Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
:))
És ez a nap is elment, pedig csak nem rég kelt fel az ember...
:D
Ja, úgy az igazi. :D
Az vicces lehetett. :D
Jó, Neked nem, de így olvasva azért vicces. :D
Én inkább a műfajokat nevezném meg: elektronikus, lazító zenéket, film-mese zenéket. Leginkább ilyeneket, de bírom a Scooter-t is, meg Deniz zenéit. Most épp ez megy:
Na és Te milyet szeretsz? :)
Aha. :D
Aztán, ha valami kis nesz beszűrődik kintről, akkor az ember úgy megijed, hogy csuda. :D
Aha, klasszikusok. :)
Már nem kötnek le, mert elég kiszámíthatóak. Legutóbb a Bőrpofát néztem, de elég volt. :D
Viszont, ha olyat kéne mondani, ami tetszett...Freddy vs. Jason, Vadászlak az erdőben, Időbűnök (már, ha horrornak lehet nevezni), és talán még a 2013-as Carrie. :)
Igen. En szeretek tévezni. Ha magam vagyok akkor a LifeNetwork sorozatait szeretem, úgy mint kórházak élete vagy függősegekről szóló történetek vagy pl gyermekneveléssel kapcsolatos műsorok.
Amugy hogyha valami számunkra kedves vagy érdekes filmet adnak, akkor esténként megnézzük.
Gyereket pl érdekli a Titanic, ha van olyan műsor akkor azt együtt nézzük. De vele sok természetfilmet is nézünk.
Van jó néhány u.n. Ismeret terjesztő csatornám, ezeken a természet filmek, állatok, régészeti feltárások, vagy éppen elveszett kulturák, tengeri feltárások, stb. stb.
Van jó néhány sport adó, imádom a teniszt nézni.
Magyar adókon (kettőn egymás után!!) megnézem az esti híradót. Érdekes összevetni őket! Majd megnézem az ezer éves 2 magyar szuper-sorozatot. Igazán felemelő sorozat mindkettő.
Amikor azoknak vége, akkor keresek valamit az ismeret terjesztők között.
Én sem, inkább a neten nézelődöm. :)
Filmeket nézek, akció, sc-fi, kaland, vígjáték, mikor hogy. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben