Beköltözött a nappalinkba egy tücsök, mit tegyünk? (tudásbázis)
Hát ez az! Ezért nem találtuk mi, pedig mi pontosan be tudtuk lőni, hogy az ablak környékéről szól, már a lambéria alatt keresgéltünk:) Erre egy ici-pici fehér bogárka, de akkora hangja volt, hogy hihetetlen.
Lehet hogy nem tücsök volt, hanem más ciripelő...nemtom.
Márha a tücsök tudna így kommunikálni.
Jobb ötletem nekem sincs, hogy vagy elkapni, vagy kemotoxot minden sötét zugba!
Szegeny. Biztos azt ciripeli, hogy: "Segitseg! Segitseg!"
Ne fujjatok le semmivel! Nezzetek be minden lyukba, es tegyetek ki!
Már elhúztuk az összes lehetséges szekrényt,azzal a céllal,h visszabocsájtjuk a kiindulási pontjára,de egyszerűen nem fellelhető,csak egyre erősebb hangon hallható!
Én csak aludni szeretnék,de előbb szükséges lenne mindehhez útjára bocsájtani a kedvest.
Egyszer nálunk is volt a hálószobában. Fél napig vadásztuk a kis rohadékot, nagyon hangos:) Persze mi valami fekete izét kerestünk, erre éjjel kettőkor végre megtaláltuk a függönyön, a 86. ébredésünk után:p Egy fehérkés pici állat volt.
Menjetek a hang után, hátha meglesz...sok sikert!
Anyukámék pont a múlt héten panaszkodtak, hogy hozzájuk is beköltözött egy tücsök és nem tudnak aludni tőle. Felforgatták az egész házat és nem került elő. Nem tudom, azóta megtalálták-e.
Fogalmam sincs, hogyan lehetne rátalálni :(
Jaj de aranyos. :)
Ha nálunk lenne gondolom nem tetszene ennyire.. :D Ha lehet ne bántsátok, keressétek meg, és tegyétek ki. Ha nagyon nem találjátok, fújjatok be rovarirtót a szobába... de azt tényleg csak végső esetben.
Egyszerűen láthatatlanná,de annál inkább hallhatóvá lesz!!
Segítsetek,mit tehetünk, a csend és nyugalmunk érdekében???????????