Koronavírus fórum (beszélgetés)
Három oltást vettem fel és semmi bajom nem lett tőle (Moderna).
Itt vidéken kevés esélye van a fertőződésnek, de ha ez súlyosbodna, akkor felvennék újabb oltást.
Sajnos, fertőzéstől nem véd, arról, hogy ne fertőződjünk magunknak kell gondoskodni. Kerülni a tömeget, maszkot, kesztyűt viselni.
Sajnos, nem fogtak össze a tanárok, eü.dolgozók, akik nem akarták beoltatni magukat. Ismerek olyan tanárt, eü.dolgozót, aki ideiglenesen ott hagyta az állását, aztán mikor már senkit nem érdekelt, be van- e oltva, visszament, vissza is vették a munkahelyére.
Senkit nem érdekelt a döntéshozóknál, hogy 1.Kísérleti oltást tilos kötelezővé tenni ! 2.Járvány idején tilos oltani ! És még sorolhatnám a bűneiket...
Pillanatnyilag nem kérdés, mert nincs is oltóanyag.
Ha optimálisan működik az immunrendszerünk, nincs gond. Ha nem, akkor érdemes megkeresni a megfelelő módszereket ehhez.
Kísérleti szérumok voltak. Eleinte kötelezték, hogy beadassam magamnak, de végül sikerült átsiklanom. A lényeg az volt nekik, hogy vegyék meg. Mindig csak a pénz és a pénz, ezt kellett volna tudnia mindenkinek, aki magát beoltatta. Szerencsére nem vagyok pénzéhes, nem ezt az utat választottam soha. Az nem érdekelte őket hány embert nyírtak ki.
A lényeg, hogy a legjobb módszer a gyógyulásra az immunrendszer erősítése. A gyógyfüveket részesítem előnyben, a hegyekben sok van. A gyógyszerek is jók, de mértékkel és vigyázni kell a megvonásukkal. Van aki azért halt meg, mert az egyiket kivonták a forgalomból, pótlót írtak fel helyette, de az nem hatott.
nem hit kérdése még mindig.
ez a jó az egészben. a természettudományok, mint a biosz kémia, fizika, nem hit kérdése. és az oltások működése se.
gondolom soha nem veszel be semmilyen gyógyszert, és még orvosnál se jártál, mert csinálja aki hisz nbenne ....
Aki hisz benne, oltassa magát. Aki nem akarja, arra meg ne erőltessék.
Mekkora undorító szöveg volt, hogy: Beoltattam magam érted is! Köszönöm, értem nem kell!
Én is beoltattam magam. Az egyik gyerekem azért hívott naponta, hogy muszáj oltakoznom, a másik azért, hogy meg ne próbáljam!
Aztán csak felvettem egy Pfizer t és egy modernát.
Amennyi rosszat hallottam mostanában róla azóta titokban abban reménykedem hátha csak placebo volt az enyém 😁
Amúgy meg senki nem él örökké. Oltással vagy anélkül is megbetegedhetunk.
Nem vagyok hajlandó rettegni.
Ha már előjött a téma:
Nem oltattam, és nem bántam meg.
További ajánlott fórumok:
- Miért vagy a magad ellensége?
- Mit mondasz, ha nincs jegyed, de jön a BKV ellenőr? Ki tudod dumálni magad, vagy azonnal átnyújtod a személyidet?
- Önmagadért, ne önmagad ellen harcolj!
- A második koronavírus elleni oltás után miért vannak rosszul?
- Teherbeesés előtt beadattad a bárányhimlő elleni védőoltást magadnak, ha előtte még nem estél át rajta?
- Lombikosoknak koronavírus elleni oltás