Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
:DD jaj,nagyon is:D
érettségi előtt,mi??:) hiszem,ha látom:DD
Biztos nagyon cukorfalat bébi,alig várom,hogy láthassam!!
Hírek Kikiről: Azt hiszem nagyon boldog. Nem is értem, miért:DD
Kicsit fáj a popija a gátmetszés miatt. Nem tud az Ákos látványával betelni. (Vicus, ismerős a kép?)
...és a legfontosabb: Ígéri, hogy még az érettségi előtt kapunk képet a gyerkőcről! ÁMEN
na most felbiztattál:))
akkor talán előbb a konyhaablakon fogom kipróbálni,aztán a többin.
örülök hogy kitartasz:)aztán remélem nem sokat szivtál az anyagból!!!:)
Vicám, készülj idegekkel, ha benevezel erre a tapasztós szúnyihálóra! Nekem az egyik fajta mire melóból hazajöttem eldobta magát. A ragasztó természetesen fönnmaradt az ablakkereten, amit csak acetonnal (bivaly erős, gyógyszeripari anyag-valahonnan kaptam) bírtam leszedni. ha ezt megúsztam mérgezés nélkül, akkor jöhet bármi,mindent állok!:))
De! szerencsére a jobbik fajtából volt még egy (a konyhára szántam) azt föltettem újra. Nem adom fel egykönnyen!
Szia!
Én nem tudok új hireket Kikiékről,biztos nagyon jól vannak!
Fél óránként óbégattak...:) ez tetszik:) Szegény Te:D Ez több,mint 2 óra hosszán keresztül ment non-stop...hmmm.Nem tudom,lehet,hogy tényleg a pocakja fájt,de akkor még jobban rázenditett,ha hasra fektettem.Nem tudom.Most minden oké.Felébredt,kajált,picit szórakoztattam,letettem és már alszik is.Remélem tegnap kiorditotta magát egy hétre:D
Vica, most látom csak a friss fotókat: a pucér kisasszonyt, meg a többit.
Jó kis hurkái vannak.:))
Gyors bekukk.
Szegénykéim. Mi lelte Dórit? Fájt a pocakja talán? Fogzáshoz még túl kicsi.
Most már tudod, mit éreztem, amikor a gyerekeim 1 éves korukig éjjel félóránként óbégattak.:DD Ráadásul nappal se nagyon aludtak.
Írjál mizu veletek most? Rendeződött az evés-alvás,stb.?
Sziasztok!!!
Szép napot mindenkinek!
Hú,jó kis estém kerekedett Dórival.:D Kaja után kidőlt,de kb.egy óra múlva felébredt.Aztán fél 2-ig,ahogy a torkán kifért...te jó ég,nem lehetett megnyugtatni...durva volt.Aztán jött egy pillanat,hogy honnan??:) És angyali mosollyal a pofiján elaludt.Szó szerint mosolygott...azt hittem leverem,mint vak a poharat:DD
Aztán fél 10-kor felébredt,de alig akart enni:(És azóta is alszik,igaz most hallom,mintha ébredezne.Remélem fog enni rendesen!
Itt is nagyon jó idő van,azért remélem nem lesz annyira meleg,mint tegnap.
Sziasztok!
Próbálok néha benézni, de zűrös napom van ma.
Jó reggelt!
remélem, szép napotok lesz.Itt ragyog a nap:))
Gratula Ákosnak meg Kikinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-))))
Na szóval, gyorsan írok, mert van időm lehet, hogy nagy zagyvaság, meg összevisszaság, de úgyis kiszűrítek a lényeget belőle!
SZóval Rodosz egy szuper hely, de tényleg! Nagyon király volt az időnk, még csak egy nyamvadt felhő sem rontotta el a 9 napunkat!
Fürödtünk, kirándultunk, meg a többit úgyis tudjátok:)
Van arrafelé egy csomó ókori rom, annyi hegyte másztam meg várnézés céljából, mint még soha!
Szép cigány színem lett, és nagyon jól éreztük magunkat, meg egymást!
Képeket majd nyomok fel mindjárt, csak ma az első melónap amolyna felemásra sikeredett, mindenre volt időm, csak a saját bizniszeimre nem!
Most olvasom a nagy-nagy újságot!!!!
jaj, de szuper!
nagy gratula KIKIkém:))))
végre-végre, hogy szorítottunk nekik is!
Szia Lujzika! Bocsi, hogy nem siettem jobban!
Puszika!
Asszem, megyek én is.
Jó porszívó zavargálást, meg ne cseszegesd játékot!
Puszi!
Neked ilyen porszívód van, amit elég zavarni?:))
A fene! Nekem nem elég zavarni.
Szia!
Szép estét nektek is!
Szia!
Megkaptam. Nagyon édes! Bólogatós break.:DD
OK! Megtárgyaltuk!
Szia Vica! Megkapta Kiki az üzidet??? Annak idején, mikor Dóri született, szegény hiába erőlködött, Te nem kaptad meg az övét.