Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Beszélgessünk kicsit! fórum

Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)

17651. 0efb861b00
2008. máj. 5. 15:09

Szia Timcsi!

Múljon el a hasfájásod és süssön ki a napocska!!!

Kiki, már tényleg nincs sok hátra.:)))

17650. 61e5310fec
2008. máj. 5. 13:51

Sziasztok!!

Köszi Lujzi aranyos vagy:)))

Kiki nekem ismerős a szitu,Zozo nekem is nyomott ideget.Csak nekem folyton az egyik lábam fájt meg zsibbadt.Talán majd arrébb fészkalódik a kis drága:)))

Zozo elaludt,párommal.Nekem nagyon fáj a hasam...grrr..legalább én is pihenek addig:)))Nemtudom ha felkel ki tudom-e vinni,igen elborult..lóg az eső lába:((((

17649. kiki32
2008. máj. 5. 12:46

Na szasztok!

Moncsik és Moncusok, remélem megkaptátok tegnap a köszöntő SMS-t és chippendale fiúkat! ;)

Rólam annyit, amit már gyanítottam: őfelsége úgy helyezkedik el, hogy épp egy idegszálat nyom, úgy néz ki jól érzi magát eme pozícióban és marad is. No sebaj, ezt a pár hetet már féllábon is kibírjuk!

Amúgy előreminősített minket a doki másfél héttel, ugyanis a mért adatok alapján betöltött 33 hetesnek felelünk meg. Vazz, mindjárt szülök! :DDD

Na, majd prókszizok jönni, vagy minimum egy laptopot szerválni az urammal, mert így ülve elég gáz, de a számítógépet mégse tehetem a hasamra az ágyban fekve - monitorostul, házastul, billentyűzetestül. :)

Csók a családnak!

17648. 0efb861b00
2008. máj. 5. 09:58

Sziasztok!

Timcsinek , Moncsinak és Moncusnak Boldog névnapot!

A hosszú hétvége alatt kipurcantam.:)))

Szerdán beszereztünk mindent Somának, aztán délután felraktam a vonatra. A csütörtököm mosással telt, na meg a 2 új macs megismerésével. Pénteken a változatosság kedvéért Cintinek kellett a kirándulásra beszerezni az élelmet és egyéb apróságokat. Szombat hajnalban őt is felraktuk a buszra, majd reggel 7-től délután 3-ig azzal töltöttük a méltán kiérdemelt szabadnapunkat, hogy Soma szobáját takarítottuk.:))) Összejött onnan még 3 adag mosnivaló, meg 8 nagy zsák kidobni való kacat. este megengedtünk magunknak egy mozit, majd vasárnap irány Sopron.

A csapat 4. lett.A többi szülő állítása szerint edzői hiba miatt veszítették el az utolsó előtti meccset 3 ponttal.:(((( De ez is szép eredmény.

Szóval, így telt ez a pár nap. Remélem, ti többet tudtatok pihenni.

17647. Moncsiga
2008. máj. 5. 06:42

Jó reggelt!

Tépek dolgozni, délután Dévai. Estére jövök.

Szép napot Mindenkinek! Puszi!

17646. 61e5310fec
2008. máj. 5. 06:41

Szép jó reggelt!!!

Remélem mindenki jól aludt:))))Nálunk szép idő készülődik,süt a napocska:)))Legyen nagyon szép napotok,majd bekukkantok még:)))

Puszi!!

17645. Moncsiga (válaszként erre: 17644. - Moncus)
2008. máj. 4. 21:44

Aha, adjon Isten mindkettőnknek!:))

Úgy olvastam , hogy a teát napi max. 2 csészével szabad inni. Egy teáskanál cuccot leforrázok, 5-6 percig hagyom állni, leszűröm és én mézzel iszom. (gusztustalan zavaros lötty lesz, nem szép, finom tea:(()

Holnap várlak!

17644. moncus
2008. máj. 4. 21:24

cső csajok!

megjöttünk épségben, egészségben!

holnap majd jövök bővebben, most egyek hajmosás, fürdés meg ilyenek...

Vicuskám! Megjött a segítség Mo-ról?

Moneszkám! Boldog névnapot magunknak:))) még egy kérdés eszenómbe jutott, hogy a fenébe kell inni ezt a palástfű teát? sikerült beszereznem!

Többieknek is puszi!

holnap majd érkezem postafordultával!

MV

17643. Moncsiga
2008. máj. 4. 20:17

Apácákat szentel a pap. Az elsőtől kérdezi:

- Érintettél már péniszt?

-Csak az ujjammal!

-Jó, akkor mosd meg az ujjadat a szentelt vízben!

A 2.-nak ugyanez a kérdés.

-Igen de csak a kezemmel!

-Akkor mosd meg a kezed a szenteltvízben!

Mire háttulról előreszól az Anna nővér.

Atyám ihatok a vízból mielőtt Eszter nővér belemossa a seggét?

Most találtam:)))

17642. Moncsiga
2008. máj. 4. 19:32

Sziasztok!

Megérkeztünk:)))

jaj, akkora okos nagylány lett a Bogi! Hihetetlenül kis együttműködő volt, nagyon összecimbiztünk a végére. Nagyon nehéz volt otthagynom:(( Mondtam az öcsémnek, hogy 2 hét múlva, ha újra lagziznak, és mi vigyázunk a Bogóra, mire hazajönnek, lelépek a gyerekkel:))

Rakok képeket a naplómba majd.

Vicus, tudom milyen szörnyű érzés, ha szenved szegényke! A Bogi is sikítva ordított egy ideig, úgy fájt a pocakja, pedig ő is anyatejet kapott. Ha az alkarunkra fektettük hassal, úgy, hogy a tenyerünkbe esett a pocikája, és úgy simiztük, masszíroztuk neki, azt szerette.Hátha segít a Dórikának is!

Moncus,a Dévainak is a Szent János kórház adja a kórházi hátteret.

Kikikém Drága! Vigyázz magatokra! Amint üzemképes leszel, gyere!

17641. 82289e3eb4 (válaszként erre: 17640. - 61e5310fec)
2008. máj. 4. 17:08
Nálunk már az a 2 hét is letelt,szóval semmi nem állithat meg:)Egyébként biztos élvezi majd a levegőn.Na meg én is:)
17640. 61e5310fec
2008. máj. 4. 15:08
Vicuska Zozot én is nagyon hamar kivittem a levegőre.Nem vártam meg azt a két hetet,akkor már nagyon szép idő volt.Szerintem is nyugodtan kiviheted!!!:)))Dóri biztosan élvezni fogja,alszik majd egy nagyot:))))
17639. 82289e3eb4 (válaszként erre: 17636. - 61e5310fec)
2008. máj. 4. 12:52

Enyém anyám!:)Ez tetszik,édes lehetett:)

biztos megviselte ez a sok betegség,még ragaszkodóbb lett.

17638. 82289e3eb4 (válaszként erre: 17633. - 0efb861b00)
2008. máj. 4. 12:49
igérem nem foglalkozom ezzel a 40 nappal:)szerintem is baromság.Csak ma olyan hülye idő van,kicsit borongós.na majd meglátjuk,lehet hogy megyünk és sétálunk egyet később:)
17637. 82289e3eb4
2008. máj. 4. 12:48

Sziasztok!

szép napot mindenkinek:)Remélem jól vagytok.Mi igen,minden oké.

17636. 61e5310fec
2008. máj. 4. 07:55

Azt nem is írtam h Zozo olyan anyás lett.Csak velem hajlandó lenni,elmaradni.Persze ez nem gond,csak akkor rossz amikor pl.lemegyek fürödni és addig üvölt míg nem végzek,múltkor anyukámnak be kellett vele jönnie míg tusolok mert értem sírt:)))

Tegna is itt voltak tesómék,és a Jázminka mondott nekem valamit,erre a Zozo megfogta a kezem és arrébb húzott,és rákiabált a Jázminra hogy:Enyém anyám!!:DDKis édes:)))

17635. 61e5310fec
2008. máj. 4. 06:49

Jó reggelt mindenkinek!!

Köszi csajok h gondoltatok rám névnapomon:)))Aranyosak vagytok!!!

Vicuska azokat a kereteket a Caption.it oldalon találtam,szerintem is nagyon aranyosak:))))Csak az a baj h csak pár darab van belölük.Majd nézd meg!!Egyébként olvastam a naplód,annyira édesek vagytok Dórival:))))

Lujzi nagyon fini az a süti,én csak ajánlani tudom:DDRemélem majd neked is ízlik:))))

Kiki remélem jól vagytok a pici Ákossal,én mindig lemaradokarról ha te itt vagy:(((

17634. 0efb861b00
2008. máj. 3. 19:34

Na, megyek.

Majd 7főn jövök.

Addig is legyetek jók!

Puszi.

17633. 0efb861b00
2008. máj. 3. 19:34

Timcsi, tényleg szupi volt a torta! És az új képek is fantasztikusak!

Megkuksiztam a receptet is, és majd talán jövő hétvégén ki is próbálom.:)))

Vica, láttam ám a kismanó friss képeit:))) Nagyon édes! Szegényke, tényleg ennyit szenved a kakilással? Pedig az anyatejes babák nem szoktak, vagy legalábbis nem nagyon hallottam róla. Nem etél olyat, ami fog,? Merthogy minden átmegy az anyatejen keresztül. De a kamillatea tényleg jó, ha szelek is bántják, köményt is szoktak belefőzni.

Azzal a 40 napos baromsággal pedig ne foglalkozz. ívalam idióta találhatta csak ki.

17632. 0efb861b00
2008. máj. 3. 19:25

Sziasztok!

Csak néhány percre jöttem,mert hulla vagyok, és holnap korán reggel indulunk Sopronba.

Kiki, remélem hamar elmúlik az a fránya derékfájás.

Moncus,ezek tényleg nem túl jó hírek, de ma már ez nem olyan nagy gond, mint korábban. Azért én drukkolok, hogy már most ott lapuljon a babó.

Vica, a bébiket egészen apró dolgok is ki tudják akasztani.pl. fúj a szél, hirtelen időjárásváltozás. Na meg van a hasfájós korszak is.:(( De jó hír, hogy a lányokat nem szokta annyira kínozni, mint a fiúkat. Ja, és nyugodtan vidd ki levegőre. Én a lányomat már 2 nappal azután kivittem, hogy hazajöttünk a kórházól. A lényeg, hogy szélvédett és árnyékos helyen feküdjön.

Moncsi, jó szórakozást!

Timcsi, mindjárt megkukkolom fotókat és a receptet

17631. 82289e3eb4
2008. máj. 3. 17:06

Timcsi,most nézem az adatlapodon a képeket:))nem semmi:)Annyira jó ez a fényképes torta!!!

amelyik ilyen szép keretben van azt hogy csináltad??

17630. 82289e3eb4 (válaszként erre: 17627. - Kiki32)
2008. máj. 3. 11:52

Nyugi,minden oké lesz.Nekem is volt ilyen időszak,de leginkább a vesegörcshöz tudnám hasonlitani.Hétfőn majd megnyugtat a doki!Pihenj amennyit csak lehet.

puszi

17629. 82289e3eb4
2008. máj. 3. 11:48

csatlakozom:)

Boldog névnapot Timcsi:)

17628. kiki32
2008. máj. 3. 08:12
Timcsi, sok boldog névnapot! :)
17627. kiki32
2008. máj. 3. 08:11

Sziasztok!

Bocsi a kimaradásért. :(

Az van, hogy napok óta úgy fáj a derekam, hogy majd megőrülök! Eleinte csak tompán kezdett el, de mára már komolyan elviselhetetlen! :(((

Nem tudom, hogy egy idegszál csípődhetett-e be, vagy Ákos pont úgy fekszik, hogy valamit nyomhat ott... passz. De tényleg nagyon gáz, ülni szinte abszolút nem tudok, menni meg kb. úgy, mint aki besz.rt, ráadásul baromi kellemetlen. Méhszáj szerintem nem nyílt (bár ezt csak így egymagam állapítottam meg), mert nem keményedek többször, mint úgy általában. Szóval nem tudom. Hétfőn megyek dokihoz, remélem nincs semmi komoly!

Bocsi az esszéért, remélem Ti jól vagytok! Délután megpróbálok lenni, jó lenne egy kicsit dumcsizni!

Puszi

17626. 82289e3eb4
2008. máj. 2. 14:32

Sziasztok!!

Timcsi,nem tudom van-e nálunk ilyen.Majd megkérdezem a gyerekorvost...na meg lehet hogy nem is ez volt a baja:( Ki tudja mi minden zavarhatja...idővel majd rájövök:D Egyébként jól vagytok?

Moncus...ha igy folytatja az idő a tengerbe sem tudsz belemenni olyan forró lesz:)tuti van 28 fok.szóval szerintem jó időtök lesz.Júniusban általában már szuper idő van.

jó családozást:)

Nekem vasárnap jön nevelőanyum.Már jó lesz egy kicsit:)

puszi

17625. moncus
2008. máj. 2. 13:39

csövi csajok!

remélem mindenki jól van!

Kikiért aggódok, remélem nincs velük semmi balhé, csak épp nincs kedve jönni!

Vicus! gondoltam ám rátok a sztrájk miatt, remélem azért a telefont, meg az internetet nem korlátozták ezek a fene nagy munkabeszüntetők!

Szerintem a bébi mehet már a jó levegőre, biztos jót fog neki tenni!

Legyen is jó meleg, mert júni. 5-én repülünk felétek és már tervezem a tengerben a fürdést!!!

Timcsi! kérdezted a múltkor, hogy hol sé mit dolgozok, csak szerintem elfelejtettem erre válaszolni, én a Belügyminisztériumban dolgozok Bp-en a választásokat szervezem, amikor nincs jobb dolgom:)))

Moncsikám! nagyon jó utat, vigyázzatok magatokra, meg Bogira! és köszi a jó kis infókat a műtéttel kapcs-ban, be vagyok ám rosálva rendesen, de még családi konziliumot tartunk holnap, hogy Debiben, vagy itt a János Kórházban vágjunk-e bele az akcióba...

Mi este indulunk Debibe, anyák napjázni, meg családozni!

Holnap benézek!

Jók legyetek!

Mindenkinek Puszi

MV

17624. 61e5310fec (válaszként erre: 17623. - 82289e3eb4)
2008. máj. 2. 13:28

Szegény Dóri:(((Remélem hamar elmúlik nála a hasfájós időszak:((((

Én Infacolt szoktam a Zozonak adni,az nagyon jó volt.Bár nemtudom nálatok van-e ilyen!!!:(((

17623. 82289e3eb4
2008. máj. 2. 11:58

Sziasztok!!

szép napot mindenkinek.

Moncsi,jó Bogizást:)

Timcsi,biztos nagyon aranyos Imike:)

Itt is nagyon jó idő van.Rendesen meleg van,süt a nap.

pffff...élmény volt az éjszakánk...talán ha egy órácskát aludtam.Mondjuk már este felé éreztem hogy lesz valami,mert letettem a Dórit,de csak kb.fél órát aludt aztán felébredt,sirt stb.Na,az éjszakánk is ilyen volt,azzal a különbséggel hogy megállás nélkül sirt szegénykém.annyira sajnáltam,a pocakja fájt,erőlködött ám nagyon,de hát nem sok sikerrel.Ha a hasamra fektettem megnyugodott,igy sikerült nekem is aludni egy picit.Nem tudom,lehet hogy jót tenne neki ha lenne egy picit a levegőn...gőzöm nincs.Mondjuk most alszik,ki kell hevernie az éjszaka fáradalmait:)

17622. 61e5310fec
2008. máj. 2. 10:24

Sziasztok!!!

Hol jártok báránykáim?:)))

Igen nagy a pangás!!!

Vicuska remélem minden oké.

Nálunk nagyon szép idő van,ezerrel süt a nap:)))Már reggel Imikéztem,míg tesóm elment a boltba.Annyira édes:)))

Na majd még benézek,legyen szép napotok!!!

Puszi!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook