Koronavírus fórum (beszélgetés)
Hát 1!! Nem vagyok szakértő, csak testközelből figyeltem és koordináltam az eseményeket...2!! .. azon a heti 1 szabadnapomon berendeltek hogy oltsam az embereket az oltoponton.amugy szakápoló voltam a kialakított " covid" osztályon..Akinek 38° felett volt a testhoje a kórházban azt covidosnak nyilvánították és lekerült hozzánk...őket láttam el ha érdekel..Elmondanám neked hogy nemcsak a víz minták voltak anno hamisan dokumentálva de nálunk a kórházban is szinte minden..szerinted miért nem mehetett be egyetlen hozzátartozó sem a szeretteihez amikor covid volt?? Akkor se engedték be amikor haldoklott az illető...hmm?? A legmodernebb külföldi méregdrága mászkokkal jöttek a hozzátartozók és nem jöhettek be még elbúcsúzni sem....A másik..neked kedves laposföld hívő, ha a szemed elé raknának egy csomó bizonyítékot akkor sem hinnéd el, úgyhogy kár a szóért..Mi elfogadjuk a te álláspontod..fogadd el te is szépen a miénket.
Nemrég voltam kovidos, úgyhogy most nem oltatom magam. Amúgy évekkel ezelőtt 4 kovid ellelni oltást kaptam, semmi bajom nem lett tőle.
Én megtanultam a leckét, soha többet és semmit, nem csak ezt a cart nem.
Nem gondolod h akkor rohantam volna vaxxért ha féltem volna? Nekem nincs miért rettegnem,nem bennem van ismeretlen kisérleti vacak🙂 Jókat🙂
Az én álmom nyugodt.😊
Aggódj csak a saját gondolataidon és álmodj azokkal!
Te nem vagy normális. Így akarod élni a hátralévő éveid? Ebben a félelemben?
Szívesen,és rémálmoktól mentes éjt😉
Miken szoktak kisérletezgetni? Állatokon! Embereken csak önkéntesen ( nem az egész vilagon kiterjesztve). Milyen az a " Te érdeked szolgálja" ,amikor zsarolást,fenyegetést, megosztást,büntetést,stb-t kell bevetni? Vagy egy Putyin jön..és hipsz - hopsz kovihiszti eltünik...Azért mert ezen " jóemberek" a céljukat elérték félig - meddíg illetve a bili kezdett kiborulni. Nyilván számodra még mindíg konteó de hidd el nincs olyan hogy konteó..csak pár év különbség
Az elmúlt 4 évben valószínűleg nem hagytad el a fórumot és csak innen tájékozódsz...vagy tagadásban élsz. nekem mindegy...biztos a rengeteg vakcinakárosult ( sajnos ismim is) mind hülye...mert megbánta...
Úgy látom te vagy az, aki retteg. Te akarsz másokat meggyőzni arról, hogy a félelmed megalapozott.
"Elvileg most is van kovika"
Igen, van. Csak ez már a sokadik variáns. Tájékozódj!
Nem, nem hiszek el mindent. De nem te fogod a gondolataimat befolyásolni ezzel a fröcsögéssel.
Valóban, a gyógyszeripar egy üzlet. Ipar. És? Ez így működik kovid nélkül is.
Akkor ne szedjünk gyógyszereket?
Nem tudok mit kezdeni ezzel a zavart, összefüggéstelen és állítólag bizonyított állításokkal.
Számomra csak dühödt igazságkeresés minden bizonyítás nélkül.
Ha nem ijesztgetnek,hogy vették volna rá a hiszékenyeket a méregvaxxra? Miért is jelentett egy tüsszentes rögtön kovikát? Miért is volt eüben titoktartás? Elvileg most is van kovika..azaz a flu..most már " nemhalunkmegmégsem"? Mindenre azt kellett mondani szennyezett, tele van, csak az van...azért h rettegj...
Te mindent elhiszel? Felteszek egy kérdést...a gyógyszeriparnak mi éri meg jobban..ha Te egészséges vagy,vagy ha nem?
Nem vot védőoltás,csupán kisérleti vaxx bizonyítottan ártott mint használt. Ez már elismerve! Hihetetlen hogy még mindíg nem látod...:( Megannyi halott és karosult! Az még rátesz h aki azt hitte megvédi ugyanúgy volt flu- s ( kovika). Én abban bízom h placebós vagy...komolyan!
Jah! Direkt hamisították a vízmintákat. Haggyálmár! Neked üldözési mániád van.
Nem érdekel a foci, nem követtem.
Mindenkinek saját felelőssége, hogy elmegy vagy sem ilyen rendezvényekre.
Elég nagy felelőtlenség volt ez tőlük.
Elmondom újra.
Az oltások (nem csak a kovid oltások) nem a fertőzéstől védnek, hanem ha valaki megfertőződik a betegség lefolyását teszik elviselhetővé és talán nem vezet halálhoz.
Az, hogy a fertőződést hogyan próbálja kerülni valaki az egyedi. Pl. nem járunk étterembe, nyilvános wc-ben.
Az intézkedések oltatlanok érdekében történtek.
Dehogynem voltak azok..mind azért volt h az embereket megosszák, egymás ellen fordítsák..
Helyesebben akarták h növekedjen..🙂 A nyáron meg a foci hogy elvitte ezt a kovikát..fesztivál,miegymás...🙂
Nem voltak azok indokolatlan intézkedések. Ha jól emlékszem ezt mindég olyan régiókban rendelték el, ahol a fertőzöttség nőt.
Én viszont jól emlékszem nem tetszett az igazságtalan és otoba megkülönböztetes,szóvá is tettem étterembe, a wc - t viszont használhatta bent az oltatlan is,nahát..
Oda az oltatlanok ülhettek,bentre az oltottak. Ugyanez strand..oltatlan szabadsrand,oltott mehetett uszoda, élményfürdő. Aztán 1 hónap múlva nem számitott,kellett az oltatlan lóvé is.
Na, megint megy a jólértesültség, a tudálékosság...
Úgy látszik romlik az emlékezetem. Nem úgy volt, hogy az éttermek bezártak? Akiknek volt nyilt téren asztal oda felszolgálhattak.
Nem gondoltam volna. Nővérként milyen feladatokat láttál el?
Bocs, nem nézek kereskedelmi csatornákat.:)
Tartom magam olyan intelligensnek, hogy nem a vezetett médiából tájékozódom és nem nyalok be mindent, amit egy ismeretlen ember írogat magát szakértőnek beállítva.
A fitalodás titka, ahogyan én látom.
70-éves koromban elkeztem az éveim visszafelé számolni, most vagyok 65. Ami azt jelenti, hogy 65-év múlva leszek újszülött. Valószinűleg szükségem lesz egy új anyára is.
We are what we eat, and I eat a lot of nuts.
"mindígisvót" ..Tudod..."nemattolvan".😉