Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Sziasztok!
Holnap újra hétfő...
Hamar eltelt a hétvége.
Még 1,8 kiló és megvan a 20 kiló fogyás. El se hiszem:)
Kicsikém egyre többet beszél,utánoz:)
Nehezek a napok ez a dackorszak ne lenne:( mert amúgy ez a legédesebb időszak,én úgy gondolom:). Kis emberke😘
Nálunk 2 hét múlva megint buli lesz a főtéren, Caramel koncert és New Level Empire. Ott a helyünk!! ;)
Előtte délelőtt pedig futó- és bringás nap. Arra is megyünk gyerkőccel.
Na, biztos klassz lesz! Néha kell a kikapcs. ;) Én MÁZS-t nem bírom, de a Miller hangját imádom! :))
Hmmm...ezer éve nem voltam színházban..
A legénybúcsú című musical-t.Mészáros Árpád Zsolttal és Miller Zoltánnal.
Én nagyon szeretem az ilyen előadásokat!
A csajszki addig a mamával lesz,de ha hazajövünk vigyük a mi szobánkba! :D
Jó reggel Nektek is! Szép napot! Nekem ma rövid napom van.
végrepéntek! :))
Jó reggelt!Neked is kellemes napot!
Ma este végre egy kis kikapcs lesz.Megyünk a férjemmel színházba. :)
Nem tudom.Én alapjáraton első látásra mindenkinek unszimpatikus vagyok,aztán vagy elkönyvel vagy rájön,hogy csak első látásra vagyok bunkó...Lehet,hogy e-miatt.Nem tudom.
Ismerni egyikünket sem ismernek.
Csak túl akarom élni az alsó tagozatot,felsőben már más világ lesz.
Itt már az én időmben is ez ment,meg sem lep a dolog.
A pedagógusok tapossák el nem a gyerekek.Vannak barátai,van hogy ők védik meg,mondják nekem szegények,hogy próbálták megmagyarázni,de akkor is az én lányomat állították falhoz.
Elismerem,hogy nem egy szentlélek,de amikor a többiek ezzel jönnek oda hozzám,nem kellemes.
Hihetetlen. soha, de télleg soha nem tapasztaltam még itt Budapesten ilyet, de még hasonlót sem. :O
Mindenki fogja a pénzt, mindenki arra törekszik hogyan lehet ügyesen olcsón megúszni a dolgokat. És ha szikráját is látnám, hogy valakit az anyagi helyzete miatt rekesztenek ki...hát én nem is tudom mit csinálnék. De ezzel nem vagyok egyedül.
Nálatok már a kisgyerekek is így viselkednek? Ott van eltaposva? A lányok nem szeretik? Vagy nincs neki barátja?
Mint már mondtam én nem ebbe az osztályba írattam,de kevés gyereket írattak be így az az osztály nem indult,így ide tették át.
És sajnos igen.Az egész osztályban ketten vagyunk csórók..
Most nem akarok vájkálni, de ti valamilyen elit helyen éltek, ahol mindenki milliomos és ez az elvárás?
Csak mert nálunk éppenhogy arról volt szó szülőin is, hogy a tanárok tudják, hogy a szülőknek megerőltető anyagilag az iskola, így próbáljunk mindent a minimálból kihozni.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben