Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
hát ezen én is bepipultam volna...ezek idegesitő dolgok.Sokszor ez az átka a társasháznak...sok mindent el kell türni.
Akkor várjuk együtt.
Mostanában én sem alszom túl jól. Megjöttek a lakók fölénk. Minden éjjel negyed ötkor szopizni kér a kisbaba, és ezt én is hallom. Persze rá nem tudok mérgeskedni, de mégiscsak fölébredek.
De ma mgtették az első jótéteményüket...mire du. hazaugrottam, eláztatták a fürdőszobánkat. Még jó, hogy van két jó vastag szőnyegem a fürdiben, ami fölszívta a vizet. Különben akadály nélkül folyt volna ki az előszobába.Grrrrr! Na ezért bepipultam, bevallom.
Mostmár lassan jönni fog,legkésőbb 11-re.
Már egy kicsit alakult a dolog,nem álmosodom el olyan könnyen.Csak reggel ne kellene felkelni...:)
Tudom, hogy egy órával vagy előrébb. De mikor Kikinek a kilenc óra a határ...gondoltam, Te is hamar kidőlsz a kis Dórival a pocódban.:)
nem,itt vagyok!
jó,gondolkozz a kérdéseken,tuti belopnánk magunkat a szivébe:)))
Itt 10óra múlt és még egyedül vagyok,szóval nem kell elengedned:))
Elengedlek, ha akarod. Nálad már késő van.
majd levizsgáztatjuk. Holnapra kitalálok néhány keresztkérdést.
:)))no,majd akkor együtt meglessük:)
még én is kíváncsi lettem rá!
a pasi szabadidejében huszárkodik,de komolyan,valami hagyományőrzö csoport vagy ilyesmi tagja.Egyébként valami számitógéppel kapcsolatos melót végez.Csak jó dolgokat hallottam eddig róla:)
Kiki olvas. Most néztem a naplóját... igaz, reggel írta, de előrevetíti az egésznapos kultúrprogram eshetőségét:))
Annyira gyönyörű húgod van, biztos valami szívtipró pasit csípett meg magának.
Értem:)nagyon jó lesz már otthon.Már a hugom is teljesen be van lelkesülve.a szerelmét is be akarja mutatni.Mert most nagyon szerelmes:)Örülök neki.végre nincs egyedül!!!!szóval sógornézőbe is mennem kell:))
Nem lesz nehéz alkalmazkodnod a klímához! itt is pont ilyen az idő!
Igen,kicsit nyomasztó,de szerencsére nem rossz álmokról van szó.
Itt annyira hideg van és szakad az eső.Mire számitsak otthon???
Mi van Kikivel???
egy-egy álom tényleg nagyon megviseli az embert. Van, hogy én is órákig töprengek rajta, vagy egész nap hurcolom magammal a nyomott hangulatot...
jól vagyok,elmúlt.
egy kis hányinger volt,világvége hangulattal füszerezve:))
már kb.egy hete apuval álmodom...tudatalatti dolog lehet.hogy ilyen közel vagyok ahhoz,hogy otthon legyek,tudom hogy megyek a temetőbe stb.,egy hete folyamatosan vele álmodom.
itt vagyok,csak beszedtem a vitaminokat
Maradsz még kicsit? Jobban vagy, tényleg?
tudja, hogy remekül áll neki!
A sárga ruciban pedig rendkivül elégedett:)
Pedig utál öltözni! Amikor én láttam, ordított öltöztetéskor. És .. ami a legviccesebb...a patentolásnál sír a legjobban.:) Mindig kinevetjük szegényt, hogy az fáj neki a legjobban.A patent.
nekem tetszik a guminős is:)azon akkora szemei vannak!!:)
hát,nekem van sógornőm,meg nem is.Pontosabban nincs a párom beszélő viszonyban vele,ezáltal én sem és hát nem is igazán vágyom rá.Szóval irigyellek.Nekem is tök jó lenne,ha lenne egy normális sógornőm.De komolyan!
azon is milyen cuki, ahol az anyukája öltözteti! Vigyorog, mint a tejbetök:)))
azért én sejtettem,hogy valami ilyenről van szó:)pláne mivel minden képen ott van,ha kék folt lenne csak elmúlna idővel és legközelebb talán nem pont ugyan arra a helyre üt:)))
További ajánlott fórumok: