Koronavírus fórum (beszélgetés)
Első kör:akik az első felhívásra feliratkoztak, megkapták, 29-én kapják a másodikat
Második kör: akik a másidik felhívásra úgy döntöttek, hogy kérik. Azok tegnap kapták volna meg az első oltást, de nem kaptak, mert nem volt mit beadni. Így már érthető?
Második kör első oltás???? A két oltásból ha az elsőt kapják, abban mi a második kör?
Akkor, hogy érthető legyek, jelenleg az az egyféle sincs. Ezért maradt el tegnap az oltás
Én most nem fogok neked több száz, ezer cikket visszakeresni. Most hangzott el először az, hogy lehet választani. Hiába nem volt még többféle anyag, előre is azt mondták, ha lesz is, akkor sem lehet majd választani.
[link]
[link]
Ki mondta? Mikor? Hol? Hivatalosan bejelentette valaki? Lehet, hogy igen, nem vitatom, talán csak én nem olvastam, nem hallottam. Mikor még csak egyféle volt, hogyan lehetett volna abból választani?
Csak ma jelentették be, hogy még kétféle lehetséges, de azzal se kezdtek még el oltani.
Dehogynem. Eddig azt mondták, hogy nem lehet választani, azt kapja az ember ami van.
Köszi. Ha így lesz, akkor gyakorlatilag a kínait felesleges is megrendelni, azt senki nem választaná. (bár úgyis meg fogják, tudjuk miért, max. majd elrohad egy raktárban)
Eddig se mondta azt ki sehol senki, hogy nem lehet válogatni, csak eddig nem volt miből, mert egyféle volt.
Nálunk mindenki kérte, ma kapják a másodikat.
Kivéve engem és még 4 szerencsétlent, aki átesett covidon :D
En nem kértem. Ez a második kör lett volna, akik kérték. Mármint első oltás.
Mármint covid oltasbol most kapnád a második adagot?
Már válogatni is lehet? Érdekes. Munkahelyen a második körös oltás tegnap elmaradt, technikai okokra hivatkozva
"Ha valaki az oltási tervben sorra kerül, az oltóhelyen meg fogják kérdezni tőle, hogy milyen vakcinával kívánja beoltatni magát. Amennyiben éppen nem azt a vakcinát használják, amelyikben ő bízik, és a kívánt vakcina nem áll rendelkezésre, akkor később értesítik, amikor új szállítmány érkezik a favorizált fajtából."
[link]
Azoknak nem adják be, akiknek bármilyen allergia miatt valaha anaphylaxiás sokk alakult ki.
Azon a kérdőíven, amit ki kellett töltenem csak olyan kérdés volt, hogy van-e gyógyszerallergia. Beírtam a penicillint. Az oltást beadó doktornő rákérdezett, hogy mik nálam a tuntetei, majd szó nélkül beoltott. Kollegám is pontosan így járt.
Kifejtenéd egy kicsit bővebben?
Te biztos birtokában vagy a mindent tudásnak:DDD
hagyd, mindmeghaltál, kórházba kerültél, csak ezt bezzeg titkolják. és nem is te irsz hanem a klónd :D ;)
azért olyan embert, aki sose kapott el egy náthát sem, nem fogsz tudni mutatni felnőttet.... de nyugodtam lehet itt bezzegelni baromságokkal.
az oltások meg adott betegségek ellen védenek, nem minden halál ellen....
de gondolom ezeket te is tudod, csak egyszerűbb hőbörögni. felőlem...
de a be nem adott oltások nem tüntetnek el semmit. szóval a flu nem tünik el, mert nincs átoltottság. csodák nincsenek
Nem,egy marhaság az egész vírus mizéria!!!
Lehet, hogy jól reagáltál rá. De valószínűsítem, a tapasztalatok alapján kiiktatták mostmár, ezen a kérdőíven rajta volt a kérdés, illetve ki is zárták az oltásból, akinek ez létezik.
Aki oltatja magát, mégis nagyon beteg lesz, vagy elhuny, arra mit tetszik mondani, tudom , prof.asszony ezt is tudja.
Aki meg az életben nem oltatta még magát és sosem, még enyhe torokvakarandusza se lett, az meg miért?
Igenis professzorasszony!
A 913 és 914-es hsz-hez oszd be magadnak!
Melyik oltást nem kaphatják a penicillin érzékenyek?
Én egyértelműen az vagyok, de már túl vagyok az első oltáson.
..."es takan eros az agyatlan kifejezes, de kb igaz. Minden iskolat el tudnak vegezni szorgalmas hulyek is."
Kedves Plavalaguna!
Szépen kérlek, a kedvemért, légy szíves, értelmezd ezt a két mondatodat, mert egyedül nem megy...
Köszönöm!
Ez sirvarohogos amiket irsz... a soanyolnatha el se tunt... aki erzekeny volt ra, az belehalt. Nem lett tul rajta 2 ev alatt az emberiseg, egyszeruen akit tudott elvitt. Akit nem, az meg elkapta tobbszor, szar volt, de el. Mellekesen egy h1n1 torzs volt, ha kicsit utanaolvasol. Szoval okozott mar azota is gebaszt. Es hidd el, oltottak volna, ha tudnak.