Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről? (beszélgetés)
Kert-mániás. Amikor teheti, kint van, tesz-vesz. Szeret pudingot főzni, és egyáltalán kavargatni az aktuális kajákat. Másodszori melegítésre szenvedélyesen égeti le az összes lábost.
Nagyon szépen elalszik egyedül is. Nem iszik, nem cigizik.
És gyönyörű. 😁
Úgy tudtam, csak azt lehet bérbeadni, ami saját tulajdon.
Nyilván poén, nehéz elképzelni azt a férfit, akinek reggel az asszony pajti diszpécser beolvas egy listát, hogy "Na, Józsi, ma megdugod nyolckor az Erzsit, onnan mész Icához, mert eldugult a lefolyó, aztán a Margitnál füvet nyírsz. 12.17-12.37 - ig technikai szünet: evés, zuhany, majd egykor Jolánkát dugod meg, utána gázpalack csere, favágás a Gizinél. Az erotikus hónalj masszázst estére tettem, mert tudod, milyen szemérmes a Borika néni.
Majd siess haza, mert nekem is huncut kedvem van.
Maradjunk a témánál😁
A te urad miben jó? Mire tudnám itthon bérbe venni?
Dredd???
Jesszusom....
Gondolom, ez nekem szól!
Azt hittem, egy pasi csak arra jó. Én kérek elnézést.
De most komolyan. Olyan rosszindulatúak az emberek. Pl feszen egy csomó oldalt töröltem, mert hírek, kérdések, akármilyen posztok alatt, csak az oltogatas, beazologatas, basztatas ment, erre ide jövök, gondoltam egy jót röhögünk... Erre azt keresik itt is, hogy miben tudnak okoskodni, belekotni vagy beszologatni.
Emberek...Istenem.
Tényleg?
Na, kezdődik a felvilágosító óra?
Nekem meg olyan, aki rendbe rakja, tartja a kertet. Meg aki dolgozik a fatelepen.
Engem nem kell ápolgatni. Az megoldott egy ideje.
Kiírtad,nekem ez a véleményem.
A második mondatot ha lehetne fuss neki magyarul.
Biztos nem fizetnék más használt párjáért 😊😊
Szereto ingyen is tudok lenni 😂😂
További ajánlott fórumok:
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?
- Ha van egy két szobás lakásom és bérbe adnám az egyik szobát állandó lakcímmel valakinek, kell fizetnem utána?
- Adóm 1%-át olyan technikai kóddal rend. adnám aki nem vallás tudsz ilyenről? Ha igen oszd meg velem köszi