Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Olvastam a naplódat, nagyon édesen alszik a járgányban!
És az előtte lévő képen szupi a sapkája.
Na, és milyen jó dolga van, hogy a kikötőben "sétálhat"! Ez hiányzik nekünk is.:((( Olyan megnyugtató a tengerparton sétálni. Itt max. a medencénk szélén járkálhatok körbe-körbe.:DD
:DD ez komoly.Nem semmi macsekok:)
Örülök hogy meglettek a kis szökevények:))
Ja, hétvégén annyi történt, hogy szombaton reggel eltűntek a macsekok.Az uram ment reggel 6-kor golfozni, és pár perc múlva hívott, hogy nézzem meg őket, megvannak-e, mert 3 utcával feljebb, a kávézónál látta az egyiket. Mondom, ez lehetetlen, hogy jutott volna olyan messzire, de egyikük sem volt a garázsban. Szóval mégiscsak a Ribizli volt. Hazahozta és elindultunk a Málna keresésére. Még az utcában megtaláltuk. Végigvizsgáltuk a garázst, hol juthattak ki, de nem találtunk sehol lyukat. Kiderült, hogy valószínűleg beköltöztek valahová a kocsiba, és az egyikük még leszállt, amíg zárta az uram a kaput, a másik meg csak akkor, amikor megállt a kávézónál.
De szerencsére meglettek.:))))
Szia Vica!
Boldog 1 hónapos szülinapot Dórinak!
Miért ordított volna a jó levegőn?:))))) A babák imádják, ha a babakocsiban rázzák a seneküket.:)))
Sziasztok!!!
Szép napot mindenkinek.
Moncsi,haláli lehetett a Bogi:)majd elolvasom mindjárt a naplódat.Egyébként mizújs,hogy vagy?
Timcsi,lehet hogy tényleg meg kéne azért mutatni egy dokinak.sosem lehet tudni...
Lujzi hogy vagytok?Gyerekek,macsekok???:)
MOncus tényleg a kertbe kellett volna menned meló helyett.Jól vagy?
Mi jól vagyunk.A séta jól telt,féltem hogy végig orditja az egész utat:) de nem.Szóval élvezte a kisasszony:)Egyedül akkor sirt amikor a cumi kiesett a szájából...olyankor totál ki tud akadni.És olyan kis buta,rázza a fejét és ordit,nem veszi észre hogy beleteszem a szájába a cumit...nagyon fel tudja magát húzni:D
Holnap megyünk dokihoz,remélem mond majd valami okosat arra hogy miért kakil keményet:((vagyis inkább hogy mit csináljak.
Most épp alszik.És ma egy hónapos:D Gyorsan telik az idő!!
Itt nagyon meleg van,a lakásban is elég elviselhetetlen.
Puszi mindenkinek
Szia Timcsi!
Hát ez nem jó hír! Sajnos most már több mint 50%-a a kullancsoknak fertőzött.
Figyeld magadat és, ha elkezd pirosodni azon a területen, akkor menj el dokihoz.
Sziasztok.
Reggel észrevettem egy kullancsot a lábamban:(((Szerintem tegnap szedtem össze amikor tesóméknál voltunk:((((Ki tudtuk szedni egyből,még nagyon pici volt.Csak úgy félek h megfertőzőtt valami szarral:((((
Előfordul az ilyen, kisgyerekekkel. Azért éhen nem fog halni.:)))
Neked is szép napot!
Puszi!
hopp, mennem is kell! Kicsit hamarabb bemegyek, mert még elő kell készülnöm a délutáni kézműves foglalkozásomhoz is.
Puszi! Szép napot NEKTEK!!
Nem vacsizott, evés nélkül aludt el 3/4 órás kínlódás után... Kis lüke! Csak mondta-mondta, hogy "ne-ne" amikor a kaját kínáltam neki, meg rázta a kis fejét.:))
De a szüleit nem hiányolta! Szépen elköszönt tőlük,amikor mentek (ha valakit meglát táskával, már integet is:)) és nem sírt utánuk egy kicsit sem.
Nagyon aranyos...kár, hogy nem maradhattunk tovább.
Szia MOncsi!
Köszi firssen és üdén!:)))
És Te? Mi volt Bogival?
Szia Lujzika!
Hogy vagy???
Sziasztok!
Nálunk semmi extra nem történz hétvégén.
Vica, mi volt a sétán?
Jó reggelt! :))
Hogy vagytok?
Én csak 9-re megyek dolgozni, vagyok egy picurkát, ha erre járna valaki.
Sziasztok!
Megérkeztünk épen,egészségesen!
Bogival voltak kalandjaink, majd leírom a naplóban.
Semmi rosszra ne gondoljatok, nem tettünk benne kárt!:)))
Sok puszi mindenkinek!
Jó éjszakát!
Na úgy látom sehun senki!!!
én is megyek a dolgomra, holnap este érkezek!
jók legyetek!
csőváz mindenkinek!
egész délután dolgozok egy bődületes nagy marhaságon, sajna ilyen az élet...jobb szeretnék kint lenni a kertben olyan szép idő van!
uram elhúzott, legközelebb csak szerdán nézek újra a szeme közé!
Vicusom! biztos szipiszupi lesz a séta, majd gyere, ha nem leszel túlságosan kifáradva!
Moncsikám! remélem túléltétek a gyerek felvigyázást, na meg a gyerek is:))))
jók legyetek.
majd estefelé benézek, hogy mi a pálya!
puszi mindenkinek
MV
Sziasztok!!!
Mindenkinek szép hétvégét,remélem jól vagytok.
Velünk minden oké.Délután hosszabb sétát tervezek Dórival,majd elmesélem milyen volt.:)
puszi mindenkinek
Úgy volt hogy körzetitől kéne kérjek beutalókat.
Persze nem adott csak úgy minden papir nélkül! Fölöslegesen ment el rá két órám! Ráadásul ez idő alatt el hagytam valahol elég sok pénzt!
:-(((((
Most akkor hétfön meló után megyek dokikához a beutalókért
Moncsi! Miért volt ilyen szörnyű a HSG???
Én már kétszer voltam olyanon és nem gondoltam hogy szörnyű
Egész délután senki????
Nahát!
Akkor puszi nektek, és szép hétvégét is!
Sziasztok!
Micsoda nagy véletlen, hogy egyszerre laparoznak Titeket csajszikák!
Moncus,ne legyél kérlek betojva! Még én is kibírtam, pedig nem jól tűröm a fájdalmakat. A HSG sokkal rosszabb volt!!! Csak az altatás után rossz egy kicsit (eléggé), de a hegek gyorsan és szépen gyógyulnak.
Sziasztok csajok!!
Tegnap délután Zozo aludt,mire felébredt tiszta pöttyös volt az egész teste.Ma reggel bevittem a doktorhoz,azt mondta ránézésre olyan mint a skarlát,de mivel a pöttyökön kívűl semmi baja így nem az.Kapott rá fürdetőkrémet,meg testápolót,remélem segít.
Amúgy remélem mindenki jól van,sok-sok puszi nektek!!!Van egy felesleges iwiw-es meghívóm,jobban mondva Zozonak,nem kell valakinek?:))))
Na mégegyszer: Szia Moncus!
Most sikerült.:DDD
SZia Moncsu!
Nem unatkozom. Ugyebár 20-a a határidő az SZJA-hoz és más "finomságokhoz", úgyhogy ingázom a könyvelő és az APEH között, meg hajkurászom az alkalmazottakat, hogy ugyanmár írják alá a bevallásukat, hogy időben le tudjam adni.
Eközben tetőcsere van a házunknál, így időnként hazarohanhatok, hogy vizet és kávét kínáljak a jóembereknek.
Gondolom, nálatok is nagy a felhajtás.