Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Itt még mindig esik:)
Jó nagy pelyhekben:)
Holnap lehet,hogy tudunk szánkózni!!!
Nnnnna!
;D
Én éppen egy adag pizza elfogyasztása után küzdök a túlélésért...
...nehezen megy.
Ez olyan lehetett, mint amikor Zé tavaly tavasszal egy műanyag virágcserepet húzott a fejébe és rettentően boldog volt. Mi meg sógonőmmel majdnem meghaltunk a röhögéstől. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Arról is van kép, de sejtelmem sincs hol.
...akarom mondani TAVALYELŐTT tavasszal... :-OOOOO
Zé próbál rajzolgatni, de nem viszi túlzásba. Túlzottan nagy a mozgásigénye, nem szereti az ilyen egyhangú tevékenységeket.
Karácsonyra kapott gyurmát, én már azon is csodálkoztam, hogy amellett leül fél órát. Azt egyébként nagyon szereti. Igaz, a színek már eltűntek (összegyúrta őket), meg többnyire Anya "alkot", de ő is próbálkozik.
Szerintem színezni még korai lehet nekik, nem hiszem , hogy van olyan bomba biztos mozgás(kéz)koordinációjuk, ami szükséges ahhoz, hogy legalább viszonylag vonalon belül maradjanak. Bár erre vonatkozóan nem hiszem, hogy olvastam volna bármit is, de szerintem ez még a legtöbb ilyen korú gyereknek bonyolult feladat. Persze, biztosan van, amelyik meg tudja csinálni.
Zé még a színeket sem ismeri. ...vagy legalábbis nem mondja. Minden sárga volt egy időben, most már hozzájött a piros és a kék is. Néha nem tudom eldönteni, hogy valóban nem tudja megtanulni, felismerni, vagy csak nem érdekli?
Mégis hazaértem. Annyira gyönyörűen esett délelőtt a hó! :))))
Ilyen óriási hópelyheket szerintem még életemben nem láttam. Király volt!
Hozzánk is!:)
Kérdés, hogy megmarad- e???
Nyamiiii!:P
Egészségetekre!:)
Mi is most estünk túl a kaján - rizsfelfújt SK sárgabaracklekvárral. :P
Pusz
Most mennem kell,mert Petya sírva ébredt...sőt ordít. Megnéztem...3,7 a cukra-nem is csodálkozom,hogy ordít.Ebédre csak levest evett...
Na megpróbálok "beletuszkolni" valami kajcsit.
Pusza!
Megnéztem az iwiw-en a képeket.
Nagyon édes a két csajszi! Meg kell őket zabálni!
Négyen meg nagyon szépek vagytok!:)
"A Spin Master Toys új gyurmaszerű formázó játéka kiküszöböli a hagyományos gyurma játékok legnagyobb hátrányát nevezetesen, hogy az elkészült alkotások idővel kiszáradnak, megkeményednek. Az új fejlesztésű anyag a Moon Sand hasonlatos a homok állagához, alakítható, formázható, de sohasem szárad ki."
Hehh, ezt találtam róla. A Minimaxon láttam a reklámját, én mondjk inkább a gyurmázás és a homokozás beltéri keresztezésének nevezném. Így egyszerűen. :D
A színekkel elég jól állunk, bár M mostanában a vicces korszakát éli, így néha eldönthetetlen, hogy mit tud és mit nem. :)
Üres lapra már régen rajzolt, utoljára még a vonalakkal, karikákkal, girbe-gurbákkal dolgozott, azokat nevezte éppen virágnak, pillangónak és még nem tudom minek. ;)
Majd mindjárt megnézem!:)
Nem tudom írtam e? Petya bennt is motorozik. Ahhoz felvesz egy bukósisakot is, ami nála egy kis műanyag kosár:) Hát amikor először megláttam:DDD majd be pislantottam a röhögéstől!
(Majd nézek képet róla én is)
Szerintem még nem kell neki a vonalakon belül maradnia színezés közben. Amikor óvodában dolgoztam, akkor ott a 2,5-3 évesek is csak fírkáltak.
Mi van, ha csak üres lapra rajzol? Miket?
A színeket már ismeri?
Szó szerint a Moon-sand: Mi a szösz???:DDD
:D M is nagy táncbajnok, sőt, ő még dalokat is költ... :DDD
A kedvenc költeménye most ami így szól: A M most egy nyuszka, a M most egy nyuszka... Külön koreográfiája van, van egy nyuszis fülvédője és egy napszemüvege, ezekbe "öltözik" be hozzá, a saját maga dallamával énekli és táncol is hozzá, aztán átadja a felszerelést Apának/Anyának és nekünk is ezt kell csinálni. :DDDDDDDDD Iwiwre tettem képet, amikor M egy nyuszka, haláli - Apáról és Anyáról is van ilyen kép, amikor mi vagyunk a nyuszkák, na azok nem kerültek fel. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azért kérdeztem, mert fogalmam sincs, hogy hogyan kellene állnia M "rajzkészségének". Ugye már 2 éves kortól lehet kifestőket, szinezőket kapni, de a csaj igen öntörvényű és baromira nem akar a vonalak között maradni. :D Ezzel hogy álltok? Na nem, mintha álmatlan éjszakákat okozna, csak úgy megfordult a fejemben, hogy vajon nem "kellene-e" már tudnia úgy-ahogy vonalon belül maradnia.
M egyébként már rajzol/"szinez" ceruzával, filctollal, zsírkrétával, vízfestékkel és temperával. Ez utóbbi kettőhöz befogtunk két "művészpulcsit" neki (örökölt, kicsit nagyobb méretek), az úgy-ahogy megvédi az alsó ruházatot. :D Egyébként a festés az ász most nála.. :D
Gyurmát anno (már vagy fél éve) próbáltam, de akkor nemigen tudott mit kezdeni vele, most azon gondolkodtam, hogy van ez a Moon-sand vagy miaszösz, lehet, hogy veszünk majd olyat neki kezdésnek.
Szokott Petya rajzolni, tegnap pedig szineztünk is együtt:) Ő kitörte a ceruzák hegyét, én meg hegyeztem:)
A múlkor zsírkrétával rajzolt, hát a földön fa tábla alátéten, de véletlenül lett egy csík a szőnyegen is...Hozta gyorsan a foly.szappant, és a körömkefét:D
Amúgy kis asztalnál szokott rajzolni, de nem sokáig köti még le az ilyesmi.
Most gondolkodok, hogy kipróbáljam e vele a gyúrmázást. Félek,hogy azt is megkóstiznál,mint anno a zsírkrétát:SSS
Majd meglátjuk:)
Köszike! :)
Rohan bizony... Lassan a fejünkre nőnek ezek a kolkok... :D
Örülök, hogy minden rendben van nálatok, ügyi a kiscsaj! :)
MÁS: csajok, nálatok rajzolnak a gyerkőcök? Szoktatok olyan "feladatot" adni, hogy mondjuk szinezzenek ki valamit?
d@nu!
Pindurinak boldog hófordulót!!!
Rohan az idő mi?:)
Itt is esett este, de szerencsére reggelre nem csúszott sehol.
Tegnap voltunk uh-on. Nem volt előttünk senki, tökre megörültem:) Minden ok! -ennek is:)
Holnap megyünk gyógytornára, talán már az utolsóra.
Ja és tegnap a kiscsaj oldalra fordult!
...ide meg már a hó... :SSS
Lehet, hogy ma meg haza nem tudok majd menni... :-OOO