Koronavírus fórum (beszélgetés)
Elgondolkodtató a 90%-os árzuhanás. Előzőleg ennyi haszonnal árulhatták és a mostani ár a beszerzési ár volna? Az ilyen árváltozást fenntartással kell kezelni.
Más: Valamikor én is nézegettem a neten kapható maszkokat. Rájöttem, hogy nem ugyanabban a minőségben árulják pl. az FFP2-es maszkot sem. Egyik oldalom a véleményeknél nagy felháborodással véleményezték a maszkot. PL. laza, nem fekszik az archoz, oldalt, felül szelel, fentebb csúszik eltakarja a szemét é s hasonlók.
Majd azzal is beoltatja magát soron kívül néhány balos, akkor legalább 2 adón megállás nélkül kapjuk az információt majd, ha meg jobbos, akkor szintén van tuti 2 csatorna, ami másról sem fog szólni;)
Szerencsére van honnan informálódnunk azokon kívül, akik itt megosztják velünk az oltás történetüket.
Van is miért!
Én is örülök neki, hogy nekünk sem kellett megismerkednünk vele...
Na igen;)
Pont azon gondolkodtam, hogy mi lesz itt, ha bevezetik az ffp2-es maszkot?
kb. 2 eFt/db. Ki fog tudni kiadni erre ennyi pénzt? Ez nem többször használatos ráadásul...
És hol lesz annyi, hogy mindenki hozzájusson?
A nagy orosz vakcina beszerzés is érdekes...
1 millió embernek elegendő. És azt is 3 részletben szállítják.
Ilyen ütemben még évvégén sem lesz meg szükséges mennyiség...
Az elsőt?
Van valami tüneted?
Védőeszköz sem volt elegendő, aztán Kínából jön az összes, meg a lélegeztetőgép is.
Szilveszterkor ujjongtak, hogy náluk már nincs beteg...lehet, diktatúrában flottabbul mennek a dolgok 😁
A sok millió szputnyikra gondoltam, mivel azt mondták eleinte, hogy az oroszoknak nincs is elég kapacitásuk a gyártásra...De azért papíron jöhet😁
Ami viszont szomorú, hogy a szegény országok alig kapnak. Emiatt a gazdagabbak is megszívhatják. Ha Afrikában pl. mutálódik kellemetlenül, 2 napba nem telik mire ideér. Nem véletlenül pampog a WHO. Ld. Szingapúr tavalyi járvány kezelése. A szegényeket le se sz...ták, minden csuda jó lett, aztán a szegény negyedekből útjának indult a vírus, és kezdhettek mindent elölről.
És még egy panasz: régen volt Mo-n oltóanyag gyár. Itt készültek liszensz alapján az oltásaink, még a KGST országoknak is küldtek. Hát ez az átkosban volt, az igaz. Most más dolgok a fontosak. Már befejezem, mert sokszor sírhatnékom van a keserűség miatt. Jó éjt mindenkinek!
Pontosan!
A pfizerre is azt mondták, hogy jön majd dögivel, aztán már ide is ért belőle 150 ezer adag;)
Lehet, hogy előbb lesz magyar vakcina elegendő...
Tavaly elborítottak minket a sokezer lélegeztető gépek (azok se egészen azok vótak), a sok 10 100 1000 millió maszkok, oszt látta valaki?😀
Várjuk meg hogy materializálódjanak a vakcik, mer lehet hogy azok is egy láthatatlan raktárba kerülnek láthatatlanul:)
És azt is megmondták, hogy melyiket.
Bár, mint az orosznál is kiderült, teljesen mást vizsgálgattunk, mint amit végül kapunk...
Tehát, ha jól értem, akkor elvileg kezelt, csak nem megfelelően...
Köszönöm!
Diszfunkció általánosságban jelenti, hogy a normálistól eltérő működése van.
Dekompenzáltat inkább szívbetegségre szokták alkalmazni, jelen esetben azt jelentheti, hogy gyógyszeres kezelés rosszul van beállítva, emiatt a betegség előrehaladottabbá, súlyosabbá válhatott. Cukorbetegségnél szövődményeket okozhatott.
Fogalmam sincs, hogy mi az a kifejezett pajzsmirigy betegség...
És ezt sem tudom, hogy mi: diszfunkció és dekompenzált szakaszban lévő cukorbetegség
Te esteleg tudod, hogy mi ez?
Hát ez az.
A cikkben és a híradóban sem fejtették ki, csak annyit mondtak/írtak, hogy nekik nem ajánlatos...
Mármint írtak valamit, csak én ezeket nem értem:
További ajánlott fórumok:
- Miért vagy a magad ellensége?
- Mit mondasz, ha nincs jegyed, de jön a BKV ellenőr? Ki tudod dumálni magad, vagy azonnal átnyújtod a személyidet?
- Önmagadért, ne önmagad ellen harcolj!
- A második koronavírus elleni oltás után miért vannak rosszul?
- Teherbeesés előtt beadattad a bárányhimlő elleni védőoltást magadnak, ha előtte még nem estél át rajta?
- Lombikosoknak koronavírus elleni oltás