Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Csak reméli az ember hogy jól csinálja. 20 ev múlva kiderül. 😊
Nekem nem célom hogy hiperszuper művész legyen a gyerkőc. De jo ha ezt a meglévő készségét nem hagyjuk elveszni a süllyesztőben.😉
Eszembe jutott egy kérdés! :)
Mi a csillagjegyetek? :)
:)
Reméljük a legjobbat! :)
Ez így igaz! :)
Kár, hogy ezt kevesen látják be...
Hű, ez nagyon jó dolog! :))
Az is lehet, hogy egy napon nagy művész lesz a fiad. :)
Uh...El is hiszem, az nem egy jó dolog...
Én is remélem, hogy elkerüli a gyerkőceidet! :)
Remélem senki sem ért félre, kérem ne tegye, akárki olvas, de.. persze nem lehet mindenben befolyásolni egy gyerek fejlődését, viszont mindenkinek annyit kellene vállalnia, amennyit "elbír" és ereje van.
Nálad annyira érződik, hogy lelkiismerettel neveled a gyermeked, mégha be is vallod, hogy a kisbaba korszak nehezebb volt a számodra.
Sokan annyi gyereket vállalnak a nagyvilágba, közben azt sem tudják hol lófrál..
Jajj :O
Remélem nem lesz egyik gyerekeden sem.
Szia! :)
Ez tényleg érdekes. Ilyen esetben nem is tudom, hogy mit lehetne tenni...
Ez az egy félelmem van, ha arra gondolok egyszer l költöznénk a mostani lakásból. Én nagyon háklis vagyok a kutyaugatásra. A lakásunk most mondhatom, hogy a nyugalom szigete. Pedig földszint. De szomszédok csak felül vannak, azt se halljuk, kutyák szerencsére nem ugatnak az ablak alatt, nincs zajongás, nincs autózaj. (a hálónk egy keskeny sétálóutca felé néz)
Ha vidékre megyünk, az az első, hogy füldugót pakolok magamnak. Nem bírom a monoton éjjeli ugatást.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben