Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Köszönöm!
A kutyusaid nagyon szépek!
Nekem egy bichon friséem van.14 éves lesz júniusban. Ha nagy bundája van,hasonlít a kutyusodra:)
Mi szülinapoztunk! Ma két éves a kisfiam!
Tegnap ünnepeltük,volt finom torta..úgy örült tapsolt mikor apával elfújtuk a gyertyát:)
Édes nagyon,úgy imádom:)
Sziasztok Lyányok😊
Csend van és hullaszag 😂
Hogy telik a hétvége? Én épp munkában, rendezvény van amin szoktam segíteni az előkészületekben.
A péntekikoncert szuper volt. A szombati tetkozás is. Baratnőkkel őrültködtünk kicsit.😜
Az jó. Legalább kijön ebből a "semmitnemértmeg és nemmondjamibaja" korszakból. Húúúdeutáltam.
Az én fiam 1,5 évig sírt. Kész voltam tőle. Ha szomorú volt, ha örült, ha tetszett, ha nem, ez sírt. De szerencsére másfél évesen megszólalt és kb 2 hét alatt szinte folyamatosan megtanult beszélni. Szerintem unta, hogy unom, hogy nem tudom mi baja. :D
Még nem beszél,de mindent ért. Már németül is sokat ért,meg mondja bitte,danke,komme,gehe..
magyarul is: kiwi,várjál,nem működik:) ,be kap - bekapcsolni,aja,apa,mama,pipi ...sokat mond már.
Neked is fiad van. Cool. Legalább nem lesz hisztis. Hihii.
De még nem beszél? Vagy miért mond bobi helyett bibit?
A kisfiam most kezd a kutyával barátkozni. Mindig mondja neki bibi,megy utánna,húzgálja.
Most megfogta a plüss kutyáját és oda adta a Bobinak. Mondja neki bibi😂😂 aranyos:)
Akváriumunk is volt,hörcsög,tengeri malac,nyuszik:)
Meg kutyánk az volt mindig: németjuhasz volt a nagyimnak. Aztán nekünk lett ó németjuhász kutyánk. Együtt nőtt fel velem.
Most egy bichon frisée kiskutyám van,14 éves lesz a következő hónapban.
Nekünk is volt nimfa papagájunk,egy pár. Még egy kicsi is kikelt a tojásból. Nem maradt meg sajnos. Még gyerek voltam,de emlékszem még az illatukra is...
Mindig kiengedtük őket repkedni a lakásban. Fürödtek a mosdóban,utánna a tükör előtt tollászkodtak:)
Meghoztuk!
Egy szép pofafoltos nimfa papagáj.
Van egy tojóm akinek a télen elpusztult a párja,és megérdemli,hogy legyen fajtársa a madárházban.Most ismerkednek.Olyan jókat vihogok rajtuk.Nagyon aranyosak. :)
Olcsón hozzá jutottunk! 4500 ft. volt.
Én is ezt mondtam pár órája. :)
Azóta lefutottam 7 km-t meg kicsit erősítettem. Most várom a fiúkat haza, aztán sztem 6 körül megyünk szomszédolni. Onnan indulunk a ligetbe.
Pont ezért csak az vállaljon állatot, aki minden téren gondoskodni tud róla. Legyen megfelelő az állat étkeztetése, tisztán tartása, foglalkozás vele, megfelelő mozgás biztosítása és minden más.
Aki ezt nem tudja vállalni, annak nem szabad állatot tartania. Az állattartás felelősség.
De sajna, én tudnék. :D Én a gyerekemmel is szigorú vagyok. Nemhogy egy állattal. Mindegy is. Csak hallottam már olyan sztorikat...húúúú..én tuti kitettem volna a rosszattevő négylábút.
Ami ketrec vagy terrárium mögött él, jöhet, de ki a lakásomba ne jöjjön. :D
Sziasztok!!
Olyan fejet vágnak ha rosszat tettek,hogy nem tudnál haragudni rá! :D
Ma elmentem elintézni a dolgaimat,közben elhatároztam,hogy ma veszek magamnak valamit.
A gyereknek 3 tündéri nyári ruhát vettem és itthon döbbentem rá,hogy még egy rohadt bugyit sem vettem magamnak..Már megint..
Délután ha minden összejön akkor megint megyünk madárért. :)
Köszi! Most legalább tudom, hol lesz a koncert! ;) Mert mint "városliget"..hmmm...elég tág fogalom.
Nem emgyünk oda korán, csak koncertkezdésre, nem szeretem az ilyen rendezvényeket, lehúzós, magyaros car. :D
Szia mindenki!
Merre jártok?
Nekem még muka. Bár már nem sokáig. 1 körül vége.
Délután futni köll, már rég voltam. Remélem nem szakad rám az ég: :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben