Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Szasztok, szasztok!!!
Mingyá rohanok a bótba bevásárolgatni, aztán mosok, főzök, este meg megyek a kórházba. Egyrészt sógornőmet látogatom, másrészt meg kipuncsoltam, hogy hozzuk előrébb a holnapi uh-t, így nem kell kétszer rohangálnom. A doksi is ma ügyel, én meg jobban szeretek este járni, mert kevesebben vannak és sokkal romantikusabb :))))
Eddig még minden okés, de az biztos, hogy a szülés végéig én ugyan nem leszek nyugodt! Kíváncsi vagyok, hogy ma már látszik-e valami a mikroszkópikus kis pöttyünkből :DDD
Hát, Moncsi, néztem én is a Houset, de kétlem, hogy nagyon felvidított vóna...
Moncus, fejbe tartom a helyet!!!
Na, mentem, este gyüvök, de azt még nemtom, mikor (szerintem 8 körül)
Puszi!
Csók mindenkit!
Ma elég gázos vagyok megint:( Titta depi. Megnézem House dokit, hátha felvidít.
Integettem én is neked Moncus! Láttalak is fönn a nagymagasságú kupolában:))Gondoltam volna, hogy nem adod alább a csúcsnál!
Sikerült valami jó éttermet, meg cukit lelnetek? Remélem, nem vesztetek éhen.
Jó munkát! Film után bekukkantok, hátha vagy (vagy valaki más...kismamik?? Hmm??).
sziasztok lányok!
csak gyors beköszönés és helyzetjelentés következik, utána megyek intézem a dolgokat, mert holnap reggel végre a burkoló befejezi az emeleti fürdőszoba 2 sor csempéjét és kipakolok onnan mindent, megelőzvén a károkat:)))
A hétvégénk szuper volt! szép ez az esztergom mi tagadás:)))integettem moncsikám, láttad? felmásztunk a faterommal a kupolába, istenkirály volt, gyerekkoromban jártam arra utoljára nagyszerű élmény volt!
Kikikém kérdezted a nagy lerészegedést...elkeserítelek, de kocsival mentem és ez így kimaradt az életemből, mert nem tudtam volna mivel hazajönni!egyíébként nem volt egy túl jó hely, ne menjetek, ha pesten jártok a morrison's 2-be, mert nem éri meg!
Úgy örülök, hogy beindult a nagyüzem!!!!Kikikém szorítok, hogy nálad is minden okés legyen!!!!de úgyis tudom, hogy az lesz, nyomassad magadba lécci az utro-kúpot, nagyon fontos!!!!
Vicusom! remélem a hideg továbbállt, vagy legalább van már fűtésetek!!!! öltözz fel, nehogy megfázz, mert az igazán nem tenne jót, most neked!!!
Moncsi!Olyan cép az a gyerek, hogy el is hiszem, hogy ott masíroztál neki fel-alá én is ezt tettem volna!!!fene a piszkos kis se**ét:)))
Nálam a vonalzó igazat jelöl...nem is gondoltam másra, írtam már nektek a múlt héten is, úgyhogy nincs nagy meglepődés:))))
Holnap tanítvány után benézek...de lehet, hogy ma ha jó időben végzek a fürdővel, akkor megnézem, hogy az éjszakai ügyeletes műszak jár-e erre!
Puszi lányok!
moncus vótam (moncsi után szabadon) :)))
Halihóóóó! Először is köszönöm a gratukat! :)))
Egy kicsit álomkóros vagyok, semmihez nincs kedvem (gondolom ez normális), egész nap csak ásítgatok, ma már aludtam is egyet - reggel óta...
Na... meg a kaja... Vicával ellentétben nekem nincs ilyen problémám... :DDDD
A piritós kenyér fokhagymával és margarinnal egész nap gyühet :)))
Este nem leszek, mert Norci dolgozóban van, én pedig anyunál leszek, jönnek Tesómék is, szóval ma nélkülöznötök kell. Viszont holnap este gyüvök oszt nem kímélök sénkit! :)))))
Moncus, komolyan mondom, Te egy jósnő vagy! (Remélem, azért fizetnem nem kell érte) :))))
Hogy sikerült a banzáj? Remélem, azért nem ittad magad a padló alá! :))
Lujzika! Küldöm az enerdzsit - látom akciós napok következnek!!!!
Na, jók legyetek, nagy cupp mindenkinek!
Sziasztok!
Kiki gratulálok! Vigyázz magatokra!
Na milyen jóhírre jövök én itt mámma reggel????
Kikikém hatalmas gratula!
Mondtam én, éreztem, hogy van ott vmi a pocóban!!!!
Ez tök szuper!
Remélem, ad a kezünkbe már valaki egyet!
Egy ilyen kis gyönyörű, hisztis pont jó lenne!:))
Vigyázz magadra Vicám! ne menj a jégre!:)) Takarózz be melegen, legjobb, ha összebújtok a drágáddal.;)
Puszillak!
Jó éjt!
puszi
Megyek. Látom, te is így tettél!
Puszi, és jó éjszakát mindenkinek!
Az újsütetű kismamánknak külön is!
Ok,itt leszek!
szép álmokat neked is!
puszi
Te szegény:((((hosszú hétvége után nem jó.
Én is megyek lassan zuhanyozni,kajálni stb.