Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Ja, neked is szia!:DDDDDDDD
Én is csak jól beírkálok és kész.
Na akkor hátha ír majd nekem valami okosat!:-)
(az a gond, hogy nem lehet vissza kapcsolni, hogy még egy picit süsse, pedig már nem kellene hozzá sok, hogy jó legyen.) Használati útmutató sajna nincs hozzá.
Ha rájövünk a titokra, akkor majd egyszer mi is veszünk egyet a még meg nem lévő konyhánkba. (persze van konyhánk, csak még nem szalonképes:-)
Olyanokat, mint Winnek? Báááátor vagy!!! :-DDDDDDDDD
Pl. ha fiú lesz, lehetne Krisztián! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha majd látja a doki a nemét, akkor biztos megkérjük, hogy mondja meg. Szeretnénk tudni. Petyáról kb. 6 hónapos korában derült ki, hogy fiú. Most kíváncsi leszek, mikor tudjuk meg.
Nevek...hát gondolkodunk rajta, van pár, de majd akkor döntünk, ha már 99%-ra tudjuk a nemét.
Ötleteket azért nekem is adhattok:-)
Te még mindig képes vagy felkelni egy domi miatt?
Én nem bírnék...:D
Sziasztok!
Még azt elfelejtettem írni, hogy Petya tegnap kapta meg a 18 hós oltást. Meg se mukkant:-)
Amikor haza jött az apja, mutogatta a lábát, hogy oda kapta. Amikor mondtam neki, hogy itt volt a doktor néni, utánzott: dottol:-)
Sajnos ma eléggé nyügös volt. Álmos volt, sírdogált, pici hőemelkedése is volt. Hamar el is aludt.
Amúgy főztem, mert a fiúk megint a tetőt csinálják, remélhetőleg sikerül befejezni. Persze néha csepereg az eső...
Közben jött a mosógépszerelő,mert nem akart centrizni. Ott is rendet raktam. Most értem ide.
Kérdés: van valakinek kenyérsütő gépe?
Anyumék tegnap vettek egy német fajtát. Kipróbáltuk, egész jó lett, de kicsit nyers maradt. Recepteket szívesen fogadok!
Remélem mindenki jól van, és durmolnak a gyerkőcök!
Jééé, 1 Szilvi! :DDD
Jól indul a nap, lemaradtam 2 óráról.. :S Bááár, legalább aludtam. :DDDDDDDD
Szóval aznap már nem tudtam jönni, amikor utoljára jelentkeztem (asszem 28.-a)
Hétvégén a fiúk a házunk tetejét csinálták (lecezés, cserép csere stb) Mi itthon főztünk, közben gyerkőcre vigyáztam stb.
Hétfőn voltam vérvételen(AFP, Hepatitis, vérkép) először 4 kémcsővel vettek le, majd kajcsi után 2 órával még eggyel. Szal jól megcsapolta, bár már rám is fért. Közben a fiamat is elvittem a szemészetre. Minden rendben, csak az orrnyereg szélessége miatt néz picit oldalra. Kinövi. Majd fél év múlva kell vissza mennünk. Ebéd után én is pihiztem.
Kedden nagyiméknál voltunk veteményezni. (sokat segítenek nekünk is. Nagyapám az ő 78 évével még a tetőn is dolgozott...) Késő du-án értünk haza.
Este nincs erőm gép elé ülni. (kivétel ma, mert az uram az egyik haverjával ünnepli a fia születését:-)így most enyém a gép.
Szerdán vártuk reggel a doktornőt, hogy Petya megkapja a 18-hós oltást. (uncsitesója is kapott, az övét meg elfelejtették elhozni:(
Du-án rendet raktam-már nagyon rumli volt.
Csütörtökön de. kinnt voltunk, aztán mostam, teregettem, főztem. Du-án cipőt vettünk Petyának, és pár rucit.
Röviden ennyi, de nem is mentegetőzöm tovább.
Pocilakó intenzíven mocorog:-)
Lassan lépek aludni.
Jóccakát!
Megnéztem!
Nagyon édes Em!:-)
Így utólag is boldog 3. hónapot Zi-nek!
Nagyon ügyes, hogy már így átfordult!:-)
Édes lehet Em, ahogy énekel!
Petya inkább csak a dallamot énekli, dúdolja. Pl.ha az uncsitesójánál szól valamelyik felhúzható zenekütyü.
Engem minden érdekel!!!
Már ha van időm olvasni...
Szerintem normális, ha csúnya a BCG helye. A barátnőm kislányának majdhogy nem gennyes is volt...
Mi az, hogy újra normálisan hízik? Eddig nem hízott? (lehet le vagyok maradva-bocsi)
Zé már igazi nagyfiú! Nagyon beindult nála a beszéd:-)
Hány foga van akkor most?
Petyának 15+az utolsó szemfog áttörve(hegye látszik)
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de nem volt időm a gép elé ülni.
Most olvasok...
Boldog hasrafordulást! ;DDD
Én meg végre készen lettem M ajtóbetűivel - kicsit kivagyok, 2 délutánom ment rá. De megérte! Igaz, annak azért örülök, hogy nem Szimonettának vagy Patronellának hívják... :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ennek örömére, ma ember rakta össze a vacsit. :OO
:DDDDDDDDDDDDDDD
Ügyes kiscsaj!(csak halkan jegyzem meg,így szülihónapja kapcsán igazán megnéznék egy friss fotót róla!;DDD)