Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Mennem kell, mert drága fiam otthongóhagyta az edzéscuccát, és ma van az uccsó edzés.
Legyetek jók!
Puszi!
:DDDD
Biztos én is.
Nem fogod elhinni, de már az elejétől így ment náluk. A sógorom főzött, és legtöbbször most is ő főz, takarít is, és a gyerekekkel is ő foglalkozott többet, amíg kicsik voltak.
Egy történet róluk: egyik alkalommal már túl sok volt a vasalnivaló, amire drága sógornőm jól leteremtette az urát. Sógornak annyi kifogása volt mindössze, hogy elfogyott a desztilált víz a vasalóba. Másnap sógornőm vett bele vizet, és odatette az asztal közepére egy papírral: "most már van víz, lehet vasalni."
:DDDDD
azt én is mindig halogatom.
Irigylem sógornőmet, mert náluk a sógor vasal.
Hogy vagytok?
Sikerült rendet rakni?
Szia!!
A fene vinné ezt a dokit:((remélem sikerül időpontot szerezni minél előbb!!!megértem,hogy idegenhez meg nem akarsz menni.nem akar ez összejönni:(
Szia Vica!
Na végre, Dóri alszik ismét! Reméljük marad is így. De ha mégis meggondolja magát, akkor inkább nappal legyen aktívabb, különben nagy szívás.:))
Ez nem az én napom. Elmentem a dokihoz, vagyiscsak mentem volna, de ma rendelt utoljára itt, ráadásul más időpontban, úgyhogy nem találkoztam vele. Egy idegen dokihoz meg nem akarok menni.
Úgyhogy kénytelen vagyok a magánrendelőjébe bejelentkezni, valahogy kipréselni belőlük egy mielőbbi időpontot. Addig pedig várakozó állásba helyezem magam és szedem a bogyóimat.
Na...irtam egy hosszút,erre lefagyot ez a dög.grrrr
NA mégegyszer,sziasztok!!:)
szép napot nektek!
Moncsi,én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.Ilyenkor még én sem éreztem semmit.Megértelek,én is folyton magam figyelném!:)Drukkolunk!!!
Kiki,ezek jó hirek.Úgyis Ákos dönt,hogy mikor akar kibújni,lehet még abból a héten is valami:)
Lujzika,örülök,hogy sikerült elszállitanod a csemetéidet:)Majd ird meg mindenképp,hogy mit mond a doki.
Chris,igen ott is megtaláltalak:)szerintem sem gond,hogy megszegtétek a tilalmat,ennyi belefér:)
Mi jól vagyunk,Dóri nagyon jól aludt az éjszaka.Valami csoda folytán megint alszik..majd lesz ennek böjtje:DD
majd néha benézek!!
puszi nektek
Na ez tényleg szupi lenne!
Aztán jönnétek szép sorban a zebrással.
Te, utána Moncus is.
Ez igaz ! De annak örülnék igazán ha picit beelőzne engem MOncsi!!!
:-))))
Ha egy hét múlva nagy nagy boldogan mutizná nekünk a két csíkos tesztjét!!
:-))))
1-2 nap nem számít. Úgyhogy babára fel!
Valakinek váltania kell Kikit.:))
Szia!
Végre, jó hírek!
Én azért nem adom fel, hogy szombatra megérkezik Ákos.:)))
Sziasztok!
Voltunk NST-n, még mindig voltak kilengések, de áttanulmányozta a papirokat a főorvos is és azt mondta, hogy teljesen normális, nincs vele semmi probléma. Szóval egy kicsit megnyugodtam!
Volt néhány fájás és keményedés, de úgy néz ki, a héten még nem szülünk. Ez van.
Moncsi, ne aggódj, semmit nem kell érezned az ég világon! Sőt, én anno a mensi előtt ugyanazt éreztem, mint általában - tutira vettem, hogy meg fog jönni és aztán mégsem! ;)
Hát lehet! Gondolom a fertőzésveszély miatt mondja. De két hét pihi megvolt! Meg még tart a Gynevac hatása is! Biztos nem lehet gond.
Úgyis már csak pár napig lett volna.
:-)))
Szia Chris!
Ennyi rosszalkodás szerintem belefér.:)))
Úgyis többet mondanak mindig, hogy tutira betartsd.
Szia Lujzi!
Ja úgy volta hogy se vizbe menni, ezáltal fürödni se csak zuhanyozni, se szexelni nem lehet!
De végülis már majdnem lejárt:-)))
Több mint 2 hete volt a műtét már alig látszik a nyoma!
Miféle tilalom?
A doki tiltott le titeket?
Szi Moncsi!
Jó sűrű a program nálatok! De legalább tutira nem unatkoztok.:)))
Mint valami turistacsoport, fényképek stb.:DDD
Ez egy jó kérdés, hogy kéne-e valamit érezned. Én a természetes körülmények között, nem éreztem ilyenkor még semmit. Csak amikor meg kellett volna jönnie, akkor volt olyan érzésem, hogy mindjárt megjön, de mégse. Más jel nálam nem volt. A melleim csak később lettek érzékenyebbek és jó nagyok.:DDD
Igen van anyósom.:((((
Szörnyű egy termetés. De szerencsére az uram úgy megharagudott rá 2 éve, hogy azóta nem láttuk egymást és nem is beszéltünk.:)))
Sziasztok!
Jelentem lányom felrakva a buszra, fiam is leszállítva a suliba.
Kora délután meg megyek a dokihoz.