Koronavírus fórum (beszélgetés)
Biztos nem fogom. Szerencsére a családban senki sem és a melohelyen is sokan nem kérnek az oltásból.
Már a körzeti doki is megingott egyre több helybelitől hallom nem adja és nem is ajánlja senkinek az oltast.
Hú. Nagyon rossz volt gondoltam újra covid....már teszteltem az izèrzetem...
Köszi szavaid...este ramtyzl voltunk.....èn már mindenre gondoltam....
És az utóbbival hülyére keresik magukat a temetkezési vállalkozók, csak milyen diszkréten hallgatnak róla! Mondjuk járvány nélkül is jó dolguk volt, de most aztán aratnak. Ezt is nehezen tudom lenyelni😾
Ma már jobb lesz Icuska. Inkább ez a kissé kellemetlen oltási reakció legyen ami azt jelzi dolgozik az immunrendszer, mint oltás nélkül a megbetegedés.
Én is készülök a 3. felvételére, csak még nem tudom mikorra időzítsem.
Ez nagyjából természetes állapot. Anyu pont így volt, két kínai után, ami semmit nem ért neki. Ezért kapott Pfizert, abból is kettőt. A második után hasonlóan érezte magát, nagyjából két napig.
De én is így voltam a Szputnyik után, majd, ahogy jött elmúlt.
Csak a rendőr meg a halál biztos. :) :/
Biztos, hogy átmeneti!
A férjem 2 napig volt kiütve a modernától. Hőemelkedése volt és nagyon gyenge volt 4 db flectort kellett beszednie.
A fiúnknak, csak a karja fájt, de ő már az oltás estéjén bevett flectort. Modernát kapott és 2 napig tartott neki is.
Én pfizert kaptam harmadiknak és nekem is a karom fájt, és én is felctort szedtem és 2 napig tartott.
Nyugi!
Kèt kînai,illetve egy oltás egy pozitív teszt után jött a 2.kînai,most a 3. Pfeizer....ès paázsssk vagyunk. Tegnap kaptuk....de teljes levertsèg is van. Remèlem múló állapot. 🙏
Szívesen a megnevettetést. :)
Valóban nincs háziállatom, és nem dolgoztam sosem állatok közt, de ha aktuális lesz ez a vírus, akkor annak is alaposan utána fogok járni.
Semmi baj, a te véleményed is egy vélemény.
Rendben, de idővel csak elsimul majd ez a topik is.
Sokan jelentették. Illetve voltak irásai id. otthonával kapcsolatban és szabálysértésnek minősült.
Irtam neki h üdvözlöd. Én is sajnálom ,mert feldobta a fórumot.
Köszönöm, az "alternatív" megoldás lehetőségével megnevettettél, a nevetés pedig jót tesz az egészségnek. 😁 Egyébként pedig de, igen gyakran aktuális veszélyforrás, nem ártana ha tanulmányozád. Gondolom kutyád nincsen, talán macskád sem. Mert akkor eleve több ismereted lenne a vírusról. Gondolom állatok között vagy állatokkal sem dolgoztál soha. Olvasgass, még nem tudhatod, mit hoz az élet.
Köszi, és sajnálom, hogy nem jöhet vissza. Igazi színfolt volt itt a Hoxán, és tényleg nem ártott senkinek, nem bántott senkit, őt piszkálták.
Én sem értem, csak hülyéskedett.
Miért tiltották ki?
Nem is értem, senkinek nem ártott...
Szia. Ugyanugy ír nekem mintha itt fórumozna:) Amúgy elvan,de az emiljeiből nem részletezhetek ha nem ad rá engedélyt. Rápót van,mesélne ha visszajohetne:) Átadom az üdvözleted.
Elnézést, csak kihoztál a béketűrésből, de ígérem többet nem fordul elő. Higgadt maradok a baromságaid láttán is, és nem fogok ragálni. Hátha más sem, és akkor nem lesz kivel görgetned tovább ezt a témát hiábavalóan.
Ugyanezt én is elmondhatom rólatok, hogy úgyse tudjátok meggyőzni az oltatlanokat, hiába támadtok csoportosan egyik-másikunk ellen, akkor ti miért erőlködtök ennyit?
Különben is azt írtad tegnap, hogy nem szólsz többet hozzám, mégis kötekedsz azóta is.
És mi gátol abban hogy olyan oldalakat olvass melyek nem igegesítenek, hanem örömöt okoznak? hajál itt minket, had főjünk a saját levünkben! Hosszú oldalakon keresztül jelen vagy, csak rájöhettél már hogy minket nem tudzs meggyőzni semmiről, és világon senki nem örül itt a baromságaidnak. Miért jó neked egy idegesítő közegben lenni? nem jöttél még rá hogy itt szélmalomharc amit csinálsz? Mikor idejöttél, pont elg lett volna a téma kérdésére válaszolni, és agyő! De ezt most is megteheted. nem ismerek itt olyat akinek hiányoznál.
Te is tévedsz, egyáltalán nem élvezem őket, hanem idegesítenek, mert nem vagytok képesek elfogadni azt, hogy vannak nálatok másképpen gondolkodók is oltás témában.
"De most már azt gondolom, hogy vagy szándékosan provokálsz, vagy csak ostoba vagy és hőbörögsz"
Mindegyik. Élvezi hogy folyamatosan válaszokat kap, min dig van aki reagál a bejegyzéseire. Neki ezt a szórakozás jut.
Margit hogy van? Ha írsz neki, kérlek, add át üdvözletemet! Talán még emlékszik Fokhagymára.
Mivel a Rabies Lyssa vírus nem aktuális veszélyforrás az emberek tekintetében, ezért nem tanulmányoztam alaposabban a témát, és nem is tudok benne állást foglalni, hogy kinek lenne benne igaza egy esetleges ezzel kapcsolatos vakcina létrehozásának az esetében, mivel se a tv-ben nem beszélnek róla, és az oltásellenes orvosok se hozzák szóba, így jelen állás szerint nem tudom, hogy kire hallgatnék inkább, vagy esetleg milyen más alternatív megoldást keresnék ellene az oltás helyett.
A sértő jelzőidre meg inkább nem is reagálok, annyira tévedésben vagy te is velük.
Utoljára szólok a mondanivalóidhoz, csak annyit kívánok teljes szívemből, hogy legyen alkalmad átélni azt, amit én éltem át tavaly. Ha azon túlesnél, 4-5 hónap kínlódás még levezetésként, akkor érdekelne a véleményed. De most már azt gondolom, hogy vagy szándékosan provokálsz, vagy csak ostoba vagy és hőbörögsz. Amúgy nem találtam választ a korábbi kérdésemre, mivel védekeznél a Rabies ellen, mivel oltást nem akarsz? Ha vannak használható ötleteid, ne tartsd magadban, még rád is várhat egy Nobel-díj.