Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Helló csajok!
Kicsit mesélek, bár D@nu nénin kívül a kuytának nem hiányoztam... :(( :PPP
Zinek nagyon csúnya a BCG-oltás helye. A neten talátak szerint ez normális. Nem tudom, nekem mindenesetre nem tetszik. :SSS
Amúgy ráálltunk arra, hogy éjjel legalább 1x megszoptatom, (ha akarja, ha nem :DDD) és így újra normálisabban hízik, meg napközben is alszik egy nagyobbat.
Zé lassan önállóan fog szavalni. :DDD Kedden közölte velem este, miután garázst építettünk az egyik autónak, hogy " Papa bevitte garázsba fűnyírót múlt héten."
És tényleg így volt! Mert Apu húsvét előtt füvet akart nyírni, de nem indult a fűnyíró és bevitte a garázsba megszerelni.
Tegnap meg elmesélte Apjának fürdés közben, hogy a "keresztlányunk" sírt, mert elesett és fájt a térde.
Amúgy a jobb alsó szemfoga majdnem áttört már.
Na most, hogy sírva-röhögve átfutottam a mai maradék szavazásköteget: elhúzok mosogatni. :P
Szurkoljatok, hogy holnap szép idő legyen, akkor megyünk zóba. :D
Megyek lassan, mert már úgy néz ki a szoba, mintha bomba robbant volna...(mondtam is a fiamnak, mire ő ismételte boba:-D
Megyünk sétálni, mert csoda szép időnk van. Majd du-án még jelentkezek.
Köszi!
Pár hete még én se hittem, hogy így fogja jelezni. Gondolom zavarja, ha tele a pelus.
Persze sokszor még az lesz tele:-) Majd nyáron rástartolunk a bilizésre rendesen.
Mi még itt sem tartunk,utólag is csak ritkán szól(na),csakhogy én gonoc mindig észreveszem,ha dolog van,és viszem peluscserére.De ha megkérdem tôle,hogy "cseréljünk pelust?"mindig heves fejrázás és nemnemnem a válasz.:DDDDD
Gôzöm nincs miért reagál így rá,szerintem élvezi,mert amúgy van,hogy nincs is semmi a pelusban,de ô megy,elôszedi a pelenkázót,meg a többi hozzátartozót,és lefekszik,hogy akkor most Kata pelust cserél.:DDDDDDD
Wow, de ügyes! :)
Bezzeg M, amikor ránézek meglátom a pofiján, hogy épp kakil, nagy hévvel megjegyzi: kakítam, pelus tisztába! :S :D
Képzeljétek kb 2-3 hete szól a fiam, ha kaka, pisi van készülőben!
Van, hogy hozza a bilit. Egyszer a pelusba sikerül, máskor a bilibe. Van olyna is, hogy fele a pelusba, és ha ráültetem a b.-re akkor a maradék abba:-)
Hétfői porgramom:
én:vérvétel (AFP)
Petya: szemészet
Nem is részletezem milyen harci feladta napi 2x cseppenteni a szemébe áááááá!
Még mindig olvastam...
Jobbulást! Remélem nem én voltam!
Persze:-D
Csak épp vissza altattam a fiam...
Átsétált hozzám a másik szobából 3/4 órányi alvás után...jaj, de örültem.