Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Nem értem,hogy bírjátok!
Valahogy egy áldásnak érzem ezt a nyugalmat,pedig forgalom itt is van dögivel!
Bp-en nem nehéz dugóba kerülni. Főleg felétek menni elég tré...arrafelé mindig dugós. Én múltkor délelőtt 10-kor ültem a dugóban.. :(
Én most a vasárnapon gondolkodok: mennék valahova kirándulni. Lehet lesz egy plusz kölcsöngyerekünk is. :D Barátnőm kisfia nálunk alszik szombaton, de sztem marad vasárnap (anyuci bulizni megy, had pihenjen).
Nem szeretem azt a helyzetet,hogy nem ismerem ki magam,azt hogy egy kellemetlen szituban az idegen hogy fog viszonyulni arra a dologra ami az ő hibája és meg kell csinálnia.
Így nem szeretek utazni.
Az más ha a családdal kiruccanunk,de ez így nagyon nem volt jó!
Sajnos nem!Az autót vittük vissza,mert egy két dolog nem stimmelt,így ott helyben kellett eredet,új műszaki,átírás... 10 óra után átadtuk az autót és 16 óra előtt kaptuk vissza,papírostól.Én meg csak ide fizettem,meg oda és sokszor azt sem tudtam,most mi van,vagy mi fog következni számomra vad idegen városban vad idegen emberek között.
Miután végeztünk akkor meg akartam nézni a Bud Spencer szobrot és este 7-re értünk haza.
Este már jobban volt. Az orvos után aludt két órát. Elfogadta a tápszert, evett pár falat piskótát. Este meg gyümölcsös müslis baby ételt. Kicsit volt meleg az éjjel.
Most elaludt. De ideges vagyok, hogy nem maradt meg benne a folyadék.
Mi a fenék szedett össze??? :(((
Sziasztok!
Sajnos még mindig beteg a kicsikém. Nagyon lázas volt ahogy felébredtünk, kért tápszert de kihányta. Nagyon sokat sírt. Most aludt el. Hát nekem is a könnyem folyt:( nagyon nehéz látnom, hogy szenved..
Rám tört valami extra fáradság.
Tegnapelőtt reggeltől estig mentünk a férjemmel,közben a rengeteg idegeskedés,tegnap az osztály úszott,délután megint mentünk a férjemmel.Ma délelőtt talán tudok pihenni,mert délután meg fodrászhoz viszem a leányzót.
Jó reggelt!
Mai program:csak annyira mozogni,hogy ne higyjék hogy meghaltam!
Jó reggelt!
Andi mesélj miújság a pöcsössel?
Emili nálad mi lesz a mai program?
Ildiko, munkába épp?
Akkor jó mosást neked!! :) Néha én is elképedek, ha már egy héten harmadszorra tömöm meg a mosógépet..de hát evvan. Hárman vagyunk, ilyenkor már felgyűlik a cucc.
Palócleves...nyami!! :)
Szia!Ma mosok és mosok és mosok...Szerintem itt él egy család akit én még nem láttam,mert ennyi rengeteg szennyest mi nem gyárthatunk...
Zöldbabfőzelék ma,holnap palócleves és sült csirke comb-szárny-mell
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben