógyulást,várjuk őket!Vessetek véget a fránya bacik támadásának!!!

Lujzika,sajnálom a mikit,de legalább pihentetek egy kicsit!Biztos nagyon kellemes hétvégétek volt!

Chris,gratula a második szurihoz:),mégha nem is kellemes.Ez már haladás,reméljük lesz eredménye is!A következő hónap jól hangzik!!!:)

Moncsi,remélem az urad előbb-utóbb összerakja az elemeket és jössz:)Szerintem semmi nem nőtt össze benned,vagy záródott el,ufo sem vagy:)szóval csak nyugi!Remélem azóta már jobb.A Bogi-küldetés sikerének is örülök!Ja!És köszönöm a cicát,nagyon édes!:)

Na.Én jól vagyok.

Holnap vérvétel:(((((ha a buszozást túlélem,akkor minden ok.Az visel meg,nem is a vérvétel!

annyi babarucit kaptam a szomszédból,ha hármas ikreket gyártottunk volna,akkor is sok lenne:)Annyira édesek.Majd valahová elteszem öket még egy darabig!

Itt vagyok egy kicsit,hátha jön valaki!!!!

2007. okt. 15. 16:44

Most megyek!

Sziaztok!

Ja és megvolt a második szuri!

:-)

5361. Christineee (válaszként erre: 5360. - 0efb861b00)
2007. okt. 15. 15:11

Sziasztok!

Lujzi! Nálam nem sok! Szerintem most nincs baba- Mindjárt megyünk a második szurira!

És a köv hónapban talán már össze is jön.

2007. okt. 15. 10:13

Hello Chris!

Így is jó volt, pihiztünk egyet, feltöltődtem a napsütésben.

Reménykedtem nagyon, mert pont eltaláltuk az ovut, de úgy tűnik, nem tud beágyazódni. Volt niagara az első 2 nap.

Nálad mizujs?

2007. okt. 15. 10:03
Most mennem kell, később még jövök!
2007. okt. 15. 09:49

Szia Lujzi!

Remélem azért jól telt, Miki ellenére is !

Bár jobb lett volna ha babó jön!

:-(

2007. okt. 15. 09:47

Sziasztok!

Oly sok mesélnivaló nincs, de kipihentem magamat. Összekötöttük a kellemest a hasznossal. Az uram kicsit dolgozott, én addig pihiztem, aztán sétáltunk 30 fokban a tengerparton. Sajna miki közbeszólt az egyéb élvezeteknek, de hát ezt már megszoktam.

Remélem Mango, már nem fáj a lelked, kikikém, te pedig ugye meggyógyultál már?

Jönnék én szívesen esténként, de a 2 gyerek és egyéb teendők után már este 9-kor bedőlök csak az ágyba. (Így akarok én 3. csemetét?:-)))

2007. okt. 15. 09:44

Sziasztok lányok!

Látom még korán van!

:-))

2007. okt. 14. 21:51

Kicsikéim!

Szép napot holnapra mindenkinek!

A betegek (Moncus, Kiki)gyógyuljanak, a többiek dolgozzanak!:))

Lujzika! Remélem, tele mesélnivalóval érkezel hozzánk.

Vicától is várom a jó híreket!

Christi rólad is szeretnék valami jót hallani!

Én nem biztos, hogy holnap tudok jönni, mert új gépet rakunk össze.Minden attól függ, hogy a futárszolgálat mikorra hozza az elemeit, meg hogy Petinek mikorra sikerül egyesíteni azokat.

Amint összeáll a kép, jövök!! Addig is mindenkit puszilok!

2007. okt. 14. 17:15
A küldetésem remekül megoldottam! Bogi egyben, épségben. Sokat ügyesedett már. A legújabb produkciója, hogy elcsípi az égbe emelt lábujjait, és egész a szájáig húzza.Ölben ügyesen üldögél, és nagy rásegítéssel percekig álldogál. Aztán összerogy:))
2007. okt. 14. 17:12
Gyógyuljatok genguszkáim! Köszi én nem kérném. Sikerült ugyanis egy újabb kórt kitalálnom magamnak. Mivel a kezdeti mensis görcsök után semmi, átváltott enyhe szurkába attól rettegek, mi van, ha megsérült a hsg-nél a nyakcsatornám, aztám összegyógyult, elzáródott (mivel amúgy is szűk volt) és most nem bír kijönni a cucc.Na?? Jól nyomom? Gondolom, akkor már az intenzíven volnék nem?
5352. moncus
2007. okt. 13. 11:02

Jelnetem Kikitől megkaptam a szörnyű kórt...én is alig állok a lábamon:(((

kinek küldjem tovább???

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook