Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Szóval a dokibácsi ügyes volt.
Te most pihizz kicsikét, és bár tudom, hogy baromi nehéz, de próbálj másra koncentrálni.
Biztos nincs gond, csak kicsit megbolygattak odalent.
Úgyhogy pihi és relax!
Megy a drukk!
(Esküszöm, életemben nem idegeskedtem ennyit, mint amióta összejöttem veletek. De ajó értelemben vet idegeskedés: drukkolás)
Hahó!
Van itt még valaki?
Szia!!
Jaj de jó!!!
Nyugi,minden oké lesz.Szerintem,ha lehetne valami gond,arra felkészitett volna a doki.Szerintem...úgyhogy nyugi,nincs más hátra,mint várni!!:)
Sziasztok!
Na, megtörtént az esemény. Maga az inszem nem fájt, csak kicsit, de mióta hazaértünk nagyon fájnak a pf-im. Most nem tudom, hogy még a szuperovulációm kínoz (oldalanként 3-4óriási tüsző érik), vagy valami gond van...
Kiki,tudom,hogy már a "valahogy jöjjön ki belőlem ez a gyerek" hangulatban vagy:)ÉS az sem vigasztal ha azt mondjuk kitartás,de nem tudunk okosabbat!
puszi neked
Nagyon nagyon nagyon fogunk!!!!!:DD Remélem ügyi lesz a dokibácsi na meg a kisfickók is:)
puszi
Helló Csajok!
Reggel a fiúkat leadtuk,mindjárt megyünk vissza értük.:)) Már nagyon várom. Remélem, ügyes lesz a dokibácsi,és nem fog fájni a művelet.
Esti ungabunga??? Mi már soha többé nem szexelünk! Ezentúl már mindig katéteren kapom az "anyagot".:DD
Gyors bekukk.
Szia Kiki! Kitartás!
Itt most kezd beborulni. De jó lenne, ha nem esne, mert reggel kiteregettem a ruhákat.
Robogok is tovább. Ma már túl vagyuk az ELMŰ-n és az okmányirodán, meg voltam az önkormányzatnál is. Most mehetek a távhősökhöz.
Halihó!
Köszike, arik vagytok! (ölel, ölel)
Vica, hát ez egy ilyen játék! :DDDD
Lujzika, szép hétvégét - remélem, felétek jobb idő van, mert itt szakad az eső!
Moncsi, gondolok rátok este, remélem Ti is gondoltok majd rám! :DDDDDDDDD
Kac-kac-kiskukac!
Szép jó reggelt!
Vica, Te aztán friss vagy és üde!:))) Én ezt nem mondhatom el magamról. De majd holnap reggel 7-ig aludhatok végre.
Sajna ma is sok az intéznivalóm, úgyhogy nem nagyon leszek. Holnap meg délelőtt takarítás, aztán viszem a gyereket valami kosaras évzáróbalhéra, utána jönnek anyuék. Szóval még a gép közelébe se fogok jutni.
Ha ma már nem tudnék jönni, mindenkinek szép 7végét!
Moncsinak külön megy a drukk a ma esti unga-bungához!:DDD
Puszi!
Szép napot mindenkinek!!
Igazi koránkelő vagyok:)5 órától!!!Dóri a szomszéd kakasával egyszerre ébredt:))aztán meg nem tudtam visszaaludni:(Szóval nagyon tájékozott vagyok...megnéztem a duna tv-n a hireket,meg valami mezőgazdasági müsort és egyebeket:D
puszi nektek
Köszi a drukkokat, én is nagyon bizakodó vagyok most.:)
Kiki drága, el is várjuk, hogy nekünk panaszkodj, nekünk örömködj. Ez így van rendjén! Ne aggódj nagyon, az nem tesz jót Ákosnak sem. Biztosan minden a legnagyobb rendben lesz.
Lujzika a tápszer nem csak rossz ízű, de szerintem rém büdös is. Bogi lefekvéskor valami jóéjtkaját kap, és annak a szaga is rémes. Mondjuk a kiscsaj imádja...
Sziasztok!!!
Moncsi,pénteken nagyon drukkolunk!!!:)Én érzem hogy.../nem szóljuk el előre!!!:)/
Lujzi,nem is kéri a tápszert,úgyhogy erről ennyit:)Tudja ő mi a jó:)Viszont a kamillateát megint nagyon nyomatja.ami nem is baj.Egy kalappal az utólsó felelésekhez és egyebekhez!!!:)
Kiki!!!Szerintem már nincs sok hátra nektek.minden oké lesz,nyugi.szerintem menni fog az simán is,de ha nem az sem gond!Az a lényeg hogy veled és a bébivel minden oké legyen!!!
puszi nektek
Mára nekem ennyi volt.
Megyek rohangálni össze-vissza.
Szép napot nektek!
Puszi!
Szia Kiki!
Panaszkodj csak nyugodtan! Azért vagyunk itt.
B*sszus, ezek nem a legjobb hírek.:(((
Reméljük, nem lesz baj és simán szülsz majd!
Azért az még mindig jobb, ha többet ver a szíve, minthogy kihagy.
Sziasztok!
Na, egy kicsit megkészültem! Voltunk ugye tegnap NST-n, ami sz*r lett. :((( A szívverése néha a normál fölé ugrott. Megnézte a doki utána UH-n, ott már minden rendben volt.
Ma menni kellett megint - egy fokkal jobb, de még mindig nem az igazi. :(((
Hétfőn megint menni kell - feltéve, ha addig nem lesz semmi.
Szóval egy kicsit kész van az arcom, remélem, hogy nem lesz baj!
Jahh, a legjobb, hogy a nyaka előtt van a köldökzsinór. Elméletileg ettől még lehet sima szülés, de valahogy legbelül érzem, hogy császár lesz. Brü-hü-hü-hü :(
Bocsi, hogy idejöttem panaszkodni. Nem a legjobb, de ez van és kész.
Moncsi, mennek a drukkok, hátha ez a hónap lesz a nagy áttörés mindkettőnknek! :)) Nekem szülés, Neked gyerkőc ;)
Moncus, te már valószínűleg úton vagy a megérdemelt pihid helyszíne felé, vagy legalábbis készülődsz.
Itthon most úgyis pocsék az időjárás.
Jó utat! Érezzétek jól magatokat, na és egymást is!:DDD
Szeva Moncsi!
Ez tök jó! Akkor pénteken nagyon fogok drukkolni a hadseregnek, hogy célba érjen.:)))
Szia Vica!
Bocsi, de tegnap először megszakadt a netem, aztán meg ügyintéztem.
Én sem raktam a lányom fülébe fülbevalót, de aztán amikor nagyobb lett kért (anyukám rábeszélésére, merthogy egy lány úgy szép). Később volt egy időszak, amikor kivette a füléből, és a lyuk be is nőtt, aztán úgy 2 éve megint rájött, hogy kell nkei, úgyhogy ujból kilövette.
Amíg elég tejed van, felesleges tápszert adni neki. Szörnyű íze van. brrr...
Mi jól vagyunk. KÉszülünk az uccsó dolgozatokra és felelésekre. Már amelyikre lehet, merthogy a drága tanárnő a kirándulás napján, még indulás előtt hirtelenjében nyelvtan dogát íratott velük. Normális az ilyen???!!!
Ti jól vagytok? Időjárás kellemesebb már?
Moncusom! Érezd jól magad! Csókollak!
Kiki, nagyon várom a híreket! Az én tippem: Jún.15.
Meg amúgy is gyere este dumálni, a House-nak úgyis megint ismétlő része lesz!
Vicus, a Dóri tényleg kis husigombóc, de picikéknél ez még így kívánatos.:)) Az a bigyó meg azért tetszi neki, mert kontrasztos. Egy fejlődéspszichológus néni mondta egyszer, hogy pár hónapos korig a babáknak fekete-fehér képeket kell mutogatni, meg az ágyához rakni, mert azt látják a legjobban. Vidd Vasarelly kiállításra!:DD
Nagyon be vagyok indulva, mert jó híreket mondott a doki. Mind a három balos tüsző szép nagy! Ma éjfélkor adom a tüszőrepesztő szurit, aztán pénteken hajrá! Most nagyon lelkes vagyok.
hát hallod lehet:))
Nem akarok neki fülbevalót,úgy vagyok vele,majd lesz neki,ha ő akarja.Nem tudom miért,lehet azért ,mert nem tudom elviselni a fülbevalót és úgy gondolom,hogy akkor ő sem:))meztelenül meg nem hurcolászhatom,hogy jól lássák kisfiú-e vagy kislány:Dtehát marad az,hogy minden egyes alkalommal elmondom,hogy kiscsaj:)
Ja,a tápszerre annyit mondot a doki,hogy próbáljam meg nélküle.nem kellett kétszer mondani.:)bár amekkora étvágya van a kisasszonynak,lehet hogy kell.na majd kiderül.Igaz,nem biztos,van még tejem rendesen.
Egyébként hogy vagy?Remélem jól!!!
Szia!
Ezek szuper hírek! Kiselefánt? Már pocaklakóként is gyanús volt a dolog.:DDD
Azt nem tudom, hogyan lehetne hangsúlyozni még jobban, hogy lány. Régebben nem volt divat a fiúknak fülbevalót rakni a fülükbe, mégis nekem hiába volt, fiúnak néztek.
Vagy lehet, hogy ez olyan reflex, mint a Pavlov kutyájánál: gyereket lát, megkérdezi.:))
Sziasztok!
Na megjártuk a nődokit és a gyerekdokit is.
Természetesen Dórival érkeztem a dokibácsimhoz is,aki nagyon örült,hogy lát minket.Megállapitotta,hogy remek munkát végzett:)Mintha legalábbis ő csinálta volna a kisasszonyt:)
Minden oké velem,majd az első mensi után találkozunk:D
A gyerekdoki is mindent rendben talált.MÁr 60cm és kereken 5 kiló!!Szerintem egy kiselefántot nevelgetek:DD És lepisilte a dokit.Féltem,hogy bekövetkezhet,mert kifáradt mire odaértünk és adtam neki egy kis kamillateát.Hát,meglett a hatása:DD
Egyébként kenguruztunk.Sokkal egyszerübb volt igy és még élvezi is,végig aludta az utat.Amikor buszoztunk azt is,meg amikor sétáltam vele,azt is.Igazán örülök,hogy nem orditott végig:)
Kiki,drukkolunk!!:)
puszi mindenkinek
Ja,Lujzika,én már nem tudom mibe öltöztessem:) eléggé kihangsúlyozom pedig hogy kiscsaj!valami tipp???:)