Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
jaj tényleg nincs vmi infód rododszról, hogy érdemes odamenni egyáltalán?
a magyar utazási irodáknak nem hiszek annyira, mint egy "született" görögnek:)))
köszi jól vagyunk!
szokás szerint még nincs itthon!
bár már bejelentkezett, hogy lassan elindul, de én úgyis tanítok fél kilencig, addig úgysem érek rá vele foglalkozni!
jól telt a hétvége, annyira szuper idő volt!
kertészkedttünk, meg ilyenek...
az szerencse, hogy lehet választani!
itthon nem tudom, hogy hogy is van ez... bár még nincs rá szükségem!
igen,van másik doki.állitólag jó.
nem volt a másikkal sem nagy gond.ő a kórházhoz tartozik,azért nézte ő Dórit.nem volt szimpi...
nem,itt nem locsolkodnak...hála az égnek:)
nem fáj nagyon,de káromkodtam egy embereset:)
na találtál másik gyerekdokit?
a másikkal mi volt a gáz?
remélem csak kicsit fáj a lábadujjad! ismerem, hogy milyen kaka érzés, ha beakad vhová:(((
jó, hogy megúsztad a nagyhúsvéti kecskézést:)))
volt locsolás nálatok? korsódobáláson túl?
hétre jön a tanítványom, azért írtam a 10 percet!
Moncsikám! jó dokizást, majd írd meg, hogy mire jártál! mi szerdán megyünk 16.40-re ugye milyen hamar eltelt a két hét???
itt vagyok:)
mizújs?
csőváz!
10 percig tudok lenni!
Sziasztok!
Végre van netünk.Nem tudom miért nem volt...na mindegy.Tettem-vettem itthon...nem kellett volna ugyanis összeütközésbe kerültem egy fotellal és eme sajnálatos esemény kárát a kislábujjam bánja.Na de nem annyira vészes ám:)
Egész jól alakulnak az éjszakáink.6 körül ébred reggel,kajál és még mellettem szundizik 9 óráig:)
Timcsi,jobbulást nektek,remélem már több betegség nem környékez meg benneteket
KIki,kellemes festészetet nektek.ügyesen irányits:)
Moncsi majd mesélj mit mondott a dokibácsi.
Lujzi,remélem holnap összefututnk.Bár ez Dóritól is függ.Most is itt alszik a hasmon...ha leteszem akkor sirni kezd.nem akarom sirni hagyni,még olyan pici,biztos van valami oka rá.
Látom, nem volt ma forgalom.
Pótoltam a lemaradásom, és feltettem a receptet.
Holnap jövök.
Puszi mindenkinek!
Most indulok dokizni!
Puszi! :)))
Így már értem a névnapozást.
Remélem a fogfájásod csak múló volt!
Na és ma éccaka aludtatok?:))
Szia!
Olyan rossz, hogy a kicsik még nem tudják kifújni az orrukat,meg ellenkeznek minden kezelésnél. De nemsokára Zozo is elég nagy lesz ahhoz, hogy ezeket a problémákat könnyebben tudjátok kezelni.:))
Köszi Lujzi!!Hát ráfér:(((
Szegényem nagyon náthás,percenként törlöm a kis orrát:(((Ezerrel itatom vele a citromos teát.És micsoda nyűgős!!!Orrcseppet is adok neki,bár nem nagyon tudom egyedül,éppen elég lefognom.És utánna negyed órát üvölt.:((((
SZép jó napot!
Ma kissé szétszórt vagyok, még a receptet is otthon felejtettem, úgyhogy várnotok kell rá egy kicsit. (bocsika)
Zozonak jobbulást!
Hali!
Köszi csajok, aranyosak vagytok! (puszi, puszi)
Most megint elég keveset leszek a gépnél, mert megyünk nagyapóhoz festeni (vagyis Norc fest, mi meg nézzük anyuval :)))), szóval bocsesz. De ezt még szülés előtt le akarjuk rendezni, utána meg isten tudja mi lesz. :)))
Szép napot mindenkinek, a melósoknak meg kitartást, ez rövid hét lesz! ;)
Sziasztok,szép jó reggelt!!!
Remélem mindenki jól aludt,én sokszor keltem a Zozohoz,szegénykémet gyötri a nátha.Aztán adtam neki nurofent és utánna elaludt okosan.Egyszerűen nem tudom leszívni az orrát,mert olyan erő van benne h nem tudom lefogni.Így most próbálom rávenni h fújja ki magától.Fújja,fújja csak nem elég erősen.Jaj már vége lehetne ennek a sok betegségnek,mostanában igen elért minket.:((((Ráadásul egyedül vagyok,párom holnap délután jön csak haza:(((
Remélem ma már jobban lesz a drágám.
Legyen szép napotok,ha délután elaludt akkor jövök.Puszika!!!
Sziasztok!!!
Bekukkantok,Dóri alszik,Eddy meg még melózik.
Timcsi,örülök,hogy ilyen jó napotok volt.Biztos Zozó is nagyon jól érezte magát:)Az egy dolog,hogy te megetted a fiad,de ő meg saját magát:)
Moncus,engedjük össze a banyákat...hátha elteszik egymást lábalól:)Gyertyázzál csak szorgalmasan,remélem eredményes lesz!!!!
Lujzika,gőzöm nincs mi alapján találta ki...talán azért mert most ő épp szőkére van festve.Sajna nem tudok gondolkodni az agyával.Talán nem is baj:)
Eddy rendes neve Anestis ami annyit jelent hogy Jézus mennybemenetele...hmmm:)És innen hogy most ünnepeljük.Szerencsére értesültem ezekről a hülye hormonokról...nem hagyom ám magam:)csak most úgy előjött.majd elmúlik:)
Bele sem merek gondolni abba amit érzek!!!Fáj a fogam!!!!emélem el fog múlni gyorsan,mert eléggé útálom.
puszi
Akkor is én leszek az utolsó!!!!
Édes Vicám! Ne szomorkodj. léccikécske! (Ölel, ölel)
Moncuskám,lassan tiszta Rubint réka leszel, annyit gyertyázol!
Lujzika! Várom a nagy túróst,mert azt én is szeretem:))
Timcsi,nektek is puszi!
Vica, olvastam a naplód uccsó bejegyzését. Nagyon sokan lesznek depisek szülés után. Ez a hormonok "játéka", úgyhogy ne ijedj meg! Inkább próbálj kimozdulni kicsit emberek közé (na nem az anyósodat, vagy B.B.-t értettem ez alatt)! Kérd meg Eddyt, hogy vigyázzon Dórira 1 órát, és adig te menj emberek közé! Hidd el, jót fog tenni!
Remélem az éjszakátok nyugis lesz!
Jó éjt mindenkinek!
Halihó!
Bocsi Moncus, de úgy tűnik, ma én zárom a sort.:))
Az uh-ból egyenlőre nem lesz semmi, ugyanis először nem sikerült elérni a dokit, aztán meg a nagy pörgésben megfeledkeztünk róla. Az uh-ról meg beutaló nélkül párpos lábbal dobna ki.:(((
Fiam viszont örül, mert hétfőn és kedden délelőtt edés, délután mozi és biliárd a program, merthogy szerdán mennek az országosra. Semmiképp nem akart lemaradni a közös buliról. Úgyhogy majd holnap felhívok egy maszek uh-ost és egyeztetek vele, talán még lelkiismeretesebb is lesz, hiszen pénz beszél....
Moncus ez a sok tornagyakorlat biztosan hatni fog, a minimum, hogy izmosabb leszel.:DDD
Vica, örülök, hogy túléltétek. Azért az érdekelne, hogy drága anyósod mi alapján találta ki, hogy Dóri szőke lesz? Eddynek boldog névnapot!!! Na és ez honnan jött, hogy húsvétkor ünneplik? Csupa kérdés.:)))
Timcsi nálatok érvényesül az "Úgy szeretlek, majd megeszlek...":DDDD
Na, mindenkinek jóccakát!
Holnap felteszek egy 1x-ű túros receptet, amit ma a lányom kedvéért előbányásztam. Még én is el tudom készíteni, ami nagy szó.:))))